reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
anufifi trzymamy kciuki..powodzenia..KICIA80to beda miec super prezent wigilijny....BERSHKA::ale mialas piekne dni walentynki dowiedzialas sie o ciazy a w dzien mamy pierwszy ruch..wzruszajace..

Bershka to w moje urodziny (14 luty) :-)

Kiki ja sobie temperatury nie mierzylam, bo u mnie to nie wychodzi , bardzo zadko mam podwyzszona temperature - nawet jak jestem chora.

hello hello kobietki.Zeby nadrobic czytanie od wczoraj to troszkę mi zeszło:-D o odpisaniu kazdej z osobna nie ma mowy:zawstydzona/y: pisałabym i pisala:-D ciesze sie ,ze jest nas tyle i kazda wierzy ,ze sie uda... Co do męzów to ja juz wczoraj wspomnialam,ze mój szanowny nie ma tej wiary zbyt duzej:dry: jesli ja w ogole ma:dry: Jakos tak po wstepnych rozmowach jak na razie- jesli mamy miec kolejne dzieciatko to tylko syna i dopiero pod koniec przyszlego roku:-( A ja bym chciala najlepiej juz:zawstydzona/y: ale ...uszanuje jego decyzje i naze "plany".Do tego czasu bede obserwowac siebie:tak: i dopingowac Wam:tak: Ale chyba moge z Wami zostac co?:confused:
anufifi wsparcie moje duchowe przesyłam....i czekam na pare slow po monitoringu.Czarodziejko znow na miesiac do Indii ehh- szczesciara ;-) no i ta "mała hinduska" zabrzmialo super:tak: Uda sie , bo masz potrzebna wiedze a praktyka to juz tylko przyjemnosc sama:rolleyes2: Becia gość w dom Bóg w dom :-D Nie nadrobisz kochana zobaczysz:-D sie nie da po prostu.Ania no mała princesska ma swoje prawa:-p Teraz pozostaje Ci spełniac jej zachcianki...pamietaj- ona spełniła Twoje marzenie;-) Kicia80 ha- wodnik to najlepszy znak dla kobiety :cool2: sie wie :-D Kiki ja nadal wciązpodziwiam Cie - serio.I za 3 synów i za podejscie do plci ... ryczalas,ale Ci mineło:tak: Ja sie nakreciłam niepotrzebnie jak byłam teraz z Niki w ciazy...Zreszta wszystkie ciotki-klotki, sasiadki i cala rzesza ludzi zgodnym chorem mowili mi ze chlopczyk jak nic, bo... pieknie wygladalam ponoc:confused: jadlam kwasne i ostre , brzuszek idelany na chlopca:confused: glupie wiejskie zabobony- no ale nakrecili mnie i juz....nie znałam płci maluszka do konca- nie chcialam znac.No i ... nie ukywam,ze bylam w szoku jak powiedziano mi ze to córcia.... Dluuugo sie z tym "borykalam".Dlatego teraz zadnego wkrecania sie - w ogole na ciaze a co dopiero na plec:tak: Ale tak jak czarodziejka napisała... gdzies to tam w nas siedzi :zawstydzona/y:Teraz patrze na małą i w myslach przepraszam ją za to,ze nie myslalam o niej bedac w ciazy...ubóstwiam ja ponad wszystko.Ja tez byłam druga dziewczynka u nas w domu:tak: ale mama mowi ,ze tato moj nie chcial slyszec o synie podobno:-D jestem jego corcia:-p a i tak zmajstrowali jeszcze mojego brata pozniej:-D Ehhh...nagadalam sie.... Nie owijam - mowie jak bylo:tak:
A tymczasem udanego dnia zycze wszytskim.

reklama
Do góry