reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti ja twoj obecny cykl traktuje jak mój poprzedni bo miałam z tym pecherzykiem jakies szaleństwo i takj jak mam nadzieje ze mnie sie uda tak mam nadzieje ze Tobie w kolejnym cyklu tez pójdzie jak trzeba:tak::tak::tak:

reklama
Czesc Babeczki:tak:
Normalnie jaja z tymi waszymi pomyslami i testami ktore pokazują wszystko :))) Choc kto wie moze i faktycznie ktoś juz nad pracuje a potem zbije fortune na takich kobietach jak My :))))
Anufifi- rozumiem ze męzus wie ze dzis trza serduszkowac? czy sposobem zaciągniesz go do łoża? :))):-D
Sylwia- idziesz w styczniu na monitoring?
A w ogole ile przed starankami trzeba brać wit, i kwas foliowy?
ja w styczniu musze posjc i cytologie zrobic....moze i jakies badanka ogolne by woedziac co tam u mnie piszczy ;)
Beti wracaaaaaaaaaaaaj

jestem już Czarodziejko:-)pooglądałam:-)ale zaraz zmykam się szorować, bo rano na te badania, kurcze jakoś cykora mam
alepowiedz,że byłoby super gdyby takie testy były:tak::-):-)
Anufifi ja też mam taką nadzieje kochana:-)

Cześć Dziewczynki weszłam powiedzieć Wam Dobranoc, coś dzisiaj miałam kiepski dzięń, ból głowy naciągało mnie....

anuffi a Tobie zycze upojnej nocy a za 13dni wyniki Betki pozytywne :-)

Beti a pewnie ze takie tesciki fajne by były :))))
Ja sie juz wyszorowalam i pachne cytrynową :)
Tez mykam zaraz spac.
Kochana A Ty sie nic nie boj czasem tylko strach ma wielkie oczy :)
Anufifi- trzymam kciuki za dzisiejsze serduszko..nie wymęcz męzusia :)))
Agnieszko12 no teraz to juz sie roznie mozesz czuc. Tulam i zdrowka zycze
mediumk0cy3155481e078d2b69916977.jpg

wlasnie przyszlam do domku posiedzialam dzis z kumpelami fajnie bylo.ledwo co weszlam i juz zagladam do was..anufifi ale sie narobilo u tej twojej mamy naprawde wspolczuje ci tych nerwow,a co to za opiekunka ..babsztyl nie dobry! jak mozna byc tak nie ludzkim i nie odpowiedzialnym,znajdziesz dla mamusi napewno fajna opiekunke..bedzie dobrze.teraz bede trzymac kciuki za twoje serduchowanie..dobrze serdu**** by byla ta wymarzona coreczka.i wszystkie bedziemy czekac jak na szpilkach na twoje dwie kreseczki.zycze z calego serca powodzenia..to tez uciekam,nikogo juz nie ma.dobranoc dziewczyny.kolorowych snow.

reklama
Dzień Dobry Kochane :))))
Anufifi- i jak tam dzis śluzik? mam nadzieje ze serduszkowanie sie udało.
Sylwia- bede trzymala kciukaski w styczniu (3 lata temu w styczniu zaszlam w ciąze do dzis pamietam ze 18 stycznia mialam @ a macius urodzil sie w październiku. :)))) mile wspomnienia.
Beti- kochanie jak tam po badaniach?
Kiki, Agnieszko12 jak wasze mamusiowo-fasolkowe samopoczucie?
Medio, Asus - a jak Wasze brzuszki i kruszynki wewnatyrz?
Aniu gdzie sie podziewasz jak Aniczka, jak przygotowania do swiat?
Margeritta odewzwij sie
Mnie dzis mlody zdarł z łozka po 7:00, no nie jest najgorzej zawsze moglby wstac o 6:00 a wtedy bylaby to masakra:baffled::baffled::baffled:
Wiec kawusie popijam...mniem mniam
buziam Was moje Frend :))))

Do góry