reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie ok. Krzyś niestety jest chory i ma gorączkę i kaszel więc jest w domu.
Trzymam kciuki za Twoje usg.:-)
Medio u mnie Kasia też jest poważnie chora , więc wiem co czujesz . Życzę więc Krzysiowi szybkiego powrotu do zdrowia . Cieszę się że dobrze się czujesz i dziękuję za kciuki , ale to Ty pierwsza masz usg , więc to ja pierwsza trzymam kciuki za TWOJE usg i czekam na wieści co i jak u Karolka i kiedy ma zamiar powitać ten świat :tak: a może On poczeka na 2009 rok ?

Dorotko bardzo się cieszę że po tak długiej nieobecności odezwałaś się . Napisz co w tym czasie zmieniło się w Twoim życiu , co nowego , jakie masz plany ?

A co do Beatki to mnie BARDZO jej brakuje na tym wątku . Była tutaj długo przed moim pojawieniem się tutaj , miło mnie przyjęła i szczerze i życzliwie zawsze doradzała . Każdy ma prawo do swoich racji i myślałam że wyrzucanie kogoś poza nawias forum tylko dlatego że ma inne poglądy to metody które umarły śmiercią naturalną już dawno temu , widocznie tak nie jest . Szkoda .
Ja szanuję poglądy innych i wszystkim Wam życzę ZDROWYCH dzieci , a jeśli będzie to wymarzone dziecko mieć między nóżkami to co sobie wymarzyłyście tym lepiej .

Aniu Twoja córunia niewątpliwie ma śliczne oczęta i jestem pewna że gdyby te oczka należały do kolejnego synka to kochałabyś je tak samo - prawda ?

Miłej nocki wszystkim tak wytrwale planującym płeć koleżankom z tego forum :tak:

reklama
Asus specjalnie jeszcze dla ciebie odpowiem ci na pytanie :tak:.
Co u mnie? Otóż od września szukam pracy ale nic się nie trafiło. jestem nieco ograniczona, bo najpierw muszę Dawidka odprowadzić do szkoły na 9.00 i dopiero po tej godzinie jestem dyspozycyjna. Niestety w Irlandii jest mnóstwo zwolnień, więc przebierają w pracownikach. A ja niestety nie mówie jakoś super po angielsku więc niestety nie załapałam się jak do tej pory nigdzie :baffled:. Dawidek świetnie sobie radzi. Zna juz sporo słówek po angielsku. Dzisiaj byłam na jego jasełkach. Fajnie było, chociaż bardzo się wstydził :-D. Kolejnego dziecka nie planuję... głównie z powodów finansowych. Może gdyby nie było tu problemu spróbowałabym po raz czwarty...
To tyle :-).
Pozdrawiam cię. Aż miło mi się zrobiło jak przeczytałam twojego posta :tak:

Widze ze dziewczyny napisaly ze temat zamkniety to sie grzecznie dostosuje:eek:;-) i reszta tez to uczyni:-)

Anufifi.. dzieki ze dzis zemna wytrzymalas:-D... heheehhe
To ja zmkam do lozeczka..sama:(((( :baffled:..ale juz nie dlugo:sorry:
Dobranoc wszystkim:)

KIKI WIELKIE GRATULACJE!!!! CIESZE SIE RAZEM Z WAMI!!!

dziewczyny nie wiem o co to zamieszanie bo nie znam watku od poczatku. probowalam poczytac niestety wiekszosc postow na ktore trafialam nie bylo na temat planowania plci :-p

Nie wiem tez czemu niektorym dziewczynom sie nie udalo... czy zle stosowaly ta metode, czy poprosty znalazly sie w 20% u ktorych metoda sie nie sprawdza.
bo przeciez nikt nie powinien zakladac ze jak poprobuje sobie np na dziewczynke to ta dziewczynka bedzie na 100%??????

dr Shettles (jak wiadomo prekursor tej metody) poswieca caly rozdzial na to aby uswiadomic czytelnikowi, ze nie kazdy powinnien stosowac ta metode, zeby sie wlasnie nie rozczarowac...

"nie nalezy decydowac sie na planowanie plci dziecka jesli rodzice nie sa absolutnie przekonani, iz beda szczesliwi bez wzgledu na plec dziecka jakie sie urodzi"

Dorota rozumiem, ze stosowanie odpowiedniej diety jako metoda planowania plci to taki zarcik ? :-)

pozdrawiam dziewczynki

Ostatnia edycja:
I ode mnie KIKI serdeczne GRATULACJE :-):-):-)

ale Ci fajnie babo

a na temat postów o jakiś nieporozumieniach nie mogę się wypowiadać

żałuje, ze nie byłam z Wami wcześniej bo teraz czuję sie jakoś wyobcowana :no:

Mój synek zaczyna kaszleć a dopiero co się wyleczył po serii 2 antybiotyków :-(

A ja się ogólnie czuje zniesmaczona tym co sie tu ddziało wieczorkiem ...ide spac , a jak jutro wstanę i tu wejdę to udam że mam chwilowy zanik pamieci:tak::tak:
DOBRANOC DZIEWCZYNKI

reklama
Do góry