reklama
Fajnie by bylo gdybysmy wszystkie w ciazy byly. Nasze dzieci bylyby internetowym kuzynostwem. U mnie we wtorek wszystko sie wyjasni, tylko co bedzie jak wyjdzie I a @ nadal nie bedzie, wtedy chyba w gre wejda jakies zaburzenia hormonalne a tego bym nie chciala. Dorota, Gwiazdeczko i Kasiu trzymam za nas mocno ,ale naprawde mocno kciuki.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Fajnie by bylo gdybysmy wszystkie w ciazy byly. Nasze dzieci bylyby internetowym kuzynostwem. U mnie we wtorek wszystko sie wyjasni, tylko co bedzie jak wyjdzie I a @ nadal nie bedzie, wtedy chyba w gre wejda jakies zaburzenia hormonalne a tego bym nie chciala. Dorota, Gwiazdeczko i Kasiu trzymam za nas mocno ,ale naprawde mocno kciuki.
Naprawde bylo by fajnie!;-) Ja tez trzymam za ciebie i za cala reszte!!!

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
tez tak uważam, fajowo by było,cały wątek zaciążony
)
Dorotka, a u ciebie? Cisza z @ na razie? czekamy czekamy wiec dalej.
Beatko, ty na razie nawet nie myśl o zaburzeniach..a raczej może o takim fajnym fasolkowym zaburzątku
Dorotka, a u ciebie? Cisza z @ na razie? czekamy czekamy wiec dalej.
Beatko, ty na razie nawet nie myśl o zaburzeniach..a raczej może o takim fajnym fasolkowym zaburzątku
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
caly watek zafasolkowany,ciekawy pomysł :-):-):-):-):-).
ja testuje za 10 dni poczekamy zobaczymy oprócz pobolewania jajnikow i lekkiego krwawienia z nosa(byc moze alegia) nie odczuwam nic ;-);-);-);-);-)
ja testuje za 10 dni poczekamy zobaczymy oprócz pobolewania jajnikow i lekkiego krwawienia z nosa(byc moze alegia) nie odczuwam nic ;-);-);-);-);-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
a szyjka jak idarnowska? zamknieta?
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Gwizdeczko powiem ci szczerze ,że nigdy jeszcze nie sprawdzałam 

i nawet nie za bardzo wiem jak 

reklama
Podziel się: