reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

CZeść dziewczyny ,
Dawno mnie tu na wątku nie było ..chyba kilka lat ...zawiesiłam wtedy plany z róznych powodów ...ale teraz powracam , jeszcze nie do działania ale narazie się musze od nowa zabarac za pomiary i obserwacje i poduczyć od Was po widzę , że wiele się zmieniło ...
Mam nadzieje ze pomozecie ....:zawstydzona/y:
wszystkim starającym się życze powodzenia , a tym szczęsliwym którym się udało spokojnej i pełnej radości ciąży :-)

Póki co nadrabiam wątek i próbuje Was poznać i zapamiętać .

reklama
Mam tempke 36.78 spada i w zasdzie sie ciesze jakąs dziwną ulge czuje. Balam sie ze nie udana ciaza bedzie sie trzymac za mocno . Nic juz nie robie . Czekam na @ jeszcze nie czuje ale widac muszę poczekac. Widac brak progesteronu zadzialal, nie wiem juz czy dobrze czy nie lepiej nie mysle. O tyle pocieszsjace ze krusxynka jest i udalo sie zakotwiczyc
Buziski dla.Was :):rolleyes:

Matik przykro mi :-( Ale ja podobnie jak ty myślę, że taką pozytywną informację można z tego wyciągnąć - fasolka zagnieździła się na pewno, czyli już jesteś coraz bliżej zajścia w ciąża, która tym razem będzie zdrowa silna. Ściskam!

anias ja staram sie zawsze trzymac tej 16-17 i potem robie o 20, kiedys robiony pozniej okazal sie zafalszowany i tez zaliczylysmy wpadke, bo myslalysmy ze pik bedzie wczesniej :/

małe liski kochana ja lykam wiesiolek, dokladniej operaol femina ale powiem Ci ze nie widze po Nim niestety rezultatow :zawstydzona/y: choc nie wiem, moze to zalezy od miesiaca :confused: bo nieraz zdarzalo sie ze sluzu bylo multum, w sumie teraz pare dni temu tez bylo duzo, ale teraz tylko caly czas mam wrazenie mokrosci w gaciach a nic nie widac :cool2: Ja tez slyszalam o wodzie ale ja to ogolnie malo pije, kiedys staralam sie zliczyc to powiem Ci, ze nie raz potrafie kubek herbaty pic przez 8h jak jestem w pracy a samej wody nie lubie, w domu pije smakowa choc wiem oczywiscie ze to nie to samo :-(

piranha hah sie usmialam bo trzy razy czytalam zeby zrozumiec co napisalas :-p:-D no wlasnie, przez te 40-tki wszystko sie poknocilo strasznie :no: ...ale w sumie masz racje, serducha byly wiec w razie czegos mozna powiedziec - jestem zabezpieczona w te dni :p moze w koncu sie uda, a jesli nie to znowu wiemy cos wiecej. Choc wykres wyjatkowo ladny powiedz sama :-) moze to przez te moje wizualizacje :-D gladko jak po masle :wściekła/y:

Matik a chciałabyś pójść na takie badania, o których Pirahna pisała? By sprawdzić czy jest jakaś przyczyna, dlaczego ciąża nie utrzymała się (widzę pod suwaczkiem, że straciłaś dwie poprzednie ciąże :-()

Nusiaa, no wlasnie postaram sie zatestowac wczesniej. Ja od 5 dni pije non stop wode w pracy. Pozniej przestaje zeby mi testy zle nie wychodzily. A podobno tez siemie lniane jest dobre na sluz, w tamtym pilam 3 dni i powiem Wam ze jest dobre w smaku, jak bym pila kisiel o smaku czystej wody :D W tym cyklu nie pije bo mi sie nie chce tego przyrzadzac :p

a tak swoja droga to mogli by tych buziek dolozyc na forum bo same takie brzydkie sa ... co nie?

Witajcie dziewczynki,
Dzisiaj ostatni dzień wolnego, w poniedziałek do pracy, ale to zleciało
Aniu_g21 czuję się fajnie, oddycham w końcu przez nos a nie ustami, mogę powiedzieć że jest zdecydowanie lepiej jak przed zabiegiem, naprawdę już było dość kiepsko... także czuję ulgę i wielką poprawę
Matik kochana tak jak Małe liski napisała w tym wszystkim ważne to że zachodzisz w ciążę, na pewno niedługo będziesz się cieszyć silną zdrową ciążą
Nuuuśka piszę na priva :-)

Ostatnia edycja:
badania zarodka tak? szczerze wątpię, żeby mi się to tutaj udało.
W Polsce tak ale szczerze to nic mi to nie da nawet jak się dowiem, że większość plemników jest z błędem genetycznym czy coś takiego.
To pierwsze poronienie nie zostało zbadane bo byłam w takim szoku , że w życiu mi to do głowy nie przyszło, żeby to zabrać ze sobą do szpitala.
Druga była czyszczona w szpitalu dlatego wszystkiego się dowiedziałam, że potrójna trisomia genu i takie tam różne , bardzo rzadkie choroby i na dodatek 3 razem. Ale ponoć zawsze jakiś % u każdego takiej szansy jest.

Nie wiem czy tu tak też robić nie mam tu swojej dr. bo ta u której byłam to nie za bardzo chcę z nią rozmawiać dziwna kobieta.

Nie wiem jakie są zasady w Hiszpanii co do poronienia , wiem tylko , że jak ktoś się stara min 1 rok i nic to wtedy pomagają ale jak to nic mi nie mówiła.

Trudno będzie co będzie trochę smutno, ale wieczorem zaczęłam się zastanawiać co będzie jak tempka nie spadnie a ciąża źle się będzie rozwijać to chyba jednak wolę teraz póki się nie przyzwyczaiłam i nie widziałam dzidzi.

Mam nadzieję, że nie będzie mnie boleć teraz @ teraz tego się boję najbardziej
za pierwszym 1 przez 2 tyg. ledwo chodziłam i w zasadzie nie pamiętam czy z szoku czy z bólu

Dobra nie zamęczam dziewczyny
Miłego Dnia Zakochanych, życzę najcudowniejszych wspólnie spędzonych chwil :tak::tak:

reklama
maggie :**

anias siemie lnianie wiem wiem, dziewczyny je pija ale ja jakos nie umiem sie przekonac :zawstydzona/y: Biore tez Fish Oil, on tez powinien wplywac na sluz, wiec teoretycznie razem z Oeparolem sluz powinien byc piekny, no ale taki nie jest :/ Mysle, ze w przyszlym cyklu ( oby go nie bylo oczywiscie ) pokusze sie o Gujazyl.

Do góry