reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oczyniebieskie sliczne cudenko :) Odnośnie karmienia cycem to ja karmiłam obie I na poczatku tak to juz jest, że dziecko je czesto a malo bo żołądeczek malutki ok 30-50ml, moje jadły nawet co 1,5 godziny dlatego to karmienie piersia nazywa sie karmieniem na rządanie, po ok. 6 tyodniacj jakos sie to normuje I dziecko je wiecej I zadziej. Dzieci cycowe tez trakutja cycusia jak picko wiec tylko troche popija sobie I spią dalej ;) nie stresuj sie to minie :) na gazy polecam lezenie na brzuszku - oczywiscie pod kontrolą, no I z twojej diety wykluczyć nabiał I jego przetwory (mleko maslo twarogi śmietany itp) bo bardzo czesto powodują wzdecia I kolki u dzieci, u nas obie miały przy czym Maja hardcorowe I nawet sab simplex nie pomagał, dopiero jak zrezygnowalam całkowicie z przetworow mlecznych kolki minely, I jak po 3 miesiacu zaczelam od nowe jest mleczne rzeczy było już dobrze :) wytrwałości bedzie dobrze :) a Synuś cudowny :)

miłej niedzieli dziewczyny :)

reklama
matik jak to Cie nie ma kochana ?? jestes przecie :-) nie widzisz ?? :-) tylko mi nie mow,ze nie bo powaznie jestes na liscie caly czas kochana wpisana na 02.04 .

Dorcia wiem i czuje !! :** jak Wam dzionek mija ?

piranha no wlasnie jeszcze nie zaczelam wizualizacji przyznam sie bez bicia !! ale chyba jeszcze nie jest za pozno ????? mowie Ci, tak mi szybko w tym miesiacu zlecial czas, i cykl az do dzisiejszego dnia ze dopiero dzis zaczelo do mnie dochodzic to ze to juz owulka niebawem hah :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nuuuśka, w sumie zazwyczaj nie liczy się ilość a jakość więc dobra wizualizacja i będą z tego dzieci :-D Mi też czas coraz szybciej zasuwa, czasem wolałabym by nieco zwolnił :-)

a mi program wyznaczył owu na 13 dc hehehe... tylko na podstawie temperatury chyba... a w tym cyklu jakos mi dziwnie skacze a owu pewnie jeszcze nie było bo ani sluz by na nia nie wskazywał ani czyjka ani bólu owu nie bylo no I nigdy w zyciu nie mialam tak szybko owu... w 13 dc:szok: u mnie zwykle 17/18- do 22 dc wiec to nie możliwe... tak myśle ;-)

Marchew GRATULACJE!!!!!!cieszę się bardzo, że twoje marzenie się spełniło :) - na pewno jesteście przeszczęśliwi!!! Gabryś ma piękną buzie - cudo!

Oczy niebieskie GRATULACJE RAZ JESZCZE - piękny malutki synuś. I jaki poród ekspresowy - pomogły chyba liście malin ;-):-)

Zdrowia dla chorowitek wszystkich! miłej niedzieli dziewczyny!

Dorcia córa pierwszy dzień była skołowana, dobrze ze to był piątek dzień wagarowicza i nie była w szkole jak przyjechalismy do domku. Wczoraj jak mały popłakiwał wieczorem bardo jej było smutno. Pomaga, pomaga.
Pierwszy poród mniej bolesny wg mnie, moze dlatego, że po terminie i nie dali oxy, a teraz dali, bo mysleli, że to jeszcze potrwa, porównywalny czasowo ok 2 godz. Goi się pięknie, obkurcza też...

Mąż wczoraj robił pępkowe, do teraz umiera hihi. A zaraz będą goście.

A właśnie zwolniło się moje chłopczykowe miejsce, kótra chętna??

Małe liski napar z malin piłam dopiero od 39 tc i wkadałam na noc dowcipnie wiesiołek 2 kaps. Alw nie wykluczone ze pomogło.

Bartoszek ucałowany. :-)

Dziewczynki wpadlam na pomysl, mysle ze dobry - utworzylam tylko dla Nas zamknieta grupe, na ktorej bedziemy mogly pisac o tym o czym tu nie zawsze chcemy badz mozemy, bedzie mozna bez przeszkod i obaw dodawac zdjecia, wysylam kazdej z osobna zaproszenia prosze potwierdzcie jak dostaniecie :-) jesli oczywiscie uwazacie ze to dobry pomysl, mysle jednak ze mamy czasem wiele pytan i tematow ktore niekoniecznie tu na forum publicznym sie nadaja do omawiania :happy:

oczy niebieskie jak to kto ??? ja ja ja !!!!!! :DD:DDD

reklama
Do góry