reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny wrocilam z Gdyni, niestety @ przyszla o 14:00 wiec fasolka jest tylko moim marzeniem, czulam ze cos jest nie tak. Trudno, lepie teraz , teraz juz mam 100% pewnosci, zaczne starania na nowo ale nie juz tak nerwowo- co ma byc to bedzie. Jednak temp. to nie wszystko, Dorotko mam nadzieje,ze Tobie sie udalo. Za wszystkie mocno trzymam kciuki.Teraz ide sie troszke odstresowac, molego dnia i dzieki za wsparcie. Mam nadzieje ze moze teraz sie uda, nie bede o tym myslec.

Dziewczyny wrocilam z Gdyni, niestety @ przyszla o 14:00 wiec fasolka jest tylko moim marzeniem, czulam ze cos jest nie tak. Trudno, lepie teraz , teraz juz mam 100% pewnosci, zaczne starania na nowo ale nie juz tak nerwowo- co ma byc to bedzie. Jednak temp. to nie wszystko, Dorotko mam nadzieje,ze Tobie sie udalo. Za wszystkie mocno trzymam kciuki.Teraz ide sie troszke odstresowac, molego dnia i dzieki za wsparcie. Mam nadzieje ze moze teraz sie uda, nie bede o tym myslec.

Beatko tak mi przykro :-(. Jestem zszokowana,że nie zaciążyłaś. Byłaś moim pewniakiem. Mam nadzieję,że nie załamujesz się i już wkrótce zaczniesz starania tym razem koniecznie ze skutkiem pozytywnym :tak:.
Ja nadal czekam na @. Wciąż mam wrażenie,że już dostaję, latam do toalety sprawdzić i póki co nic.

Dziewczyny dzieki za wsparcie, temp. to nie wszystko trzeba to wziasc sobie do serca. Dorota cos mi sie wydaje ze to ty zafasolkowalas.Gwiazdeczko Tobie tez dziekuje, dam rade. To nie pierwsze rozczarowanie. Dobrze ze mam juz jednego syna. Teraz trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny dzieki za wsparcie, temp. to nie wszystko trzeba to wziasc sobie do serca. Dorota cos mi sie wydaje ze to ty zafasolkowalas.Gwiazdeczko Tobie tez dziekuje, dam rade. To nie pierwsze rozczarowanie. Dobrze ze mam juz jednego syna. Teraz trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra Beatka czas zatem wziąć sie do roboty.
Policzyłam własnie. Do 6 tego wrzesnia mamy czas , wiec dobra nasza.
Musisz tylko kupic testy owulacyjne, wstrzymac się od akcji i mąż musi obiecać, ze sam nie bedzie nic majstrował. Testy zaczniesz robić gdzie ok.30 siepnia i bedziemy działać wspólnie.

Jestesmy tu z Tobą i damy rade wspólnie!!Całuje :elvis:

Do góry