reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beata, Dorota 3mam kciuki. BEata jedz do centrum po test-taka wiadomosc:) chyba warto:), Dorota poki nie ma @ jest nadzieja, niektorym wogle nie wychodza testy sikane, wiec jak nie przyjdzie zrob z krwi.
NiaNia mnie tez wczoraj tak bardzo bolal brzuch:( myslalam ze juz po...,ale wszytsko jest ok:)

reklama
Dorotko dobrze by bylo, nawet od 3 dni w ciagu dnia tak na godz. klade sie spac a przeciez nie mam czym byc zmeczona. Wczesnie chodze spac po 22 i spie tak do 7;30, od 7 lat nie pracuje zawodowo, Oskar jest grzeczny , wiec moze... Dorotka obiecuje ze jutro kupie ten tescik i we wtorek rano zrobie.We wtorek bedzie 34 dc, wiec powinno wyjsc jak zaciazylam .Z Oskarem testowalam w 8 tyg. o 21 i wyszly II . Myslisz ze 34 dc to jeszcze nie za wczesnie , z Oskarem robilam tylko 1 test i byl pozytywny, w styczniu robilam raz w 29 dc i byl neg. ale za 3 godz. dostalam @.Teraz zrobilam za wczesnie, zaraz oszaleje. Jak leze to brzuch nie jest zbyt twardy, ale jak stoje jest twardy, badz tu madra.Dzieki Dorota za wsparcie, mam nadzieje ze Ty Tez juz niedlugo bedziesz w ciazy, mily prezent bys zrobila synkowi .Teraz idziemy na plac zabaw, pogoda jest super wiec spadamy. Od srody ma padac deszcz.Maz jednak wraca we wtorek a 06.09 juz jedzie na te statki, cos mowil ze jak bym nie zaszla w ciaze, to w grudniu pojedziemy do niego na caly miesiac.Ale to straszny stres, jechalabym do niego z Oskarem sama. Tym razem do USA do Californii do LA, to fajny stan bo tan nie ma huraganow, jak byl na Florydzie to sie o niego martwilam, bo ciagle sa tam jakies wichury.Ale wtedy trzeba bedzie tak to wyliczyc aby zachaczyc o 2 cykle, pojechac w 2 polowie pierwszego i wrocic do domu po 1 polowie drugiego cyklu. Troche tu zamieszalam ale wiadomo o co mi chodzi. Ale ja bym wolala teraz miec dzidzie, Oskar ma juz 6 lat, i tak bedzie duza roznica wieku. Jestem twarda a teraz ryczec mi sie chce ot, tak bez powodu.Jeszcze raz dzieki Dorotka, a za ciebie tez trzymam Kciuki.

Beatko tobie kibicuję najbardziej bo masz ograniczone możliwości czasowe ha ha. Jak zrobisz we wtorek to napewno będziesz wiedzieć.
Eni dziękuję, jestem niestety na tyle głupiutka,że pomimo iż nie ma teraz szans to i tak liczę,że może jednak ;-):-p. Ale ogólnie to czekam jednak na @.
Dziewczyny, wszystkie Kasie, Gwiazdeczko a co tam u was?
NiaNia, Eni aż mi dech zaparło jak przeczytałam,że w jednym czasie miałyście takie niemiłe przeczucia i bóle. Wszystko będzie dobrze z waszymi maleństwami :-),jestem tego pewna :tak:

Dorota a moze u Ciebie tez cos sie szykuje, @ jeszcze nie masz, jak nie dostaniesz do srody to chyba zatestujesz. Moze o tym jeszcze nie wiemy, a moze juz jestesmy w ciazy-ale by bylo fajnie. Trzymam za Ciebie kciuki!!!! Czytalam ze jak sie jest w ciazy to temp. czasami szaleje , raz spada raz rosnie tak jak u Ciebie. NiaNia i Eni uwazajcie na siebie, teraz sie oszczedzajcie- wasze fasolki potrzebuja spokoju.

Witajcie, teraz, to juz naprawde watpie, bo dzisiaj tepka wynosila 37°C znowu, wiec naprawde nie wiem co i jak u mnie.
A za wasze pozytywne testy 3mam kciukasy!!!!!

Witajcie, jestem i ja. przepraszam że mało pisze, ale mam w gosi mamę, trochę dziwnie się czuje jak zerka w monitor..
Beatko, tak trzymaj,jest rewelacja. I na pewno pozytywnie, jak najbardziej rob test. Powinien juz wyjść.

Gwiazdeczko,a ja wiem co o tym myslec..jednodniowy spadek tem. w ciąży-to zagnieżdzenie :))

NiaNia,Eni, dbajcie o siebie dziewuszki, i tylko zadnych negatywnych myśli. Nic nie będzie "po", będziecie mialy piękne dziewuszki (ewentualnie chłopczyków)

A u mnie, dzień trzeci- 36,9. Nic, robię dalej

reklama
Do góry