reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Iweet Coca Cola light zakwasza:) Słodziki zawarte w Coli rowniez..dlatego ja do diety wlaczylam tez slodzik:)
Iweet a ten formularz co podalas to sie wypelnia i jak sie otrzymuje wynik?? Bo mi sie to zawiesilo:)

Dziewczyny czy Wam sie tez tak chce jesc po tej Coli Light?? Ja sie opanowac nie moge...

reklama
Airfix mi się bardziej pić chce po coli light :) ...ale jeść też, ale chyba z tego faktu że jestem głodna, schudłam od marca 2 kilo...i zazdroszczę dziewczynom na diecie chłopczykowej:) marzy mi się wszystko co zakazane, nawet sól...gdybyście widziałay moją minę jak jem kanapkę z chleba bez soli - na siłę :)

Czy to ty pytałaś się o to? Wydaje mi się, że jeśli zdecydujemy się na częste serduszkowanie, np codzienne i chciałybyśmy zachować jakiś odstęp od owu, to ze względu na ph, lepiej zabezpieczać się a złoty strzał zostawić jako ostatni...w innym przypadku, codziennie musiałybyśmy pilnować ph, stosować te środki zakwaszające ( a z tym też chyba nie należy przeginać)

male_liski dokladnie chce mi sie pic strasznie i jeść :) Sól tez za mną chodzi...dziwne to jak ktoś to przeczyta- ale mam ochote na sól :) Jak synek je Cheetosy to sie poczęstuje jak mnie bardzo już ciągnie..pocieszam sie ze Cheetosy sa z kaszki kukurydzianej- a to kukurydze wolno na dziewczynke :)
U mnie chyba te codzienne seksy odpadaja, wlasnie ze wzgledu na to ze moze lepiej by bylo sie zabezpieczac....bo juz synka mam z dlugiego odstepu od owu...5 dni przed owu trafilismy z nim :) Ja nie cierpie prezerwatyw , mnie potem wszystko piecze, swędzi i czuje jakbym miala infekcje zaraz, a PH robi się wysokie . A innego pomysłu nie mam na zabezpieczanie :)

Airfix kochana możesz zaspokajać męża na różne sposoby nie zachodząc w ciąże :DDD już sprośne myśli po głowie mi chodzą, a mąż daleko, więc kończę dobrej nocy dziewczyny :)

WITAM
aljul moi chłopcy czasem jak coś wymyślą to ręce opadają,
i oni zawsze razem, jeden za drugim, ja to zawsze mówie co 2 głowy to nie jedna,
2 razy więcej pomysłów
Pirhaniu dziękuje, czekam na wymazy, dzisiaj miałam morfologie, 17 maja mam wizytę
a wcześniej mam zadzwonic do lekarza jak będe mieć wyniki
Roszpunka jak pójdziesz na L4 to nie moga Cię zwolnić a później przejmuje Cię Zus
jeżeli umowa Ci się skończyła
zakręcona kiedy masz USG?

Ostatnia edycja:
kate Cudni chłopcy :) I mama sliczna :) Chcialam zeby moj mial takie wloski, ale jest mu kurcze tak brzydko jak ma grzyweczke dluzsza ze odpada .... Alanki cos maja w sobie z mega łobuzów....moj ostatnio pomazal granatowym i czerwonym mazakiem kanape jasną....i to juz drugi raz :/ Ostatnio stwierdzil ze narysowal krokodyla na calej kanapie...

male_liski moj chlop pod tym wzgledem to dziwny jest hahah On tylko wiesz, po bozemu wszystko.... :-D Ja mam czasem wrazenie ze On sie mnie wstydzi to dopiero jest ewenement haha

Ostatnia edycja:
Kate ale laska z Ciebie I jakich przystojniakow masz :)
Dziewczynki na wizyte chce sie umowic do innego gina na 9 maja Moze cos wiecej sie dowiem :-) bo niedlugo zwarjuje choc i tak jakos od niedzieli sie uspokoilam a do swojego jestem umowiona na 22 maja a na genetyczne i polowkowe na 29 maja w szczecinie

kate ales Ty piekna kobietka !!!!! :-) jesli masz wiecej zdjec, to wrzucaj na grupe w koncu wiecej prywaty :blink:

małe liski haha o czym Wy piszecie ???? jakies tematy 18+ zaczynamy ?? :-D od razu przypomniala mi sie Renia i moj Ł. :-D:-D bylas juz wtedy ???

Airfix Ciebie sie Twoj wstydzi, a ja to czasem oczy musze zaslaniac, ten chlop jest tak bezwstydny ze czasem z golym ....po domu biega :szok: oczywiscie jak dziecię w szkole :-D

zakrecia ale po co sie umawiac jak ja Ci mowie, ze to bedzie corcia :rofl2: zobaczysz !!

maran kochana a my mamy gdzies wglad w tamta tabelke ? ona chyba bedzie ze 200stron wstecz :blink:

piranha Slonce, w wolnej chwili wrzuc ja na grupe, juz utworzylam osobny temat :tak:

Nuuuska hahah jezuu ale czad - ja to do mojego mówie - Czy zdarzy sie kiedys taki dzien albo noc że pokarzesz coś wiecej, bo i tak widzialam hahah On gada mi czasem - I tak wiem ze mnie w lazienke podgladasz :) On chyba glupi jest, mysli ze ja przez dziurke patrze...a ja to sie nie czaje, jak wychodzi z wanny to ja akurat musze wejsc do lazienki i wtedy sie zaczyna...matko reczniki to lataja po scianach.. Od dawna mu mowilam ze ja chce zeby moj maz łaził nago, a On nic hahah takze wiedzial kogo sobie za zone bierze.... Ja to chyba bezwstydnica jestem w stosunku do niego...:-D ale i tak nie przebijam mojej kolezanki z pracy z Kołobrzegu..tamta mnie jako gościa przyjmowala bez majtek w domu .. hahah to dopiero hardcor... ja nie wiem ale z tym tematem to chyba na zamknieta grupe trza by sie przenieść

reklama
Airfix wysyła się formularz a po jakimś czasie dostajemy odpowiedź na maila. Trzeba mieć skonfigurowaną pocztę żeby wysłać ten formularz. odpowiedź zazwyczaj jest następnego dnia, ale jak jest weekend to dopiero w poniedziałek. Wydaje mi się że to normalnie ktoś wylicza i odpisuję, nie żadne komputer.

Dziewczyny a jaki miernik ph kupić zamiast tych pasków. Czy taki ogrodowy może być czy nie bardzo? :/

Do góry