reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
maran mnie sie chyba tez cos takiego przyda, choc ostatnio podlamala mnie wiadomosc od kolezanki z rownoleglego watku...napisalam na grupie ale widzialam ze juz czytalas. Strasznie to wszystko jest niesprawiedliwe. Slow brakuje.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki:)

witam nowe dziewczyny :)

Nuuska
mega kciuki za Ciebie kochana :*

Kirusia a Ty jak sie czujesz kochana ? ja dzisiaj maly spadek formy ale teraz odpoczywam wiec juz lepiej

Piranha trzymaj sie kochana i mam nadziej ze Kaja troszke odpusci mamusi;) i bedziesz miala wiecej czasu dla siebie

Matikurcze kochana moze zrob te badania o ktorych pisze Piranha Przeciez nie mozesz co miesiac przezywac tego samego

Jakas dziure mam co mialam jeszcze napisac ....
ale za Wszystkie mocno zaciskam kciuki :* i przesulam mnostwo fluidow :)
Iweett ta cola zakwasza i tym samym wplywa na niskie ph

Ostatnia edycja:
Maran-atha świetny pomysł ja jestem za. Mówisz 11 dni pod rząd kochaliście się, przy staraniach o Maję :)?! to plemniki musiał być mocno osłabione i wygrały x...może pójdziemy w wasze ślady :)) mężowi spodobałyby się takie starania ;D

Pirahniu witaj :))!! wiem naprawdę wiem i wierzę, że odstęp nie ma dużego znaczenia, wierzę też w metodę O+12 (przeczytałam sporo opisów starań dziewczyn, które stosowały tą metodę z sukcesem), ale...no właśnie ale :) żadna z obecnych dziewczyn nie myśli o O+12 i zaczęłam mieć wątpliwości..boje się jedynie celować tuż przed owu. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie...Jak znajdziesz chwilę czy zerknęłabyś na mój wykres - czemu takie jodły wyrosły :) czy takie wahania temperatury w cyklu świadczą że coś nie tak jest z hormonami? Jestem jeszcze przed badaniami - za 6 dni pójdę na progesteron i testosteron, wczoraj była owu, a na początku kolejnego cyklu zrobię resztę badań. A propos dzieci - mój drugi synek jest jak miś koala, zamiast do bambusa do mojej nogi przywiązany:) a szczególnie już popołudniami i wieczorami - co krok zrobię to i on w tym samym kierunku idzie, jest wszędzie tam gdzie ja, najlepiej jakbym go przytulała i brała na ręce co chwila i chodzi spać razem ze mną - mimo że jest bardzo zmęczony nie zaśnie dopóki ja koło niego nie położę się, nie zgaszę światła...tak więc rozumiem cię dobrze :) ale im Kaja będzie starsza tym wydaje mi się będzie coraz lepiej - będzie dłużej potrafiła bawić się sama, albo z bratem, a ty będziesz w tym czasie z kubkiem herbaty odpoczywała na kanapie :)

Aljul przepraszam cię, ale jak czytałam twój post o chłopcach to miałam uśmiech na twarzy :) do tego twój starszy syn tak fajnie to skwitował :) ale ty pewnie wściekła jesteś. Dużo siły dla ciebie i niech chłopcy dadzą mamie trochę odpocząć. U mnie też chyba codziennie podobne sytuacje się zdarzają i ciężko czasem nie wyjść z siebie! Dziękuję za piękne propozycje na balkon - jak coś kupię, to pochwalę się

Jeszcze a propos włosów i pielęgnacji polecam ci produkty marki Matrix. Na pewno mogę polecić tą odżywkę (płaciłam za nią około 30 zł, w tym sklepie jest droższa) Matrix Biolage Fiberstrong Bamboo, odżywka do włosów osłabionych, delikatnych 250 ml | sklep Powerlook.pl. Jak zaczęłam ją używać w sierpniu poprzedniego roku (miałam wtedy włosy długości za ucho, czyli raczej krótkie) tak dopiero w tym miesiącu ją skończę. Myje włosy co 2 dni, mam naprawdę suchę, lekko zniszczone włosy, ta odżywka sprawdziła się u mnie. Teraz z polecenia spróbuję tą Matrix Biolage Pro-Keratin odżywka do włosów odbudowująca silnie zniszczone włosy 250 ml | Hairpro.pl. Mam teraz mocno rozjaśnione włosy, jeszcze bardziej suche i zniszczone...Jak do tego możesz sobie dokupić szampon z tej samej serii to efekt będzie naprawdę bardzo dobry.

Zakręcia kiedy usg ;)? jak się czujesz :)?

Iweet cola light zakwasza bardzo dobrze - polecana dla ciebie i dla męża

powoli wszystko sobie układam i zapisuje, Mój mąż w życiu nie da się przekonać, bo przecierz ona jest z aspartamem a on jest zwolennikiem zdrowego żywienia. A pepsi light też może być, bo ta nie ma aspartamu?

ok. doczytałam że to właśnie aspartam silnie zakwasza :/ Czyli ta cała dieta dziewczynkowa nie jest najzdrowszą dietą. A jeszcze pytanie co to za grupa i jak można się na nią dostać?

małe liski dziękuję i ...nie przepraszaj kochana, ja już ochłonęłam i sama się na tą sytuację do siebie uśmiecham - mam chwilkę wytchnienia bo M zabrał łobuziaków ze sobą na działkę ...kochany jest ...skąd on wiedział że tego właśnie dziś potrzebuję:-). Czekam Twoje propozycje kwiatowe

reklama
Małe liski męzowi tez sie takie starania podobały ;) ;-) ale teraz jak przyjdzie co do czego nie bedzie tak ;) juz mu powiedziala, że na chłopca to tzreba inna technike zastosowac I najlepiej co 3-4 dni plemniki wzmacniać I 1 zloty strzał hehehe ;)

Do góry