reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynkinie

Medio kochana spokojnie juz tylko chwila i Karolek będzie ...trochę dziwne mają tam podejście ale napewno wiedzą co robią.

Ja przyznam jestem podłamana chce mi sie rycczec bo ja nadaal czuję ból po lewej stronie i juz straciłam orientacje co z ta owulka...dzisiaj mam chyba najwiecej sluzu w tym cyklu ale ze biore luteine dopochwowo to co do koloru to trudno powiedziec . dzisiaj rano mineło 3 dni od serduchowania i juz nie widzę szans ....

Wydawałoby sie ze wszystko tak dokładnie zaplanowane monitoring , teoria ...a w praktyce okazałam się głupiutka :sad::sad::sad:

No to wychodzi na to że dzis owulka i to sie pokrywa z poprzednim cyklem tam też w 19dc miałaś owulkę

A u mnie juz lepiej gorączka spadła i wreszcie przestała mnie głowa boleć.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie dołuj sie Kochana bo jak 16dc było serducho a 19dc jest owulka to sa szanse na dzidzię i ja uważam że jesli sie uda to będzie to strzał w dziewczynke. Trzymam mocno kciuki. Obserwuj bacznie tylko ten śluz kiedy się zmieni?

Ale o co z tym sluzem tutaj chodzi jesli sie moge wtracic?:) Mowa o wykryciu owulki, czy ma to cos wspolnego z plcia jesli o tym watek?:)

Medio dziwnie to wszystko się zaczyna . A ginekologicznie Cię badali ? Jakie masz rozwarcie ? Każdy poród jest inny , ten pewnie tak ma wyglądać . A jeśli do niedzieli nic się nie zacznie to jutro będziesz bez żadnego nadzoru lekarskiego ? KONIECZNIE jedź jutro (jeśli sytuacja się nie zmieni ) do szpitala i zażądaj KTG niech sprawdzą czy u Karolka wszystko w porządku , do niedzieli to za daleko !!! Bądź czujna i wsłu**** się w siebie czy Karolek rusza się tak jak zawsze . Pisz co się dzieje .

Hmmm, z tego co czytalam to tak - jest wieksze prawdopodobienstwo. Szkoda tylko ze nie ma nic "gwarantowanego" :-D

wiec w dzien owulki i zaraz po to chlopaczynka
w 1-2 dni przed to dziewuszka:)

asus jestem niedoinformowana więc wybacz ale spodziewasz się dziewczynki czy chłopczyka ? i czy wyszło zgodnie z Twoim planem ? ;-)

reklama
Bershka ma być chłopiec i taki był plan :tak::-)

Medio co u Was słychać ?????????????????????????????????????????????????

Do góry