Czarodziejka
Fanka BB :)
Anufifi to usiadz wygodnie a ten mily pan Poda nam kawkę :

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ale za to we wtorek bedzie mniej roboty
cala będzie w tym kolorze 

zrobilam test.........huuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa mam dwie kreski jedna bardzo wyrazna a druga jest ale troche slabsza ale jest..dziewczyny jak bardzo sie ciesze..

kOchane a no mało i coraz mniej
Jestem jednak przekonana ze i na nas przyjdzie czas
A wtedy bedzie euforia, radosc, szczescie......no co tu duzo gadac sikac bedziemy oczami...a potem usg i slowo: CÓRA

...póki co jestem wsciekła
wczoraj już nie dałam rady zajrzeć, bo mężulo dostał w pracy premię i pojechaliśmy na zakupy, może nie konniecznie świąteczne, M po buty, ja poprezent na chrzciny i oczywiście coś dla małego, bo inaczej sie nie da, jak z każdej półki kuszą zabawki i krzyczą: kup mnie .....
i kupiliśmy zabawkę, która nas wykończy - książeczke z pianinkiem, więc mamy teraz wesoło i głooooooooooośno .....
a i tak wchodząć do domu moje dziecie się pyta, czy mam dla niego jakiś prezencik
niech już ten okres świąteczny sie skończy bo to moje dziecko szaleje ..... 

I nie odniose sie , bo nie mam pojecia o czym to
Moze i lepiej. Wpadłam tylko na ta kawe, którą podac ma ten przystojniak którego Czarodziejka zapodała nam tu 

ide zaraz do Martysi na Christmas przedstawienie(nasze jasełka):-) a Niki spi- nie mam serca jej wybudzic
Bede jednak chyba zmuszona, bo jak nie pojde to znów starsza bedzie obrazona- mowie Wam i tak w kółko
7 lat to stanowczo za duza róznica wieku