reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc laseczki, wpadlam tu tylko na chwile o 10 jedziemy do Centrum miasta na zakupy. U mnie temp. 36.7 C, co do macanka to tez mieciutko, trzeba czekac dalej. Zycze Wam wszystkim milego i slonecznego dnia, Dorotka moze dzis u was nie bedzie padac.

Dziendobry :)
Dziewczyny zagladam tutaj po 1 dniu przerwy i normalnie szok nie dosc ze kilka stron postow to jeszcze jakie :)
Ja mam nadzieje ze dzis dostane testy owu i zaczynam dzialac obawiam sie ze sie ostalam na koncu sama bo Wy wszystkie chyba zafasolkowane

Czesc Dziewczyny :-)
Widzę, ze dzieje się tu trochę :-p Czekam na wyniki waszych testowan :tak:

Eni trzymaj sie skarbie. Dobrze, ze juz lepiej:tak: U mnie tez juz lepiej. Musimy chyba bardziej na siebie uwazac..

Gwiazdeczko szykuj nowy suwaczek:)):tak::tak::tak:
moja tempka dzis 36,2:oo: dziwne ze ciagle zyje:szok:

Co do suwaczka, to jeszcze sie powstrzymam:-p A co do twojej tempki, to czasami tez tak mialam, moze pozno poszlas spac, albo sie denerwujesz czyms, to moze byc powod, a moze ty zimnokrwista jestes??:happy2:Kochanie, sprawdz swoj suwaczek slubny, bo on nie pokazuje miesiecy, tylko lata hehe, no i moze czas cos z nim zrobic?

Kochanie, sprawdz swoj suwaczek slubny, bo on nie pokazuje miesiecy, tylko lata hehe, no i moze czas cos z nim zrobic?
Suwaczek dziala dziala pokazuje miesiace tyle ze niedano byla rocznica slubu wiec 1 miesiac 4 roku jeszcze nie minal:) ale chyba moze go zmienie na dokladniejszy hehe bo wszystkich mocno intryguje:)

Witam was staraczki. U mnie dzisiaj temp 36.6 :szok: więc z lekka już nie wiem o co chodzi. Przypominam, że po skokach wahających się między 36.2-36.6 (głównie 36.3), teraz miałam 3 dni pod rząd 36.5, wczoraj 36.4 a dzisiaj 36.6. I weź tu bądź człowieku mądrym. Dzisiaj 34 dc. Czuję się wilgotna i mam wrażenie,że zaraz dostanę @. No nic, czekam dalej co z tego wyniknie ;-)

reklama
Do góry