reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :-)

Antosia
gratuluuje:-)

Ilaczek kurcze szkoda A który to dc? bo coś Twój wykres nie chce mi się otworzyć

Nuuska miłego dnia słońce :-) weekend wolny czy niestety nie?

Manowce wiesz co ja też mam podobne zdanie jak Mamakaja Też momentami miałam wrażenie że "atakujesz" dziewczyny i masz nas za nie wiem kogo i uważasz że trzeba nas uświadomić bo my nie wiemy co robimy i możemy zaszkodzić sobie i dzieciom Każda z nas jest dorosła, świadoma tego co robi i odpowiada za swoje działania. Mogłaś na początku zapoznać się o co dokładnie chodzi w tej diecie a później pisać swoje zdanie i tym samym uniknełabyś takiego odbioru przez niektóre dziewczyny My chcemy pomóc szczęściu i spełnić swoje marzenia Owszem nie każdemu musi się to podobać ale to forum jest na ten temat właśnie A tak na marginesie to było kilka dziewczyn którym dieta czy suplementy szkodziły i przerywały to dla swojego i fasolci dobra Jakbyś przeczytała trochę wcześniejszych postów to byś to zauważyła Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi :-)
Jeśli chodzi o mierzenie temperatury to mierzymy ją cały cykl (od zakończenia @) o stałej godzinie, w tym samym miejscu (możę być w buzi-ale zawsze w tym samym miejscu lub dowcipnie) Temrmometr najlepszy jest z dwoma miejscami po przecinku :-)

Mamakaja jak się czujesz?

reklama
Ana kochanieńka to że napuchnięte...to dobrze.I ja Cię proszę nie kukaj tam już więcej - dobrze ??? :happy::baffled::happy:

Mamakaja podczytuję Was cały czas i mam takie samo odczucie jak i Ty i Zakręcia ... musimy się wspierać we wszystkim !!!

Manowce ja mierzyłam dowcipnie przed wstaniem z łóżka i zawsze o tej samej porze. Warto zainwestować w termometr z dwoma miejscami po przecinku ( jak napisała Zakręcona)

Zakręcia czy to dzisiaj dowiesz się jaka malizna zamieszkuje Twój brzuś ???
Zaciskam...zresztą Ty wiesz !!!

Ilaczek tempka nadal w górze...może jeszcze pojawić się druga kreseczka ...zatestujesz jeszcze za dwa dni ?
Moje kciukasy zaciśnięte cały czas !!!

Ostatnia edycja:
Zakręcona- no dzisiaj czekamy na mega wiadomość &&&&&&&&&&
Dorcia- obiecuje:***** a powiesz mi czy Antosia planowała syna? jak to z Nią było? bo nie pamiętam???

Dorcia tak dzisiaj ide na USG prywatnie :-)
nie pamiętam czy Ci pisałam ale super że beta spada Już niedługo będzie 0 :*

Zakrecona- a powiesz jakie Ci dolegliwości dokuczają w ciąży?? bo ja się nie czuje jak w ciąży:( cyce napuchnięte trochę i czasami brzuch pobolewa , no i zapachy mnie drażnią:wściekła/y:
ostatnio rozmawiałam z koleżanką która ma syna i później wpadka z córką:) pytałam o różnice w ciążach. ona powiedziała że nie widziała różnicy . z synem wymiotowała jak oszalała z córką też - ale stwierdziła że z córką miała słabsze wymioty. tak więc z tymi ciążami to różnie bywa :)

Ostatnia edycja:
Ana Antosia myślała o córci ale w późniejszym etapie staranek płeć zeszła na drugi plan ( choć moim zdaniem zrobiła bardzo wiele na córcie ) ...ma trzech cudnych chłopców ... dwóch znam z trzeciego dopiero poznam :-D:-D:-D
Twoje "dolegliwości" są typowo ciążowe :)

Zakręcia nie pamiętam czy pisałaś ...ale powiem Ci że ja bardzo dobrze wiem że mi dobrze życzycie ...czuję to po kościach !!! :-D:-D:-D
Będę kukać tu co chwilkę , ale będzie córcia...mówię Ci !!! O której masz wizytkę ??

Ana na początku brzuch mnie pobolewał i ciągneło w pachwinach Raz tylko wymiotowałam -po plackach :-) ale kilka razy mnie mdliło Najczęściej rano robi mi się słabo i w głowie kręci ale to pewnie też wina niskiego cukru Mój nosek też przewrażliwiony na zapachy Jeśli chodzi o zachcianki to tylko lody Na samą myśl o kwaśnym (ogórki itp) mam ślinotok w buzi i niedobrze mi Ostatnio właśnie znajomi pytali się czy wcinam ogórki a ja myślałam że do łazienki będę biegła :-) na słodkie też nie mam ochoty wręcz np jogurty owocowe wydają mi się mega słodkie ale to może dlatego że już dość długo przed staraniami i później w trakcie starań ograniczyłąm bardzo mocno cukier choć herbat nie słodze już ileśc lat
A i ostatnio zauważyłąm że wolniej chodzę bo zawsze to mój K i moja siostra musieli biec za mną a teraz ja z tyłu człapie :-)

Zakręcona kuknę tutaj później ... o której wizytka ???!!!
Musze troszkę posprzątać bo cały weekend pracuję :wściekła/y:
BUZIAKI

reklama
Zakrecona trzymam kciuki za wizyte.
Manowce robisz test przed zaczeciem diety i tam ci wylicza ile masz byc w fazie uezeniowej. Ja mialam do zrzucenia 10 kg i mialam 2 dni fazy I. Przeczytaj ksiazke potem sie wypowiadaj. Koniec tematu. Tutaj tez nie doczytalas co do diety co i jak i juz zaczelas atak.
Iliaczku bedzie dobrze.@ jeszcze nie ma wiec nic straconego.
Spadam z psem i do pracy a deszcz pada.

Do góry