reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak ja mam póxno bo mam 30-31 dniowe cykle ...owulke chyba raz czy dwa miałam 16dc , a tak zawsze 17 dc....a śluz płodny od 14 dc ale późno ...zobaczymy jak teraz będzie....
Mam nadzieje ze sie uda bo ja juz wiecej na swój temat wiedziec nie mogę :szok::szok::rofl2::rofl2::happy2:

No to jak ten monitoring? Kiedy prognozuja owulke?

Cześć dziewczyny i dzięki za dobre słowa. Dopiero przyszłam z pracy i zjadłam objad, będę wybierać się na zakupy więc niewiele napiszę, nadrobię wieczorem.
Tydzień temu planowałam testować w ten piątek, ale się pospieszyłam i testowałam wcześniej. Oczywiście nic nie wyszło i teraz nie wiem testować jutro czy zaczekać na niedzielę?:-:)confused::-D:-D

musialm was opuscic bo kumpela przyszla posiedziala pogadalysmy i poszla.to ponownie wracam do was..corka znajomej kupi mi test i zaraz bede go miec az sie boje..ale przy miom drugim synku tez test wyszedl negatywnie a bylam w ciazy..a oktesu jak nie ma tak nie ma..choc co chwilke mam uczucie o juz dostalam,ide do tealety a tam nic..a piersi wczoraj bolaly bardzo..dzisiaj w nocy tez bolaly nawet jak ercan dotknal mnie raczka w nocy to sie obudzilam..a dzisiaj znowu nie bola..moze ja juz przewrazliwiona!

anufifi a ja zazdroszcze Tobie:-D suwaczków oczywiscie;-) ehhh...sie dzieje duzo:tak: kiki idz no do tej apteki teraz :tak:Fajnie macie kobietki:-) becia siądz i pisz bo mówiłam,ze nie nadrobisz:-D
Buziale popołudniowe.

Kiki mówią że test w dniu @ jest wiarygodny ...mnie wyszedł nawet wczesniej , innym dziewczynom tez ...jak wyjdzie jedna krecha a @ dalej nie bedzie to powtórzysz za kilka dni , a moze wyjda 2 krechy i bedzie radość juz dziś :)

reklama
Do góry