reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kasiu dobrze Cie rozumiem, jak mojego meza nie ma w domu ,to tez mi sie nudzi. Jak on wraca , tez mam ochote gdzies wyjechac, ale on nie chce, bo przez pare miesiecy nie ma go w domu. Teraz problem rozwiazal super , zaprosil mnie i synka na statek, plywa na kolosach pasazerskich, takich wypasionych. Jak tam pojechalismy na 2 tyg. to synek do domu nie chcial wracac. Jedzenie 24 godz. na dobe, na statku sa baseny, brodziki, plac zabaw, przedszkole, teatr, lodowisko, knajpy. Zyc nie umierac, wszyscy sa mili , rejs byl super bajeczny. Glowny port to Wenecja, potwm Ateny, Chorwacja- Split, Wyspy- Mykonos, Korfu,Katakolo.

Rany,Beatko, o takich wakacjach nie śniem marzyć. Pieknie. No tak,ale to się nazywa cena rozłąki. Ale naprawdę cudnie
Dobranoc Gwiazdeczko

Czesc dziewczyny, zycze wam udanej soboty i niedzieli. Pogode mamy super wiec szkoda siedziec w domu. Dzis moja temp. 36.8 C wiec moze bedzie dobrze, trzeba czekac.

Dzieńdoberek dziewczynki,
ja tylko na chwilkę i znikam po mamę na dworzec (przyjezdza na wakacje na 3 tygonie)
Informuję że temp. dzień drugi- 37stopni
A jak u Was? Gwiazdeczka,Dorotka,Beatka? Miłego dzionka..dziś u mnie długi i pracowity dzień, ale wieczorkiem podczytam Wasze mam nadzieje pozytywne wieści
ps.o suwaczki się naprawiły

Od godziny boli mnie krzyz, czuje sie fatalnie- teraz wiem na 100% ze @ sie zbliza. Ale mam to gdzies, pogoda jest ladna wiec idziemy z synkiem na dzialke. Trzeba isc do sklepu, a ja nie lubie chodzic po sklepach spozywczych. MILEGO DNIA.

Kurcze ja probuje sobie badac ta szyjke, jest taka twardsza ale gdzies tam wyczuwam w tej szyjce otwor nie jest duzy ale jest. Co o tym myslisz?

reklama
Jak Wy dziewczynki cokolwiek potraficie powiedzieć za pomącą takiego macania? Ja to wogóle nie potrafię w ten sposób określić co i jak.

Do góry