reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Rusałko w9 dniu po owulacji to mi jeszcze zadna kreska nie wyszła dopiero w 12 po owulacji wyszła mi cieniusienka kreseczka ledwie widoczna i to przy tescie który wykrywa 10hcg -ciezko dostepny test ( firmy "bobo test" niebieski strumieniowy)
ja proponuje Bete wyniki do 3godzin :-):-):-) i wszystko jasne.....
Zgadzam sie z Agą, czasem jesli za wczesnie zrobi sie test moze nawet wczesnej ciazy nie wykazac. Betka daje pewnosc....

Agnieszko moja nadzieja rosnie:-D;-)-dziekuje za odpowiedz.
Niestety pozostaje mi tu czekanie..bo betke w UK..nie ma szans by zrobili(byłam pytałam)
test do tego- ten który wykonałam kosztował na pl...niecałe 2 zł:rofl2::-Dwiec moze i lipny...?
nic czekam ...ja tuw tej kwesti cierpliwa jestem;-)
Rusałko trzymam kciukaski zeby mala fasoleczka sie zasiala :)
nie trac nadziei ale tez nie nakrecaj sie za bardzo....co ma byc to bedzie ale zycze pięknych 2- kreseczek.

No a teraz ja sie witam babolki
u nas dzis pieknie i slonecznie ide sie wyprysznicowac i lecimy z malym na bazarek...
buziaki do potem
250_133575577947b5b522cead2.jpg

reklama
I ja was serdecznie witam
Madzia ja Cię doskonale rozumiem ...ja już zawsze szaleje zaraz po owulce ...Narobiłam się już tyle testów ze masakra a na betke zawsze leciałam juz 10 dnia :) ....

Zycze wam miłego dnia

sama mam maciupka nadzieje..bo dzis 9 dzien po owulacji..cykle mam - najkrótsze 26 dniowe, najdłuzsze 33..
martwi mnie tylko, czy oby na pewno bezpieczne było uzycie clotrimazolum(nie wiem czy dobrze napisałam nazwe)- bo po antybiotykach(angina prezd owul):-( musiałam:baffled:- lekarka wie, ze staramy sie o dziecko powiedziała ze i antybiotyk bezpieczny i globulka i krem clotlimazolum..co o tym sadzicie>?

co do 9 dnia po owulce, to mogło dopiero dojśc do zagnieżdzenia i na test faktycznie było za wcześnie więc jeszcze 5 dni i będzie książkowo 14 dni po i wtedy pora na test .......:tak::-D;-)

co do tych specyfików, to ja nie mam pojęcia, ale jeżeli lekarka powiedziała,że ok, to chyba wszystko w porządku :tak:

:tak:Mam jeszcze takie małe pytanie do Was: czy jest możliwość by owulacja była dopiero jak śluz zmieni się na niepłodny. Wiem, może to głupie pytanie, ale wczoraj coś takiego przeczytałam i tak się teraz zastanawiam. Najpierw myślałam, że owulacja zaczyna się wtedy, gdy występuje takie pobolewanie w boku:happy2:, później przeczytałam, że może być później, a następnie, że jest możliwość by było wtedy, gdy wystąpi nawet niepłodny śluz. :baffled:No teraz to już się pogubiłam:szok:

ja sie tak mocno nie orientuje, ale chyba mało prawdopodobne, bo plemniczki przyżywaja chyba tylko w śluzie płodnym, bo wtedy jest odpowiednie dla nich środowisko, a środowisko niepłodne chyba je zabija, wiec nie zdążąć polecieć tam gdzie trzezba, więc jak dla mnie to chyba mało prawdopodobne :tak:

ja jeszcze 4 dni do @ ....... :tak:

Czesc Babeczki
Mialam dzien pelen wrazen.....
...wrazen i złosci..ale juz Ok
Cos widze ze nasz watek przymarł na dzis...
dziewuszki gdzie jestescie?
Anufifi- jestemy chyba podobne bo ja tez juz bym na Betke leciala....tak zrobilam jak mi sie @ spoznial...lekarz kazala isc na usg w 7 tygodniu ciazy a ja myslam ze oszaleje z niepewnosci i zrobilam betke ktora wyszla pozytywna ;)
Laseczki buziaki dlA was
jutro nie wiem o ktorej zajrze bo dzien zakupow
buziaaaaa
sen.1199571351.ok841cf3h9omjjknidh78n90j1.jpg

hej dziewczynki:-)
jutro nadrobiei napisze, dni pełne wrażeń,nie do końca pozytywne
buziaczki i kolorowych życzę:-)

reklama
Rusałka a ty kiedy testujesz????

jesli @ nie przyjdzie..hmm..nie wiem:baffled:moze 17?wowczas bedzie 14/15 dzien po owulacji:confused:..o ile do tego czasu nie przyjdzie@.bo jakos sceptycznie podchodze juz teraz po tym negatywnym tescie..
Temp. utrzymuje sie powyzej 37.
i tylko jeszcze zasnnawiajae jest faktycznie... 2.11. miałam bankowo owulkę-bo test był pozytywny., a 11.11. wieczorem bolały mnie jajniki-stereo..krzyz..byłam jakas rozdrazniona..i czułam ..sama nie wiem jak opisac to..ale ani siedziec nai stac..i przed 21 juz spałam..zła na swiat i pewna, ze obudze sie z @, bo ostatnio te cykle miałam krótsze 26 dniowe...ale nic..cierpliwie czekam..tu w UK na betke nie mam co liczyc:crazy:

Do góry