reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie Dziewczynki!

Właśnie odwiozłam mojego synusia do przedszkola, nie chciał wejść ani mnie puścić i cały czas płakał. Nie jest mi z tym przyjemnie tym bardziej, ze w przyszłym roku idzie do szkoły!!!!!

Matik, trzymam kciuki za temperaturę i drugą kreseczkę&&&&&&&&&&&
Kira, może jeszcze cykl nie jest stracony :tak:W każdym bądź razie &&&&&&&&&&&&

Marchewka, ale to szybko zleciało :tak: Jednak 9 miesięcy to bardzo krótko, biorąc pod uwagę to, ze przez taki okres musi się wykształcić cały mały człowieczek :-)

Miłego dnia!

reklama
hej hej :D

zakrecia ja nie znosze II zmian :/ nie wiesz kiedy wyjdziesz, a ludzi w porownaniu do rankow co nie miara. Dzis bedzie to samo..na szczescie jutro mam na I zmiane, bo kolezanki nie ma i druga prosila mnie zebym zeszla do niej wiec sie ciesze :)
A ta Twoja tempka to sie chyba nie zatrzyma :p ! ale to powiedz mi na kiedy Ty masz termin @ ? bo ja mam chyba zle wpisany to tabelki.

kiraa Babcia Kiraa :-Da phiii !! Co Ty mi tu piszesz !! In vitro to ostatecznosc, sama pewnie o tym kochana dobrze wiesz. Ja tez zastanawialam sie juz nad in vitro, ale powiedzialam sobie ze poki mam sile bede walczyc, bo pewnie cośki czekaja na lepza pore ! Bo one same wiedza kiedy sie pojawic, czyz nie ??? A czy Ty jestes pewna ze cykl bez owu ? czy nie to samo mowilas pare cykli temu ?A owu zaskoczyla :-) nie ma opcji, zobaczysz, bedzie piekna owulacja choc mam nadzieje, ze nie tak pozno jak u mnie :wściekła/y:

matik a ja nie wierze w takie testy. Tempke masz piekna, caly czas wysoko. @ nie nadeszla a termin z tego co pamietam miala na dzis. Ja wiem ze to trudne, ale staraj sie nie denerwowac ! przeciez na poprzednich testach wyszla II tak ?? wiec omamow nie mialas, moze ten test jest mniej czuly i jeszcze nie wykrywa cośka, kochana ja znam na prawde wiele kobiet ktore mialy podobnie, chocby Dorcia pisala ostatnio ze z mloda test jest wyszedl dopiero w 5tc jesli dobrze pamietam, a wczesniej mimo ze wiedziala i czula ze jest w ciazy testy nic nie pokazywaly !

Dorcia napisz mi po wizytce co i jak !!!! :* bede czekac i zaciskam mocno &&&&&

marchew matko jak to leci...:szok:a dopiero co cieszylysmy sie z Twoich I I :-) och, ale dobrze ze czas tak leci, juz niedlugo utulisz swojego synusia - bo wierze ze to fasolek ! :tak:

piranha zamowilam wczoraj witamine E-400 i L-Arginine L-arginina 500mg 100kaps REGULUJE CIŚNIENIE KRWII (3912319652) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i tu witamina E-400 znalazlam taka : Witamina E400 UI 100 kaps Naturalny antyoksydant (3940791420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., skonczyl mi sie wczoraj cynk i mam dylemat czy moge kupic taki : CYNK -PIERWIASTEK PIĘKNA 50 mg 100TABLETEK (3947067703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy ten CYNK CHELATOWY 50 mg / 110 tabletek - SUPER JAKOŚĆ (3945656129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 8

LUTY 2014 :

zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 16.02 ( 4 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19-23.02 ( 22 miesiąc starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )

MARZEC 2014 :

Nuuuśka - termin @ 01.03 ( 10 cykl starań )
anias2 - termin @ 02 .03 ( 5 cykl starań)

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( marzec 2014 )
milla ( marzec 2014 )
kate18 (wiosna 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
małe liski ( sierpień 2014 )

Dorcia ( I połowa 2014 )

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki kochane

Kiraa żadna z Ciebie babcia!! jak ja dałam radę, to i Ty dasz!! kurcze, a może owulka jednak nas zaskoczy, co? mam nadzieję, że wzięłaś to zwolnienei od gina i jedziesz zaraz na wypoczynek?

matik kurcze, ja tak jak Nusia coś nie ufam temu testowi, zobacz na Twoją tempkę, nadal jest prześliczna, a nie masz takiego samego testu jaki robilaś dwa dni temu?

