zakrecona
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny Jak to dobrze ze dzisiaj juz piatek :-) choc jutro pracuje ale i tak odrazu lepiej na sama mysl ze pol soboty, niedziela i poniedziałek sa wolne:-)
Moje kochane duszyczkimam pytanie do tych ktore stosowaly rephresh i replens Ktory lepiej sie spisuje?:-) Duzo czytałam na temat jednego i drugiego bo mam mentlik ktory zamowic Wiem ze najlepiej spróbować na sobie ale moze cos pomożecie :-)
Nuuuska ale skok temperatury wooow :-)
Moje kochane duszyczkimam pytanie do tych ktore stosowaly rephresh i replens Ktory lepiej sie spisuje?:-) Duzo czytałam na temat jednego i drugiego bo mam mentlik ktory zamowic Wiem ze najlepiej spróbować na sobie ale moze cos pomożecie :-)
Nuuuska ale skok temperatury wooow :-)
Ostatnia edycja:
nie ma nic nic nic szok
nawet teraz płaczę to było okropne , i jak płaczącą przyjmowali mnie na kontroli i było pełno studentów, stażystów i nikt nie domyślił się z lekarzy że to dla mnie może być jeszcze gorsze uczucie musiałam sama ich wygonić powiedziałam że nigdy w życiu nikt inny poza moją Dr nie będzie mnie tu oglądać jak cierpię , to było podłe . Przepraszam nie piszę Wam tu więcej takich rzeczy , kurka na wspominki mnie znowu bierze . Przepraszam dziewczyny wybaczcie
hej!
Ty zamiast badań nakupuj lepiej testów ciążowych!!!
na moje oko Twój wykres jest na 99,99999999999999% ciążowy!!!
tak mówi moja czarodziejska kula,pamiętaj o tym jak zobaczysz pozytywa!
należy Ci się....ja zagrzeje miejscówke w innym terminie...