reklama
anufifi
tęsknię...
nie dziękuję , żeby nie zapeszyc
anufifi
tęsknię...
A gdzie wszystkie dziewuszki ???? Żeby nawet na chwilke nie zaglądnąc ...oj nieładnie 

Sylwia75
Mama Super Synków:)
Dobry Wieczorek
))
Anufifi... dzis mialam zakrecony dzien;-) moja polowa wraca nad ranem ..wiec sama rozumiesz:-)
))
Beti.. a Twoje przygotowania do synka jak tam??:-)
Anufifi... dzis mialam zakrecony dzien;-) moja polowa wraca nad ranem ..wiec sama rozumiesz:-)

Beti.. a Twoje przygotowania do synka jak tam??:-)
anufifi
tęsknię...
Kochane jesteście

Sywlia co to za doktorek ???Ja chodzę do Dziedzica on tez ma , ale do niego takie tłumy zawsze ze nawet jak zadzwonie do niego na kom to sie booje poza kolejka wchodzic ze mnie laski zlinczuja

Sywlia co to za doktorek ???Ja chodzę do Dziedzica on tez ma , ale do niego takie tłumy zawsze ze nawet jak zadzwonie do niego na kom to sie booje poza kolejka wchodzic ze mnie laski zlinczuja
Witam dziewczynki:-)! Ja dzis spóźniona bo mężuś cały dzień na laptopie.
Beti, Anufifi fajnie byłoby mieć takie testy, które wskazywałyby jeszcze jaka płeć będzie, super.

Anufifi trzymam kciuki za serduchowanie, napewno się powiedzie.
Ja w dalszym ciągu mam podwyższoną temperaturę ciała do 37,1 stopni, ciekawe dlaczego, bo przecież chora nie jestem, a może jestem ale nic o tym nie wiem ha ha ha

.

Beti, Anufifi fajnie byłoby mieć takie testy, które wskazywałyby jeszcze jaka płeć będzie, super.

Anufifi trzymam kciuki za serduchowanie, napewno się powiedzie.
Ja w dalszym ciągu mam podwyższoną temperaturę ciała do 37,1 stopni, ciekawe dlaczego, bo przecież chora nie jestem, a może jestem ale nic o tym nie wiem ha ha ha

reklama
Podziel się: