reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kasiu dobrze Cie rozumiem, jak mojego meza nie ma w domu ,to tez mi sie nudzi. Jak on wraca , tez mam ochote gdzies wyjechac, ale on nie chce, bo przez pare miesiecy nie ma go w domu. Teraz problem rozwiazal super , zaprosil mnie i synka na statek, plywa na kolosach pasazerskich, takich wypasionych. Jak tam pojechalismy na 2 tyg. to synek do domu nie chcial wracac. Jedzenie 24 godz. na dobe, na statku sa baseny, brodziki, plac zabaw, przedszkole, teatr, lodowisko, knajpy. Zyc nie umierac, wszyscy sa mili , rejs byl super bajeczny. Glowny port to Wenecja, potwm Ateny, Chorwacja- Split, Wyspy- Mykonos, Korfu,Katakolo.
Rany,Beatko, o takich wakacjach nie śniem marzyć. Pieknie. No tak,ale to się nazywa cena rozłąki. Ale naprawdę cudnie
Dobranoc Gwiazdeczko
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dzieńdoberek dziewczynki,
ja tylko na chwilkę i znikam po mamę na dworzec (przyjezdza na wakacje na 3 tygonie)
Informuję że temp. dzień drugi- 37stopni
A jak u Was? Gwiazdeczka,Dorotka,Beatka? Miłego dzionka..dziś u mnie długi i pracowity dzień, ale wieczorkiem podczytam Wasze mam nadzieje pozytywne wieści
ps.o suwaczki się naprawiły
ja tylko na chwilkę i znikam po mamę na dworzec (przyjezdza na wakacje na 3 tygonie)
Informuję że temp. dzień drugi- 37stopni
A jak u Was? Gwiazdeczka,Dorotka,Beatka? Miłego dzionka..dziś u mnie długi i pracowity dzień, ale wieczorkiem podczytam Wasze mam nadzieje pozytywne wieści
ps.o suwaczki się naprawiły
Od godziny boli mnie krzyz, czuje sie fatalnie- teraz wiem na 100% ze @ sie zbliza. Ale mam to gdzies, pogoda jest ladna wiec idziemy z synkiem na dzialke. Trzeba isc do sklepu, a ja nie lubie chodzic po sklepach spozywczych. MILEGO DNIA.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Hej, u mnie dzisiaj niestety 36,6, wiec wczoraj chyba to byl jakis wybryk hormonow ;-) Szyjka i wszytko inne bez zmian.
reklama
Podziel się: