reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran-atha też znam właśnie dziewczyny które mają córkę/córki z diety dukana, coś musi być na rzeczy - bez węglowodanów, nabiał, kurczak,,,

reklama
Mamakaja
gratuluje zdrowego skarbu, gdzie mozna sie dokopac do Twoich staran??

gorgusia
a Ty caly czas modelujesz smialo cialo:-) czy rzezbisz brzusio:-D

ana
pewno uwiniesz sie jeszcze w tym roku, jak i ja :sorry2:

mamamkaja- ja też szukam opisu staranek i nic:( nie wiem gdzie to znaleźć, tępol ze mnie
Kiiiiira-- oby nie w tym roku:-):-):-):-)

Mamakaja gratuluje zdrowej maluszka.
Justi bardzo ci dziekuje, jestes kochana. Niewiem jak ci dziekowac.
Gorgusia śliczna wygladasz.

Ja Olisia urodziałam prawie 2 tyg po terminie i slabo mi sie widzi zeby kolejne tez tak pozno sie urodzilo. I tak porod wywolywany byl, zreszta z tym to taka historia ze film mozna byloby nakrecic. Gdyby nie znajoma polozna olinka mogloby nie byc z nami.

mamakaja oj kochana gratulacje !!!!! :-)

zakrecia jak dzionek minal ? u mnie straszny zajob, jak w kazdy poniedzialek, ale dzis to w ogole kosmos...wyszlam o 21.00 bo jeszcze zabiegi byly, no ale pocieszam sie ciagle ze jeszcze tylko 2 dni:blink:

kiraa my tez wybieramy sie do kina, w przyszlym tygodniu moze sie uda :-)
A piranha nie wyrabia czasowo, Kaja pochlania bardzo duzo uwagi,dzis rano ponoc napisala dosc dluga wiadomosc, ale wszystko Krzys skasowal :wściekła/y:

Airfix , aljul ja tez mam niedoczynnosc jak wiecie, ale wierze ze mimo tego uda sie Nam !! no bo czemu by nie ??? :happy:

Robilam dzis tesciora, krecha ladnie zaczyna ciemniec, wiec sadze ze jest szansa ze owu zawita wczesniej w tym miesiacu :-) milych snow kochane :*

Nuuusiu Ty masz fajny wynik TSH - ja nie pamiętam kiedy taki miałam, najniższy u mnie to trochę ponad 2 i wtedy moja endokrynolog kazała mi się starać o dziecko a ja zaskoczyłam przy ponad 3

Mamakaja wiesz kochana jak bardzo Ci gratuluję zdrowego synusia :-) i cieszę się że jesteś szczęśliwa, a przeczucia Cię nie myliły :-)
Gorgusia prześlicznie w ciąży wyglądasz
No właśnie jak to jest z tą dietą dukana co można jeść dziewczyny

reklama
Do góry