Nuśka, Słonko, trzymam dziś mocno kciuki za wizytę, i nie daj jej sobie głupot wmówić!!

gorgusia ale fajnie, I trymestr za Tobą, też już bym chciała być bardziej pewna i spokojna o brzuszek

zakręcona ale ładnie temperaturka rośnie, super!! ale bym chciała przeczytać wiadomości o kolejnych ||

a ja dziś rano pojechałam na badanie krwi, które zleciła mi ginka. pojechałam do przychodni gdzie chodzę do internisty, bo zraziłam się ostatnio do laboratorium, w którym wcześneij robiłam badania jak mi za betę zaśpiewali 50zł. no i nie wiem, w tej przychodni mają tylko punkt pobrań i babeczki myślałam że zwariują, pobrały mi ze 4-5 probówek, bo co badanie to mają umowę z innym laboratorium, same w tych papierach nie mogly się połapać... aaa, i co najlepsze na dowidzenia one do mnie 'jak coś będzie nie tak, to pani nie ma do nas pretensji, sama pani widzi', noszzzz kurcze... i do poniedziałku siedzę jak na szpilkach nie wiedząc czy coś nie pokręciły z tymi papierami i probówkami grrrr. poza tym czuję się bardzi dobrze, troszkę senna ale zawsze tak mam jak wstaję przed 7-8.

Matik....nie wiem co powiedzieć :( Nadal trzymam &&&

Lilly- a nie jeszcze tydzień do końca I trymestru? Tak czy inaczej już jestem spokojniejsza o Kazika ;)

Matik ja nie wiem...są dziewczyny że test pokazuje w 10 dpo ciążę...a są takie jak ja którym pokazuje spoooro po terminie @....z Młodą test pokazał mi dwie kreski ( cień cienia ) tydzień po spodziewanej @. W styczniu bledzioch też był późno !!! Więc spokojnie !!! Ja jestem za zrobieniem betaHCG...człowiek wie na czym stoi bez domyślania się czy to krecha czy mi się zdawało !!!
A muszę Wam powiedzieć ( Nuuśka pewnie pamięta) że miałam kilka razy dwie kreski ... a nie była w żadnej ciąży ... więc te testy niektóre są WALNIĘTE !!!

Więc dziewczyny...nie stresujcie się...wiem że łatwo powiedzieć...ale chociaż spróbujcie !!!
Nasze motoo
NIE MA @ JEST NADZIEJA !!! I tego proszę się trzymać !!!

Młoda pojechała na ściankę wspinaczkową a ja...szykuję się do lekarza !!!

nie dziewczyny nie mam tego co w poniedziałek ale ten jest bardzo czuły 25ml ale gdyby była ciąża to wykryłby
okres niuśka jednak 31dc nie 28 czyli w sobotę 9.02 więc jeszcze czas żeby spadła tempka
zawsze 2 moja faza trwa 16 dni, a przesunęła mi się owu trochę później niż zwykle dlatego tak wyjdzie że na sobotę

ale ja jestem głupia :cool2: rozwaliłam ten test i widzę kreskę no i teraz to jestem w kropce , nic biorę ten progesteron dalej zobaczymy czy wstrętna @ będzie czy nie jak nie to zrobię jeszcze raz
więc czekamy żeby minęła niedziela

reklama
Czyli jest! Matik, ja robiłam test w niedzielę i tylko cień cienia była-to była10. W poniedziałek rano czułość 25 i też mega cień. Dopiero beta pokazała cośka. To było 2 czy 3 dni po terminie @.

Do góry