Witajcie Dziewczynki!
Właśnie odwiozłam mojego synusia do przedszkola, nie chciał wejść ani mnie puścić i cały czas płakał. Nie jest mi z tym przyjemnie tym bardziej, ze w przyszłym roku idzie do szkoły!!!!!
Matik, trzymam kciuki za temperaturę i drugą kreseczkę&&&&&&&&&&&
Kira, może jeszcze cykl nie jest stracony
W każdym bądź razie &&&&&&&&&&&&
Marchewka, ale to szybko zleciało
Jednak 9 miesięcy to bardzo krótko, biorąc pod uwagę to, ze przez taki okres musi się wykształcić cały mały człowieczek :-)
Miłego dnia!
Właśnie odwiozłam mojego synusia do przedszkola, nie chciał wejść ani mnie puścić i cały czas płakał. Nie jest mi z tym przyjemnie tym bardziej, ze w przyszłym roku idzie do szkoły!!!!!
Matik, trzymam kciuki za temperaturę i drugą kreseczkę&&&&&&&&&&&
Kira, może jeszcze cykl nie jest stracony
W każdym bądź razie &&&&&&&&&&&&Marchewka, ale to szybko zleciało
Jednak 9 miesięcy to bardzo krótko, biorąc pod uwagę to, ze przez taki okres musi się wykształcić cały mały człowieczek :-)Miłego dnia!
a phiii !! Co Ty mi tu piszesz !! In vitro to ostatecznosc, sama pewnie o tym kochana dobrze wiesz. Ja tez zastanawialam sie juz nad in vitro, ale powiedzialam sobie ze poki mam sile bede walczyc, bo pewnie cośki czekaja na lepza pore ! Bo one same wiedza kiedy sie pojawic, czyz nie ??? A czy Ty jestes pewna ze cykl bez owu ? czy nie to samo mowilas pare cykli temu ?A owu zaskoczyla :-) nie ma opcji, zobaczysz, bedzie piekna owulacja choc mam nadzieje, ze nie tak pozno jak u mnie 
a dopiero co cieszylysmy sie z Twoich I I :-) och, ale dobrze ze czas tak leci, juz niedlugo utulisz swojego synusia - bo wierze ze to fasolek !
rozwaliłam ten test i widzę kreskę no i teraz to jestem w kropce , nic biorę ten progesteron dalej zobaczymy czy wstrętna @ będzie czy nie jak nie to zrobię jeszcze raz