reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Milla mamy chłopców w bardzo podobnym wieku - starszy ma 7l i 3 m-ce a młodszy 1r i 7 m-cy i też marzę o córci.
Amerie witaj.

reklama
Anetko
kciuki zacisniete :-)

dziewczynki rozowe chcialam zapytac jak udaje sie wam w praktyce to utrzymywanie pH po serduszku.... Moze ktos wkleic jakie ma wartosci....jak to wyglada w praktyce u innych chcialabym zobaczyc, zakreciu moze cos podrzucisz:cool: albo ktuusss inny :eek:
bo mi tak trudno uznyslowic sobie sytuacje, kiedy powiedzmy przed mamy 4,5, 10 min po powiedzmy ok 6,0 i jak potem dodajemy rephresha .... No i jak to wyglada u was? Moze ja jakos zle mierze.....o pH po. Moze nabieram na patyczek same zolnierzyki, ze mi tak wysokie wychodzi.... Hm nie wiem

piranju
czyli co 0+6/8? Hm...
mojej jajnikiOBA sie juz melduja, testy owu zaczynaja sie sciemniac delikatnie, a owu wypadnie pewno w pon/ wt... Jak ja sie znow wceluje w ten czas ? :cool:

Milla
jesli bierzesz vit b, to ona wydluzac moze FL

Anetko to kciuki za owocna noc Ja tez bym juz nie zakwaszala Czeka Cie dlugaaa noc ;-) ja ustawialam budzik co 30 min wrazie jakby mi sue oko przymklo
Kiraaja nabieram na palec dosyc gleboko ;-) tez po 5-10 min mam okolo 6 to wtedy rephresh i później juz 4,5-5

Zakreciu
czyli po 30 min ZAWSZE masz ok 4,5-5? Bo mi sie to nie udaje...:cool::cool: AReplens bierzesz? Bo Piranja mnie ostatnio pytala czy aplikuje gleboko czy przy ujsciu?

amerie witaj :)

kiraa pewno ze nie mozemy sie poddawac !! co to to nie ! Jestem i bede Waszym osobistym motywatorem :-)az do skutku i pozygania !! :-)
A kto zakosil Pascalka ???? Ze jak to ?? :wściekła/y:

milla hah a Ty kochana jestes pewna ze u Ciebie nikt nie zamieszkal ???? ;-) robilas tesciora ??

Anette powodzenia &&&&&&

Macy w srode bede wiedziec, narazie mam tylko skierowanie, zyje w napieciu :-) Ewelin jeszcze nie urodzila, czeka tak jak i ja. Dzieki za pamiec, pozdrawiam

kiraa oooo ja Cie :wściekła/y: widze widze !!! Moj osobisty, prywatny Pascalek z zakreconym loczkiem przejetym od zakretki i niebieskimi oczkami ! Chyba musze go odbic ! :cool2:

dorcia pamietaj - co Nas nie zabije to Nas wzmocni ! wiem, ze fajnie sie mowi, ale kurcze musimy wierzyc ze bedzie dobrze - bo i tak bedzie ! Zasniad zostal wyekmitowany caly na pewno, i nigdzie nie bedzie przerzutow i w ogole to ja Ci mowie, ze jeszcze razem bedziemy sie cieszyc z cośkow w brzuszkach ! Zobaczysz :tak:
I w ogole - zajebiaszczy tort ! Az mi slinka pociekla - talenta masz nic dodac nic ujac :* :-)

Dobry wieczór kochane,
Elmo jak się czujesz ? niedługo będziesz rodzić szok !!! tylko czekaj jeszcze na mnie ;-)
Nuuuśka, Kiraa, Zakręcona trzymam za Was kciuki i za ten cykl !!!
Dorcia całuski kochana!!!
Jej a ja mam stresa, boję się zabiegu, narkozy bólu, słowem wszystkiego ...
Dobrej nocy !!!

reklama
Dorcia ściskam za ciebie kciuki - to cholerstwo wykurzysz z siebie, a na jego miejscu za jakiś czas pojawi się piękna fasolka. Musi być dobrze - i będzie dobrze, bo nie ma innej opcji!!! Po tym co piszesz wnioskuje, że silna z ciebie dziewczyna i jest pod wrażeniem tego co napisałaś, że jutro będzie lepiej, że walczysz dalej. Z takim nastawieniem doczekasz się pięknego dzidziusia! Czekamy na info po wizycie u gin

Do góry