reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny

Temperatura spadła W nocy byla jeszcze 37,7 a rano juz 36,8 ale jestem tak osłabiona ze szok W nocy wstałam zrobic herbatę i musialam budzic mojego K bo peawie zwmdlalam cukier spadl i po miodzie juz ok Śniadanie mialam do lozka bo twz mi sie slabo robilo Teraz,leze i odpoczywam A powiedzcie mi co sadzicie o syropie *spam*?

Dorcia kciuki za bete :-)

NUUSKA Kiraa za piki i owulke i za szczęśliwe zlote strzały &&&&

Dla,przeziębienionych duzo zdrówka

reklama
Nuuuśka, tak czy siak taki spadek na pewno jest estrogenowy :-D, ciekawe co pokaże dzisiejszy test :-)

Dorcia
, z naszymi kciukami nie ma innej opcji jak spadek!

zakręcona, dobrze, że już lepiej, odpoczywaj i zdrowiej.

Cześć dziewczyny,

Witam się po przerwie i przesyłam dwa zdjęcia Bartoszka jeszcze ze szpitala. Cy coś mnie ominęło?

Poród poszedł ekspresowo, moze to dzieki lisciom malin i wiesiołkowi? 13.30 byłam na porodówce z 2 cm rozwarcia, 5 skurczy silniejszych, wdychałam gaz i nagle rodzimy. 15.30 urodziłam,położna i lekarze w szoku co za tempo.

Malutki jest kochany, pięknie przesypia noce po 6 godzin, nie budzę go więc.

I proszę o radę.

Od wczoraj walczymy z gazami, mały usypia na cycku i kiedy chcę go odłożyć budzi się i znowu do cycka itd. Rączki cały czas pcha do buzi. Karmię tylko piersią. Ale wisi mi na cycu cały dzień. Wczoraj go odgazowywałam i faktycznie duzo było tych gazów a narazie nic na to nie mogę podać. jak spi ma grymas na buzi.. ewentualnie moze sab simplex?
a moze to potrzeba ssania, bliskosci, poradzcie?

Załączniki

• 17032014136.jpg
    17032014136.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 62
  • 17032014137.jpg
    17032014137.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie Bartoszek cudnyyy :)))))) Słodkości

Czy któraś z chłopczykowych może mi podać numer strony na której jest 7 czynników na chłopca? :) Potrzebuję

Nadrobię wszystko wieczorkiem :)

Piraniu pewnie nie doczytałaś wcześniejszych postów ;-)prosze powiedz mi kiedy najlepiej zbadac progesteron w moim przypadku? Owulacje mialam w srode wiec mysle zeby zbadac we wtorek 6 dni po owulacji. Ostatnio badalam 7 dni po owulacji i byl dosyc niski stad chce jeszcze raz go sprawdzić tym razem w 6dniu po owulacji, będzie ok?aha jeszcze jedno pytanie bo zamierzam zacząć starania w kwietniu i jak obliczyłam to owulacja mi przypadnie dokładnie w dzień kiedy będzie pierwszy dzień pełni i trochę się załamałam :sorry: jakby to było np 3 dni po pełni to ok... jak myślisz warto się tym przejmować, ma to duży wpływ?
Oczy niebieskie
jaki śliczny synuś! jeszcze raz ogromne gratulacje :-)
Miłej niedzieli kobietki :-)

Oczy Niebieskie ale slodziakkk!! U mnie było to samo z cycem. Najchętniej to by przy nim cały czas był. Juz czułam po piersiach ze wszystko wyssane a on spał. Tylko go odsunelam a on sie budził i ssal dalej. Tylko moj to wczesniaczek i wydaje mi sie ze przez to. Chociaż nie tylko wczesniaczki potrzebują bliskości i kontaktu z mama.

Taki cycuch był przez pierwsze kilka tygodni. Ale nie dałam sie i dlatego! Odkladalam go do łóżeczka nawet jaj marudzil. No niestety czasem trzeba. Moja siostra np myślała ze bedzie lepsza mama jak bedzie cały czas na swojego synka zawołanie i teraz ma przerabane - lekko mówiąc. Nawet do kibelka nie może wyjść w nocy bo jest płacz.

reklama
oczy niebieskie - moja taka była przez jakieś 3 czy 4 miesiące... cały czas na cycu... szczególnie wieczorem... ile ja się filmów naoglądałam ;p mam nadzieję, że mój synek taki nie będzie :p

Do góry