reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kiki gratuluje!!!:-):-):-):-) no dziewczyny zaczął się okres zaciązeń.... super ale nas duzo:-)

kiki a teraz powiedz czy planowałas jakaś płec czy poszłasz na calego jak to u Ciebie wyglądało:confused:

naprawde wiedzialyscie i nic ani troszke nie zrobiliscie mi nadzieji...wiecie jaka jestem szczesliwa..teraz wam wszystkim zycze powodzenia..mojej tradosci nie moge opanowac..dziekuje bogu za to szczescie...

agnieszko12 planowalam dziewczynke..ale jak bedzie chlopczyk tez bede sie cieszyc...dziekuje bogu ze jest ta fasoleczka juz mi jedno czy chlopak czy dziewczynka..kocham was dziewczyny za to wspieranie..jestescie wspaniale

Kiki BABO KOCHANA
NIECH NAJWYZSZY POBLOGOSLAWI TWOJE DZIECIATKO..I CIEBIE:tak::tak::tak::tak:
Jednak ciąza to Cud....macierzyństwo Cud....chyba nie trzeba szukac wielki rzeczy na tej Ziemi zeby doswiadczy Milosci Stwórcy :)
Pewnie juz zadna z Was nie pamieta..ale jeszcze 3 tygodnie temu pisalam Wam ze w Grudniu jest najwiecej ciąz!!!!!
Czyzby Magia swiąt?
A moze męzowie maja urlopy?:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny bardzo sie ciesze z kazda Z Was ktora zaszla w ciąze :)
Mysle sobie ze skoro nas juz tyle to moze stworzyc liste mam zafasolkowanych...ich pragnienie co do płci a potem po usg napiszecie ktorej sie powiodlo???
CO WY NA TO?
Tylko szczerze to nie wiem jak sie zabrac za COS takiego i gdzie napisac..
A moze zrobimy watek zamkniety?
Czy nie?
Moje chlopaki wybyli a ja sie relaksuje przy muzuce spokojnej i kojacej.....
Buziaki moje Fumfele :)
Dobrze Wam miec:-D:-D:-D
yoga.jpg

ponizej wklejam coś co slucham
YouTube - REIKI (musica para meditar y relajarse)

reklama
Do góry