reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kiraa, bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku, odpoczywaj dużo :tak:

Nuuuśka, bardzo obiecujący wykresik :tak:Trzymam &&&&&&&&&&

Życzę miłego dnia Dziewczynki!

Kiruś matko coś Ty kobieto przeżyła przez tego jełopa! Uff, dobrze że to tak się skończyło. Odpoczywaj, relaksuj się , bo z dzieckiem sporo przeszliscie, zaledwie w kilkanaście godzin. Tylko blagam nie idź więcej do tego dziada! Buziaki

hejka!

wpadłam tylko na chwilkę - chciałam zobaczyć co u Kiry

Kiraa - Kochana - ten lekarz to jakiś mega idiota! Brak mi słów normalnie :angry: cieszę się, że pojechałaś do szpitala i sytuacja się wyjaśniła :-D trzymam mocno kciuki za Twoją betę &&& odpoczywaj !!!

Nuuuśka - zdrówka Kochana !!! :-*

Piranha - jak odnajdę te moje wyniki, to wszystkie Ci prześlę :tak: z prośbą o konsultację ;-)

udanego weekendu!!!

ilaczek tak sobie ciągle mysle o Tobie I tych Twoich hormonach I doczytuje troche na in gender... czy TY pijesz może napój żelatynowy? On ponoc podnosi dosc znacznie testosteron, żelatyne bez cukru, rozpuścic w wodzie I to pić, nie wiem na ile skuteczne bom nie piła, ale babki na in gender piją na chlopca by podniesc testosteron...

reklama
kiruś odpoczywaj ile sie da kochana :happy2:a co do mnie..nie wiem czy bede w ogole testowac, wszystko chyba zalezy od temperatury, jesli we wtorek nie spadnie to moze wtedy bo bedzie juz 13dpo, ale na to nie licze jakos :ninja2:

Do góry