reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Spokojnie badz cierpliwa:tak:opłaca się :tak:. Ja tak miałam w tym cyklu, ze chyba od 6 dnia brzuch bolał jak cholera jajniki tak ze az mnie skrecało ...warro było czekac bo owulacja była znacznie znacznie później :-p
Opłacało się czekać co widac po moim drugim suwaczku :rofl2:

Jezu ja na serio jestem w ciązy :szok::szok::szok:

Wiecie co ale wieczorem to juz mi widac brzuszek :tak:

Niania slonce jak ja ci zazdroszcze !!!Oczywiscie w jak najlepszym tego slowa znaczeniu :happy2:
no i dzieki ci wielkie za wsparcie !!!
niech no tylko te testy przyjda moze wtedy bede wiedziec co sie we mnie dzieje wszystko bylo ok do czasu ...
zycze milego wieczorku i spokojnej niedzieli ale zapewne jutro tez sie spotkamy ;-)

reklama
Ja juz ide spac, ciekawe @ jutro przyjdzie czy nie. Od godz. bola mnie jajniki az mnie ciagnie na dol, nie pamietam czy z Oskarem tez tak mialam- to bylo tak dawno. Od czasu do czasu krzyz tez pobolewa, cycki nie bola. JUz sama nie wiem, jutro zmierze temp. moze zacznie spadac, czego nie chce.Czemu inne sie staraja latami a drugie raz pojda i zaraz sa w ciazy. Gdzie tu sprawiedliwosc? Moze jednak jestem w ciazy i jeszcze o tym nie wiem, dzis mam w tej bani naladowane. Przepraszam ale moze teraz mi troszke ulzy. Dorotko jutro testujesz mam nadzieje, ze wynik bedzie pozytywny, trzymam kciuki i jestem dobrej mysli. Zycze Wam spokojnej nocy, pa.

Cesc dziewczynki u nas dzis sloneczko od samego rana, chyba pojdziemy na plaze. Temp. jest bez zmain 36.8 C, czyli jest stabilna. NiaNia co o tym myslisz? Moze sie udalo, @ nadal nie mam. Dzis mam 32 dc, normalnie mam co 28-30 dni, moze sie spuznia albo jej nie bedzie przez 9 miesiecy. Dorotka jak tam tescik ? A co u was Kasiu i Gwiazdeczko ? Wszystkim zycze slonecznej niedzieli, do testowania zostalo mi jeszcze 8 dni- jak ten czas leci.

Cesc dziewczynki u nas dzis sloneczko od samego rana, chyba pojdziemy na plaze. Temp. jest bez zmain 36.8 C, czyli jest stabilna. NiaNia co o tym myslisz? Moze sie udalo, @ nadal nie mam. Dzis mam 32 dc, normalnie mam co 28-30 dni, moze sie spuznia albo jej nie bedzie przez 9 miesiecy. Dorotka jak tam tescik ? A co u was Kasiu i Gwiazdeczko ? Wszystkim zycze slonecznej niedzieli, do testowania zostalo mi jeszcze 8 dni- jak ten czas leci.

Beatka ja bym zrobiła test ciązowy. Jestes jakby dwa dni po terminie @:tak: Jesli jestes w ciazy na 100% wyjdzie Ci test robiony o dowolnej porze dnia.
Rób test i pisz :tak::tak::tak::tak:

A moje chłopaki jezscze śpią a ja nie mam co robic :-p
Kurcze ale mnie dziś w nocy brzuch bolał :sick:Juz myślałam, ze to koniec :sorry2::eek:
Ale narazie wszytsko ok..

Cezkam na wieści dziewczyny :tak::tak::tak:

NiaNiu wtedy kupie jutro test i zrobie, dzis apteki sa zamkniete a do centrum nie chce mi sie jechac. Mnie tez raz boli podbrzusze i krzyz , tak na zmiane w ciagu dnia mniej , a wieczorem jak ide spac to bol sie nasila. Piersi wcale mnie nie bola, ale pare dni temu bolaly. Macam sobie ta szyjke macicy ale ciezko mi zdjagnozowac, bo wczesniej tego nie robilam- jest rozpulchniona ale teraz nie wiem czy jest otwarta czy zamknieta. Temp. stabilna 36.8 wiec moze wszystko jest o.k. i bez sensu sie wkurzam. Kupie sobie ten test, bzykanko bylo 16 dc i 18 i wtedy byl bialy, cagnacy sluz wiec moze sie udalo. A na nudnosci chyba jeszcze za szybko, prawda. NiaNia co o tym myslisz?

Jestem wreszcie. Komputerek działa póki co jak rakieta. Miałam wirusa u siebie :wściekła/y:.
Wczoraj robiłam test. Wyszła mi przepiękna jedna krecha :-ptak jak się spodziewałam. Nadal nie dostałam @. Dzisiaj 33 dzień cylku, ostatnio miałam wyjątkowo 34 więc jeszcze mogę poczekać. Temp wreszcie się stabilizuje. Nie mam już skoków. Przez 3 dni miałam 36.5, dzisiaj 36.4. Czekam na @. Od 2 dni mam wrażenie,że lada moment dostanę. Nadal mam nudności :szok::baffled: ale w ciąży z testu i temp wynika,że absolutnie w ciąży nie jestem.
Dziewczyny cieszę się,że żadna nie zamiesiączkowała. Beatko rób jutro teścik i daj nam znać co i jak :-):tak:.

Kasia co z twoim 2 suwakiem? stanal w miejscu!
jezeli pytasz o moj suwaczek to chyba on liczy miesiace rocznice mielismy 31 lipca wiecnie minal jeszcze kolejny miesiac zobaczymy na koniec sierpnia czy sie zmieni
juz bym chetnie zmienila suwaczek na taki jak ma NiaNia;-)
pozdrowionka w Krakowie dzis pochmurno

Dorotko zrobie ten tescik ,ale jutro dopiero kupie a testowac bede we wtorek rano tak o 6. Co myslis o tej temp. 36,8 - chyba jest o.k. Dostaje swira, jezeli nie jestem w ciazy to niech ta 2 przyjdzie . Nie lubie zyc w niewiedzy, dostaje wtedy swira.

reklama
Dorotko zrobie ten tescik ,ale jutro dopiero kupie a testowac bede we wtorek rano tak o 6. Co myslis o tej temp. 36,8 - chyba jest o.k. Dostaje swira, jezeli nie jestem w ciazy to niech ta 2 przyjdzie . Nie lubie zyc w niewiedzy, dostaje wtedy swira.

Kotuś ja jestem praktycznie pewna,że ty zaciążyłaś :-):tak:. Tylko czekam jeszcze na twoje oficjalne potwierdzenie:-p.

Do góry