hello hello kobietki.Zeby nadrobic czytanie od wczoraj to troszkę mi zeszło

o odpisaniu kazdej z osobna nie ma mowy

pisałabym i pisala

ciesze sie ,ze jest nas tyle i kazda wierzy ,ze sie uda... Co do męzów to ja juz wczoraj wspomnialam,ze mój szanowny nie ma tej wiary zbyt duzej

jesli ja w ogole ma

Jakos tak po wstepnych rozmowach jak na razie- jesli mamy miec kolejne dzieciatko to tylko syna i dopiero pod koniec przyszlego roku:-( A ja bym chciala najlepiej juz

ale ...uszanuje jego decyzje i naze "plany".Do tego czasu bede obserwowac siebie

i dopingowac Wam

Ale chyba moge z Wami zostac co?
anufifi wsparcie moje duchowe przesyłam....i czekam na pare slow po monitoringu.
Czarodziejko znow na miesiac do Indii ehh- szczesciara ;-) no i ta "mała hinduska" zabrzmialo super

Uda sie , bo masz potrzebna wiedze a praktyka to juz tylko przyjemnosc sama
Becia gość w dom Bóg w dom

Nie nadrobisz kochana zobaczysz

sie nie da po prostu.
Ania no mała princesska ma swoje prawa

Teraz pozostaje Ci spełniac jej zachcianki...pamietaj- ona spełniła Twoje marzenie;-)
Kicia80 ha- wodnik to najlepszy znak dla kobiety

sie wie
Kiki ja nadal wciązpodziwiam Cie - serio.I za 3 synów i za podejscie do plci ... ryczalas,ale Ci mineło

Ja sie nakreciłam niepotrzebnie jak byłam teraz z Niki w ciazy...Zreszta wszystkie ciotki-klotki, sasiadki i cala rzesza ludzi zgodnym chorem mowili mi ze chlopczyk jak nic, bo... pieknie wygladalam ponoc

jadlam kwasne i ostre , brzuszek idelany na chlopca

glupie wiejskie zabobony- no ale nakrecili mnie i juz....nie znałam płci maluszka do konca- nie chcialam znac.No i ... nie ukywam,ze bylam w szoku jak powiedziano mi ze to córcia.... Dluuugo sie z tym "borykalam".Dlatego teraz zadnego wkrecania sie - w ogole na ciaze a co dopiero na plec

Ale tak jak czarodziejka napisała... gdzies to tam w nas siedzi

Teraz patrze na małą i w myslach przepraszam ją za to,ze nie myslalam o niej bedac w ciazy...ubóstwiam ja ponad wszystko.Ja tez byłam druga dziewczynka u nas w domu

ale mama mowi ,ze tato moj nie chcial slyszec o synie podobno

jestem jego corcia

a i tak zmajstrowali jeszcze mojego brata pozniej

Ehhh...nagadalam sie.... Nie owijam - mowie jak bylo

A tymczasem udanego dnia zycze wszytskim.