reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
dzien dobry dziewczyny
ja tylko na chwilke wpadam...
Dzis mamy dzien latania po sklepach...wymyslilam sobie ze kupie zaslony na salonu i takie tam....
do potem babeczki
MILEGO DNIA
ja tylko na chwilke wpadam...
Dzis mamy dzien latania po sklepach...wymyslilam sobie ze kupie zaslony na salonu i takie tam....
do potem babeczki
MILEGO DNIA

agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Cześć Dziewczyny witam weekendowo:-)
w przyszłym tygodniu w piątek mam usg , mam nadzieje że zobacze juz seduszko kruszynki...
Straszna pogoda dzisiaj u nas zimno, szaro ponuro nic się niechce
Ja dalej nic nie czuje zero objawów... ( no może jeden siusiu w nocy to przymusowo dwa razy musze isc
)
A u mnie z budową domu pomału jak na ten rok kończymy w przysżłym tygodniu mają zamontować wszystkie okna, teraz koncza dachówke i od wiosny znowu zaczynam ciąg dalszy

Kicia pierwsza do testowania dziś termin miesiaczki zdawaj relacje.... chociąz juz i tak wiemy co powiesz:-):-):-)
Jarzebinko a Ty kochana u Ciebie to jest wielka niewiadomo bo Ty tesciorka jeszcze nierobiłas... ale świeta to magiczny czas więc wszystko może sie zdarzyć ja Ci z całego serca życze II kreseczki ( ile dni po owulacji jestes bo 10dniapo owulce to juz test wychodzi;-):-)może masz jakiś na stanie.....:-):-):-):-):-)czekamy na więśći.....
życze miłego weekendu

w przyszłym tygodniu w piątek mam usg , mam nadzieje że zobacze juz seduszko kruszynki...

Ja dalej nic nie czuje zero objawów... ( no może jeden siusiu w nocy to przymusowo dwa razy musze isc

A u mnie z budową domu pomału jak na ten rok kończymy w przysżłym tygodniu mają zamontować wszystkie okna, teraz koncza dachówke i od wiosny znowu zaczynam ciąg dalszy

Kicia pierwsza do testowania dziś termin miesiaczki zdawaj relacje.... chociąz juz i tak wiemy co powiesz:-):-):-)
Jarzebinko a Ty kochana u Ciebie to jest wielka niewiadomo bo Ty tesciorka jeszcze nierobiłas... ale świeta to magiczny czas więc wszystko może sie zdarzyć ja Ci z całego serca życze II kreseczki ( ile dni po owulacji jestes bo 10dniapo owulce to juz test wychodzi;-):-)może masz jakiś na stanie.....:-):-):-):-):-)czekamy na więśći.....
życze miłego weekendu

Medio u mnie z Wiki tez nic nie wskazywało na poród....az tu pierwszego dnia 38tc w nocy poszłam na siku, wróciłam do łózia -gdzieś 4-5 nad ranem była, przekreciłam sie z boku na bok i siuuuu zaczeły mi wody odchodzić.....budze m i i mówię, chyba niemożliwe bym się tak zsikała.
.lece do wanny oceic kolor-jest dobrze-były przezroczyste..tegoo samego dnia o 13 46 urodziła sie wiki :-)...poród był łatwy..bolało 0d 10 do 13, a potem 6 bóli partych :-)..oby tym razem tez tak było....w czwartek usg :-) ale czy chłopczyk nam wyszedł czy dziewczynka pewnie sie jeszzce nie dowiemy....trzeba bedzie poczekac do lutego na kolejne usg.......jak bedzie dziewczynka to bedzie gabrysia :-) a jak chłopiec to hmmmmm sama nie wiem....chyba nie wierze, ze nam mógł sie chłopczyk udać...zbyt piekne by to było

Cześć dziewczyny, ja wstałam z ogromnym bólem głowy,
chyba nie wytrzymam i wezmę tabletkę. A tak w ogóle to u nas zinmo ale słonecznie.:-)
Widzę, że dowiemy się dziś co u Kici
, napewno będzie pozytywnie. Ja zdecydowałam, że testuje w piątek i baaaaaardzo nie mogę się doczekać
.
Nie wiem czy to normalne ale ja codziennie mam podwyższoną temperaturę do 37 stopni. Może to przez katar, który mam od kilku dni?
W każdym bądź razie pozdrawiam cieplutko i czekam na nowe wieści.

Widzę, że dowiemy się dziś co u Kici

Nie wiem czy to normalne ale ja codziennie mam podwyższoną temperaturę do 37 stopni. Może to przez katar, który mam od kilku dni?

W każdym bądź razie pozdrawiam cieplutko i czekam na nowe wieści.

