reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzięki
za moment wkleję zdjęcie jeszcze jedno to na bank zobaczycie, bo te testy właśnie jak się je ustawi po światło to przyciemniają tą kreskę i rewelacja widać szok
poczytałam o tych właśnie testach i są super właśnie dlatego , że jak coś jest to na bank zobaczysz ;-)

a z powodu paniki zapomniałam zrobić zdjęcie właśnie w taki sposób trzymając test a za testem światło i normalnie widać tak , że zdjęcie można zrobić

To są te wyraźne poziome kreski? Bo te testy to jakieś insze....

Zjadłam kuraka z marchewką. A mam mega ochotę na pierogi z serem....

nie w tym dużym okienku ma być plus + :) :-):-D

od tej cienkiej linii i tak się rozchodzi niebieski kolor , no nie można tego pomylić z niczym innym
fajny test nie?
P2050007.jpgP2050006.jpg

Załączniki

• P2050007.jpg
    P2050007.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 64
  • P2050006.jpg
    P2050006.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 63
Nusiaa a jakos mnie nie bylo, tzn bylam bo czytalam na biezaco ale jakos nie mialam weny twórczej do napisania czegos z sensem :) trzymam kciuki za wizyte, od razu zdaj relacje jak wrocisz.

W ogole ogladalam film "trzy metry nad niebem" i naprawde baardzo mi sie podobal, tylko to zakonczenie jakos mi nie pasowalo.... ale tak to super.

dziewczyny a jak mierzycie temperaturę, wiem, że trzeba przed wstaniem z łóżka ale czy trzeba o tej samej godzinie? no i pod pachą czy "na dole".

czytałam tez o diecie dziewczynkowej, mam sprzeczne inforacje dotyczące bananów, czasami piszą że na chłopca, a czasami na dziewczynkę. Chciałam trochę poszerzyć dietę o jakieś owoce i warzywa, czy wy tylko jecie to z wytycznych?

Znalazłąm tez wodę muszyniankę ma 131 magnezu, 210 wapnia, niepokoi mnie tylko sód 50, czy ze względu na ten sód należy wykluczyć tą wodę?

aljul a twoje maleństwo jakie było duże przy cc? miałaś badania na cukier?

Matik widać, widać:-):-):-) SUPER!!!!!!

Lili mój lekarz prowadzący twierdził że cukier jest w sam raz i nie zlecił mi badania po obciążeniu glukozą w tym czasie co powinnam mieć zrobiony (a już wtedy zaczęłam nabierać wody), pod koniec sama zbadałam bo tata ma glukometr - jest cukrzykiem i wynosił 106 po obciążeniu. Na szczęście lekarz u którego chciałam rodzić i pojechałam do niego na wizytę w 38tc powiedział że wyglądam...:szok: i od razu podjął decyzję że jutro z rana robi mi cc, do tego pojawiły się delikatne skurcze i do rana nie wytrzymałam - cieli mnie o 22 tego samego dnia:-) a mały ważył 5100 i tyle pokazywało USG - sam lekarz i ja nie byliśmy w stanie w to uwierzyć choć on stwierdził że może tak ważyć bo brzuch mam duży. Zrobił furorę na oddziale to łóżeczko w którym dzieci leżą po porodzie było całe przez niego zajęte - nawet nie miał się jak rozprostować biedaczek:-):-):-)

Nusia, mnie też nic już nie powinno zdziwić, a jednak ciągle mnie zaskakuje nasz dziwaczny świat ;-)Kochana, Ty się melduj od razu po wizycie z raportem:tak:

maggie postanowiłam zrobić suwaczek po najbliższej środowej wizycie, żeby już krewetka miała serduszko :-)a jak Ty sie w ogóle czujesz po tym zabiegu?

matik, ja na tych zdjęciach pod światlo widzę kreseczki, cieniuteńkie ale są!!:-):-) Kochana, w ogóle zdjęcia wyglądają jakbyś oprócz testów już wróżyla ze szklanej kuli jaka będzie płeć;-)

Lili ja nastawiałam sobie budzik na 6 rano i zawsze mierzyłam wtedy a potem szłam jeszcze spać. Pod pachą pomiar jest niemiarodajny, często przekłamany, ja mierzyłam w ustach pod językiem, zawsze tak samo.

reklama
Do góry