reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dokładnie 9 km od Krakowa , ale pracuje i starszy synek chodzi do przedszkola do Krk wiec jakoś czuję się jak z Krk:tak:.
Sylwia masz racje że lepiej poczekać , ale ja normalnie spać po nocach nie mogę i naprawdę o niczym innym nie myśle...idzie zwariować .:rofl2:.

reklama
Anufii zwyle dzień przed lub nawet w ten sam zaczyna spadać.
Anka34 Krzyś ma urodziny 12 listopada, 7 już.

DZiewczyny , a kiedy temperatura spada jeśli nie ma ciąży??? dopiero przy @@@ czy ileś dni wcześniej ???

mi w poprzednim miesiącu spadła w dzień @ :baffled:

a u nas też były dzieci na Hallowen po cukierki, ale cos wyszperałam, chociaż też mnie zaskoczyły ......:tak:

a dzisiaj bylismy na spacerku na Cytadeli :

cyt 4.jpg cyt 5.jpg cyt 3.jpg

Miewam się w miarę dobrze, dzięki. Brzusio juz ciężki, łydki mnie czesto bola i kolana, no i ciągle mam zgagę. Jakoś trzeba wytrzymać ten czas, choć czuję się rzeczywiście jak słonik.
Anufii a który to Twój dzień cyklu, szkoda,że nie masz suwaczka.

reklama
Cześć
anufifi trzymam kciuki.......;-) mi zwykle dzień przed @ temp. spada.......;-)

Medio już coraz bliżej porodu, ale fajnie.......;-)

Do góry