Medio
No widzisz, to fajnie miałaś.;-)Medio u mnie z Wiki tez nic nie wskazywało na poród....az tu pierwszego dnia 38tc w nocy poszłam na siku, wróciłam do łózia -gdzieś 4-5 nad ranem była, przekreciłam sie z boku na bok i siuuuu zaczeły mi wody odchodzić.....budze m i i mówię, chyba niemożliwe bym się tak zsikała..lece do wanny oceic kolor-jest dobrze-były przezroczyste..tegoo samego dnia o 13 46 urodziła sie wiki :-)...poród był łatwy..bolało 0d 10 do 13, a potem 6 bóli partych :-)..oby tym razem tez tak było....w czwartek usg :-) ale czy chłopczyk nam wyszedł czy dziewczynka pewnie sie jeszzce nie dowiemy....trzeba bedzie poczekac do lutego na kolejne usg.......jak bedzie dziewczynka to bedzie gabrysia :-) a jak chłopiec to hmmmmm sama nie wiem....chyba nie wierze, ze nam mógł sie chłopczyk udać...zbyt piekne by to było
Mi przy Krzysiu, najpierw doszedł czop i po ilku godzinkach zaczęła sie akcja. Moze i tym razem tak bedzie, chyba,że mi wcześniej sami wywołają.
A ja trzymam kciuki za synka, a nóz się Wam udało.:-)
Czarodziejka
Cześć Dziewczyny witam weekendowo:-)
Ja dalej nic nie czuje zero objawów... ( no może jeden siusiu w nocy to przymusowo dwa razy musze isc)
Aga to , że nie masz objawów to chyba dobrze...bo na tym etapie ciązy najczestsze objawy to zyganko i mdlosci wiec.....może i lepiej ze to tylko parcie na pęcherz.
A co do zobaczenia kruszynki.....mysle ze juz bedzie widac
ahhh Aha ale Fajnie...tak bardzo mile wspominam ten czas...
A co do zobaczenia kruszynki.....mysle ze juz bedzie widac
ahhh Aha ale Fajnie...tak bardzo mile wspominam ten czas...
....w czwartek usg :-) ale czy chłopczyk nam wyszedł czy dziewczynka pewnie sie jeszzce nie dowiemy....trzeba bedzie poczekac do lutego na kolejne usg.......jak bedzie dziewczynka to bedzie gabrysia :-) a jak chłopiec to hmmmmm sama nie wiem....chyba nie wierze, ze nam mógł sie chłopczyk udać...zbyt piekne by to było
Pixella czemu nie wierzysz ze mogl udac sie synek?
Jesli celowaliscie w owulke?
trzeba wierzyc..myslec pozytywnie a ja trzymam kciuki
Jesli celowaliscie w owulke?
trzeba wierzyc..myslec pozytywnie a ja trzymam kciuki
No a my babeczki juz po zakupach..
Kupilismy wszytsko...łącznie z ozdobami świątecznymi....bardzo jestestem zadowolona...
I nasz synek dzis był na medal...bylismy z M w szoku ze byl taki grzeczny...tzn on jest grzeczny tylko zawsze nam wieje a dzis po prostu bajka....i zastanawiamy sie czy byl taki grzeczny bo go buty optarly

czy On po prostu juz jest taki duzy ze rozumie wszytsko 
Kupilismy wszytsko...łącznie z ozdobami świątecznymi....bardzo jestestem zadowolona...
I nasz synek dzis był na medal...bylismy z M w szoku ze byl taki grzeczny...tzn on jest grzeczny tylko zawsze nam wieje a dzis po prostu bajka....i zastanawiamy sie czy byl taki grzeczny bo go buty optarly

Ostatnia edycja:
a u mnie wciaz bez zmian- temp. 37,1 i @brak.
niby nie wierze, ze..ale jednak maluta nadzieja jest
pixella77 - trzymam kciuki by był synek!
Agnieszko12- ja do 2 miesiaca nie miałam jako takich objaówó- prócz czestego oddawania moczu..ale jak złapało mnie na pocz 2 miesiaca...to do 4...wiecznie nad wc...nic nie mogłam zjesc..ostry zapach konczył sie blech...
i wówczas przyrzekałam- nigdy iwecej zadnych dzieci

-teraz sie z tego smieje 
obys Aga sie tak nie czuła!..potem juz u mnie byłosuper extra...i poród..i cała ciaza.. Klaudia ur. sie grzeczna..(co jej sie teraz zmieniło..diabełek kosmaty
wszedzie jej pełno
niby nie wierze, ze..ale jednak maluta nadzieja jest
pixella77 - trzymam kciuki by był synek!
Agnieszko12- ja do 2 miesiaca nie miałam jako takich objaówó- prócz czestego oddawania moczu..ale jak złapało mnie na pocz 2 miesiaca...to do 4...wiecznie nad wc...nic nie mogłam zjesc..ostry zapach konczył sie blech...

obys Aga sie tak nie czuła!..potem juz u mnie byłosuper extra...i poród..i cała ciaza.. Klaudia ur. sie grzeczna..(co jej sie teraz zmieniło..diabełek kosmaty

reklama
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Rusałka wieże bo u mnie to z moim pierwszym dzieciątkiem zaczeło się od trzeciego miesiaca... więc czekam na te dolegliwosci....
a powiedz ile jestes po owulce? bo tak 10/11 po niej mozesz juz robic test z rannego moczu i wynik powinnien byc wiarygodny :-)
a powiedz ile jestes po owulce? bo tak 10/11 po niej mozesz juz robic test z rannego moczu i wynik powinnien byc wiarygodny :-)
Podziel się: