reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka na 28dni jestem od lat, całkiem fajny portal i łatwo prowadzi się wykresy:-)
musisz się tylko wczytać.
a ja dzisiaj dostałam w nocy skurczu łydki...brak magnezu zaczyna dawać w kość??:szok:

reklama
Piraniu zgadzam się z dziewczynami śliczne te Twoje dzieciaczki i widać od razu że to rodzeństwo :tak: dziękuje Ci bardzo za odpowiedź, szczerze to nie mam pojęcia czy czasami nie mam problemów z grubością enometrium czy owulacją. po wykresach wydawało mi się że owulacja była chociaż 2 cykle brałam wild yam progesteron w tabletkach w fazie lutealnej i może tempka też przez to była wyższa. tak jak mówisz muszę zrobić kolejne badania i zobaczymy ;-) w sumie estradiol i testosteron przy staraniach o dziewczynkę powinien być niski ale widzę że estradiol jest jednak poza normą :-( jeszcze muszę wysłać mojego m na badanie testosteronu i estradiolu ;-)
Matik czekam na plusik na ovufriend :-)

Dzien dobry Kochane, ja tylko na moment z telefonu pisze. Dzieki za uspokojenie z tym salami. Teraz bede ostrozniejsza, lepiej chuchac na zimne :) a wczoraj wchodzimy do znajomych i tylko popatrzylismy z mezem po sobie...na stole stal tatar, serki plesniowe, jakas salatka z wedzonym miesem i sledzik... wiec sie nie najadlam za bardzo ;)
Kiraa zazdroszcze spa, wypoczywaj kochana.
Matik, zakretka jak tempki?

Mi też najbardziej będzie brakowało czytania i pisania tych notatek na enpr. To jak pamiętnik, a i wszystkie dziewczyny łatwo mieć na oku;-). Trudno, na ovufriend też można dodawać notatki. Na razie ciężko mi się tam połapać, ale mam nadzieję, że się wdrożę.

Anette, a może rzeczywiście coś jest na rzeczy? Też miałam takie objawy w ciąży.

Nuśka, jak tam, dałaś się już udobruchać mężusiowi po akcji z Renatą? ;-)

Roszpunko, też bym tak myślała gdyby te objawy pojawiły się powiedzmy wczoraj ale ten mój ból sutków i brzucha przed ewentualnym zagnieżdżeniem jest podejrzany. Coś ewidentnie się dzieje w moim brzuchu ale obawiam się, ze coś z hormonami mi się pomieszało.

jestem, jestem , wczoraj znikłam bo po obiedzie zachciało mi się spać i w rezultacie przekimałam cały dzień od 16 do 21.30 szok :eek: noo zdarzyło mi się spać po południu ale cały dzień

tempka się uniosła no zobaczymy z nerwów żołądek mi chyba się rozleci :crazy:

cały ten cykl mam zatwardzenie co 4 dni chodzę do toalety a zawsze chodzę codziennie czuję cię ciężko oki idę zjeść jogurcik

Nie będzie programu enpr? dlaczego? szkoda

Buziaki i kciuki za starające się

Matik! Jak Ty jutro nie zatestujesz to Cię zamorduję normalnie!!! :wściekła/y: Chociaż nie, na pokład samolotu już by mnie chyba nie wpuścili :-p
A powiem Ci, że ja przed pozytywnym testem też miałam zaparcia więc to dobry znak! Polecam suszone śliwki ;-)

dzięki Araki :-D
choć boję się , że dziś przyjdzie
i postaram się dziś choć nie wiem czy mi się uda kupić test jak nie to jutro i wtedy zrobiłabym we wtorek rano

boję się dzisiejszego dnia :crazy:

Matik @ nie przylezie...pogódź się z tym ...pożegnaj wredną małpicę !!! Nie ma opcji żeby przy tak wysokiej tempce przylazła @ !!!
Oj oj oj !!!! Szkoda że od razu nie wzięłaś kilku sztuk sikaczy !??

Matik
kochana a czy ja mam coś z oczami czy zaznaczyłaś kilka dni temu że wypiłaś dwie lampki szampana ???

Ostatnia edycja:
reklama
Pirania ratunu na prawdę przy wysokiej tempce nie przyjdzie? ja się boję, że jednak ,fak , że zawsze tempka spada 36,60 to dopiero jest @ a jak na razie nie ma

Jeżeli chodzi o progesteron to już kilka cykli wcześnie też brałam ale mimo to spadek 36,60 przyszedł@

Do góry