reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ania "pytałam lekarza czy cos jej nie urosło":-D:-D:-D dobre tez bym sie pytala, ciesze się bardzo że Ci się udalo :tak:
"Ale strasznie się ciesze że jest ktoś kto mysli tak jak ja i że ma wiedze na ten temat, bo czułam się na tym forum jak wymądrzała paniusia która pozjadała wszystkie rozumy i której fuksem się udała dziewczynka. " hm ja czasami czuje ze przez to ze tak sie tego trzymam bede mieć chłopczyka ale wiesz co Aniu robie wszystko co wiem co przeczytalam, i tak jak piszesz jezeli wtedy bedzie mały misiaczek to bede wiedziec ze robilam wszystko co moglam i mam mieć drugiego chłpopczyka takie ma plany Bog wzgledem mnie i ja mu ich niepoprzestawiam ale skoro mam ta wiedze to ja chce wykorzystac;-) a co ma byc to bedzieTrzymam za Ciebie mocno kciuki i bardzo Ci kibicuję. Jak Ty tak porządnie to planujesz to musi sie udać, bo takie planowanie na testach, albo samo tylko powiedzenioe że się planuje a nie stosuje do tych wszystkich zasad to żadne planowanie, a potem sie mówi że sie nie udało..... Po takich planowaniach jak my poczyniłysmy i by się nie udało to można by powiedziec że faktycznie sie nie udało.....no ale przeciez jest te kilkanaście procent, gdzie można mieć inną płeć niż planowaną i dlatego nie mozna się nastawiac na 100%......ale ja wierzę że będziesz miła córunię....nie może być inaczej:tak: " Dziekuje raz jeszcze jesteś kochana;-):* najlepszy to jest moj mąz jak ja mu to wszystko wytłumaczylam o tym planowaniu to się ładnie zemnie uśmial ale juz rok minął i nic i mowi ze jest bezpłodny cieszy sie z tego:-D:-D:-D czyli dalej tego nierozumie ( no chyba ze faktycznie juz niemoze miec dzieci) ale cierpliwosci trzeba oj trzeba czasami mam ochote to wszystko olac bo tak bardzo chce juz byc w ciazy ale tak dluzo staran ze az szkoda ...:rofl2:
wszystkim staraczka zycze cierpliwosci w czekaniu na ciąze przy planowaniu dziewczynki:tak::tak::tak:

reklama
Ja chciałam tylko napisac , że nie uważam tu nikogo za paniusie ktora sie mądrzy...
przeciwnie ...dziękuje za wskazówki...

Agnieszko czy jak bym poszła jutro a będzie to 12 dc to jest sens ? jak myslisz?, bo w sobotę trochę kiepsko znaleźć usg:dry::sorry2:;-)

Hm to najlepiej by było w sobote bo jakby Ci sie przesuneła, to z piatku do srody to za daleko jeszcze pecherzyki moga byc niewidoczne:-( wiec jak nieznajdziesz jutro nikogo na sobote to idz jak najpozniej jutro :tak:i zobaczymy ile maja :happy2:

Znalazłam ...tylko nie wiem czy będa mieć miejsce na sobote ....jutroo zadzwonie...póki co zmykam

SYLWIA masz racje ...przecież właśnie po ta są takie fora żeby mozna było korzystac z wiedzy mądrych i doswiadczonych kolezanek :)

Zmykam do jutra kobitki

Znikła nam JARZEBINKA :(

Sylwia 75
wiesz ja tylko przeczytalam kazda strone z tego wątku i wyciagnełam wnioski;-) wydaje mi sie ze najlepiej to doszkolona jest własnie ta co sie nazywa panusia:-D:-D:-D czyli nasza Ania ona to wiem ze ksiazki studiowala :tak:
ja cos nie cos to o monitoringu wiem tu to sie musialam kształcic:-D bo niemialam kogo sie poradzic;-)

anuffi jak pujdziesz na monitoring to zapisuj sobie zaraz po nim jaka wielkosc ma pecherzyk po lewej stronie a jaka po prawej bo owulka raz jest z lewej strony a raz prawej, i zapytaj koniecznie na ktory dzien lekarz przewiduje owulacje ( bo niewiem czy masz zamiar chodzic na caly monitoring czy tylko raz w miesiacu jak raz to musisz lekarzowi powiedziec ze nieprzyjdziesz np w poniedzialek tak jak on ci bedzie proponowal bo wiadomo chodzi mu o kase tylko ze chcesz wiedziec orientacyjnie bo ty wyjezdzasz i cie niebedzie a niechcesz tracic miesiaca i zeby ci wyliczyl;-) a my se tez swoje wyliczenia zrobimy:tak::-D

dziewczynki to miłej nocki zycze dobranoc

Znikła nam JARZEBINKA :(

jestem, jestem... tylko ja głównie na BB siedzę jak jestem w pracy, bo popołudniami w domku juz mi czasu brakuje :tak: a wczoraj był krótki wyjazd służbowy do sklepu po zakup drobiazgów do stroików świątecznych, po powrocie nadrabianie zaległości i juz na BB brakło czasu :tak:

a ja właśnie skończyłam @ więc pomalutku akcja się rozwija :tak: i zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie, bo M mówi że się sam teraz zabiera do roboty a nie będzie czekał, aż ja mu dam zielone światło, mam nadzieję,że to przeżyję ...... :tak:

a za te wszystkie rady, porady i wskazówki, naprawdę dziękujemy :tak::-D:tak: i przynajmniej ja nie traktuje tego jako wymądranie się, więc Ania jak tylko coś wiesz to pisz :tak: a wogóle jak tam maluszek, pcha sie już na ten świat ???? :-D

pozdrawiam :-)

reklama
Do góry