reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Vivienka ten artykul w ktorym pisalo o tej nadczynnosci ze moze dawac pozytywny test ciazowy, to nie napisane bylo-ze zawsze daje .... tylko ze moze dawac pozytywny test, dlatego u Ciebie nie wyszedl:) Pewnie nie jest duzo takich przypadkow, ale jednak sa, co nie znaczy ze u kazdego to wyjdzie. Mozna popatrzec na necie na artykuly

aljul ilosc tych suplementow jest powalajaca jesli chodzi o kupno , dopiero kupowalam Wapn a juz nie mam, wlasnie sie biore do zamawiania tego ktore polecacie.

A powiedzcie - ile miety trzeba wypijac dziennie? i co Ona daje .
Mam kolezanke ktora cale zycie miete pije, gumy zuje mietowe nałogowo i ma synka :)

Airfix a co do tarczycy to ja mam niedoczynność i mi lekarz mówiła że najtrudniej jest przy tym co ja mam zajść a już z donoszeniem nie powinno być problemu

Airfix mieta obniza testosteron :-) Ja pije Zamiast czarnej herbaty 4 dziennie a mojemu m. Poniewaz nie lubi parze na wieczor z dwoch torebek w pol litrowym kubku:-D

Gorgusia to brzmi pozytywnie :D A ja sie tak nastawilam, cykl sierpien lub wrzesien musi byc moj :)

Justi a ja wlasnie lubie miete, a na opakowaniu pisze 1 torebka dziennie wiec dlatego spytalam czy czasem jakiejs okreslonej dawki dziewczynkowej nie ma :) Ja herbate czarna dawno odrzucilam, chyba za nim u mnie problemy z tarczyca zdiagnozowali, bo mialam wrazenie ze cisnienie mi podnosi i tak jakos ciezko mi w klatce bylo od tamtej pory pije owocowe- glownie zurawina hibiskus, albo malinowe :)

a hibiskus nie jest mysle zakazany w staraniach dziewczynkowych?

Gorgusia
ale sliczny brzusio:-) a Ty co fitnesstudio w chacie masz :-)

dzieki za gratulki wszystkim

ana na kiedy wychodzi Ci termin, jeszcze w tym roku????

Macy
bylismy na medicusie, fajny film... Jeszcze pare dni laby u mamusi i wracamy do domku:sorry2:

kiedy Piranja byla tu ostatnio? Pisala mi smska ze nie wyrabia czasowo......

reklama
Do góry