reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kurcze dziewczyny potem stwoerzymy liste mamus tym ktorym sie udalo :)
na ten pomysl wpadla juz wczesniej Ania ktora wlasnie Aniczke urodzila, swoją upragnioną corcie :)

Może to forum stanie się podwaliną nowych odkryć naukowych co do planowania płci. Może będą nas cytować w swoich pracach magisterskich przyszli ginekolodzy :-D Jeżeli oczywiście zdecydowanej większości uda się zaplanowana płeć...

Czesc Kochane
ja dzis jakby po mnie walec przechechal.
Dziecko mi sie w nocy budzilo..pewnie przez te 2 ostatnie rosnące piatki
Boze niech juz te zeby wylezą.............:dry::dry::dry:
A poza tym to dzien u nas szaryyy szaryyy szaryyy
trzeba sie czyms Vitaminowym zasilic..bo ciagle picie kawy to niezbyt dobrze wplywa....takze na płodnosc.
Indygo- to by bylo coś jakby nas cytowali itp hehhehe
A gdzie reszta moich fajnych kolezanek?
Anufifi, Agniesiak,asus,Beti, Margeritta, Agnieszka, Sylwia, jarzebinka, medio......oj nie pamietam wszytskich nikow (przepraszam) ale kazdą z Was tu zagladającą mam na mysli:tak:
Pięknego dnia pomimo szarosci...........ja dzis mam szkole...bleeee
cytryna.jpg

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ,
Ja dzisiaj dostałam wcześniej @@ i chyba pierwszy raz sie cieszę bo w ostatnich cyklach miałam nadzieje a ten wiedziałam ze spalony :tak::tak::tak:.
No wiec od dzisiaj znów liczenie ...oby ten cykl okazała się owocny

Czarodziejko może i kawa nie zdrowa ale weź tu bez niej przeżyj
Mojemu Tomusiowi chyba tez kolejne zabki idą bo się budzi około 5 razy w nocy!! ja padam ledwo wstanę ;-):-)

Miłego dnia

Czesc Kochane
ja dzis jakby po mnie walec przechechal.
Dziecko mi sie w nocy budzilo..pewnie przez te 2 ostatnie rosnące piatki
Boze niech juz te zeby wylezą.............:dry::dry::dry:
A poza tym to dzien u nas szaryyy szaryyy szaryyy
trzeba sie czyms Vitaminowym zasilic..bo ciagle picie kawy to niezbyt dobrze wplywa....takze na płodnosc.
Indygo- to by bylo coś jakby nas cytowali itp hehhehe
A gdzie reszta moich fajnych kolezanek?
Anufifi, Agniesiak,asus,Beti, Margeritta, Agnieszka, Sylwia, jarzebinka, medio......oj nie pamietam wszytskich nikow (przepraszam) ale kazdą z Was tu zagladającą mam na mysli:tak:
Pięknego dnia pomimo szarosci...........ja dzis mam szkole...bleeee
cytryna.jpg

Jestem , jestem:tak::-p:-D
Dzis późno wstałam i dlatego, przepraszam:zawstydzona/y:;-)
Śledzę Wasze wypowiedzi cały czas:-D pisze także w wątku "staraczki 2008"
Zapraszam wszystkie starające się również do tego wątku:-p:tak::-D

dziewczynki jutro o 11:10 mam wizyte u ginekologa ;-) ale się denerwuje oby wszystko było dobrze...

Trzymam kciuki Kochana, bedzie dobrze:tak::happy:

reklama
czesc dziewczyny :)

Witam po weekendzie.
my wczoraj mielismy mala imprezke z okazji urodzin synka (sa za tydzien ale robilismy wczesniej bo moj tato wyjezdza) za tydzien druga.

ale nas sie tu zebralo :szok:
super!!
mozna by zrobic jakas liste starajacych sie i napisac o jaka plec sie staramy, pozniej bedziemy dopisywac czy sie udalo. ktos chetny do zrobienia?

mnie strasznieeeeeeeee bola piersi, mam mocno nabrzmiale dawno az tak nie mialam...
na weekend ma przyjsc @.

pozdrawiam

Do góry