kiki750321
Fanka BB :)
kicia 80 zrobilabym tescik ale boje sie rozczarowania..wole chyba czekac..dzisiaj mierzylam temperature rano mialam 36.9.tak bardzo bym sie cieszyla gdybym zafasolkowala..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaserduchowalam 30.11 potem 4.11 i 7 11
Wiem moja droga. Mi tylko chodzi o to jeśli serduszkuje się na np. dzień przed owulką i wychodzi chłopiec i wtedy jak ktos mówi ze ta metoda nie działa bo sie nie udało, więc tak jak napisałas nie można mówić o planowaniu płci jak się nie stosuje zasad planowania.Aniu ja testow owu nawet w ręku nie miałam, chodzi mi o to że u niektórych kobiet nie ma szans dojść do zapłodnienia więcej niż 2 dni przed owu, może to zależy od środowiska w pochwie a może od żywotności plemników. Często nie ma wyjścia i trzeba przekroczyć te 2 dni. Ja tak chyba w tym miesiącu zrobię.
Zgadzam się z Anufifi. Taki śluz to raczej sluz po owulce, bo przed owulką jest rozciagliwy nieprzejrzysty a w owulke przejrzysty i na maxa rozciagliwy. W takim sluzie jak Ty miałaś plemniki gina w kilka godzin ( chyb a w dwie lub trzy), więc myslę że raczej ciąży z tego serduszkowania nie będzie.Witaj Madziu :-)
doskonale Cię rozumiem
ja wczoraj poszłam na całego ;-) wczoraj miałam 15dc biały śluz gęsty nie rozciągliwy i słaba kreska na teście owu wiec chyba objawy ok jeżeli chodzi o te magiczne 2 dni, jak myślicie ?
a poza tym jak to się stało to pomyślałam sobie w duchu, ze właśnie zrobiliśmy sobie dzieckoa w myślach cały czas powtarzałam "dziewczynka" hihihihihih
Bałam się bo w sumie to już 15 dzień no ale objawy nie wskazywały na jajeczkowanie wkrótce
No nie tak szybko......przeciez nie wiemy kiedy owulka, a ona równie dobrze może być 10dc i wtedy 15,16dc to po ptakach....ja bym zaczęła od 15/16 dc bez ustankugwarantuje chłopaka
![]()
Jesli cykle masz 26,28 top w miare regularne, a pojedynczy 31 to sie nie liczy, czasem się zdarza taki dłuższy. Ale w ciemno nikt Ci nie powie kiedy serduszkowac na chłopca, jesli Ty nie wiesz kiedy masz owulke to my tym bardziej nie wiemy.Cykle mam różne. Ostatnio miałam 28 a wcześniej 26 a kiedyś 31 nawet. Owólke nie wiem kiedy mam. Na monitoringu nigdy nie byłam.
Ja tez uważam że 11dc to za wczesnie. Jak już to bym Ci radziła zacząć od 12 lub nawet 13dc i nie co drugi dzień ale codziennie. Kilka dziewczyn miała chłopców z przytulanek codziennych w okolicach owulki i w owulkę. Ja tez swoich synów tak zmajstrowałam ( serducho 13,14,i 15dc.) spróbuj, może wyjdzie.No to ja zacznę staranka tak w 11dc i co dwa dni
Musi się wtedy udac
jak myslisz anufifi jask ja mialam ostatnia miesiaczke 18.11.cykl30dniowy..normalnie zawsze mam 28..serduchowalam 30.11 potem 4.11 i 7 11 jak myslisz moglo sie udac ..miesiaczke powinnam dzisiaj dostac napozniej zobaczymy do wieczorka troche czasu jeszcze..oblicz mi prosze po swojemu i napisz prosze jak to widzisz?