agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Acha a okres powinnam dostać w sobote tą co była 6 .12.08r
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam z rana))
Czarodziejka to napomknij o NAS tam u gory ze chcemy chlopcow i dziewczynki;-)
mały odrazu pytanie, czy mam dzidziusia w brzuszku, to mu tłumaczę,że nie, a czy byc hciał, a on że taki upierał się,że juz mam, bo mam juz nawet troszkę duży brzuszek ( leżałam na boku, koło niego) i wiecie tak mi sie miło zrobiło.... a może wykracze........
![]()
Witam dziewczynki:-)
wczoraj bylam sobie pobrać krew a dziś rano miałam wyniki Beta 1084 :-) więc chyba dobrze...
Witam z rana :-)
dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow.
zobaczymy czy pomoze
tescik zapodam chyba w niedziele, to beda akurat 2 urodzinki mojego synka.
narazie zakladam ze nie jestem w ciazy, wole to niz kolejny niepewny test.
nieiestety betki nie mam jak zrobic...
Ja miałam znieczulenie w kręgosłup i raczej to nie boli, tak jak ukłucie zastrzyka a czasem mniej bo przy pierwszej cc to jakby mi nie powiedzieli że mnie ukłuja i mam sie nie ruszac to bym nie wiedziała. Generalnie tylko nogami nie możesz ruszac i tyrwa to ok 3 godzin, zalezy pewnie ile Ci wstrzykną tego srodka. Pierwszy dzień wiadomo że boli ale daja Ci srdki znieczulacjące i lezysz na OIOMie więc spoko. W zasadzie to po 12 godz możesz wstać ale u nas rano każą wstać i wtedy sie umyłam, no i jak zaczęłam chodzić ( najpierw powoli) to potem juz ok, tak że w sumie na drugi dzień po połudnmiu wzięłam ostatni przeciwbólowy środek cby mi było lżej obracac sie przy karmieniu. Na trzeci dzień ju w zasadzie ok a dzis jestem 6 dobę po cc i chodze jak nowszy model. Generalnie mnie już nic nie boli mimo ze mam jeszcze szwy. jesli cos jeszcze cie interesuje to pisz.Aniu jeszcze raz gratuluje spełnionego marzeniai mam do Ciebie wielką prośbę - jak będziesz mieć czas napisz mi jak przebiegała u Ciebie CC . Z tego co piszesz to chyba było to znieczulenie w kręgosłup - to boli ? Ile czasu trwa ,,paraliż ,, ? Po jakim czasie wstałaś ? Jak się teraz czujesz ? I w ogóle napisz proszę jak najwięcej o wszystkim związanym z CC
![]()
No to Kochana teraz to mozna juz głosno krzyczeć ...HURRRRAA!!Witam dziewczynki:-)
wczoraj bylam sobie pobrać krew a dziś rano miałam wyniki Beta 1084 :-) więc chyba dobrze...
jarzębinko a może betke sobie zrobisz;-) można ją robic o kazdej poze dnia i nie trzeba byc na czczo a wyniki do 3 godzin:-):-):-) jezeli jestes 10dni po owulce to juz napewno wyjdzie wynik...
pozdrawiam Was serdecznie;-)