reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc Laseczki :)))))
No my dopiero po Swiętach do domku dotarlismy...
Wracalismy z Lublina...i oczywiscie jeszcze zachaczylismy do znajomych .
Trochę sie pojadlo...ale bez masakry...bardziej opiłam się winka :)
Dziewczyny tyle naskrobalyscie ze nie sposob nadrobic
Anufifi- kochanie nie martw sie!!!!
Trzeba po prostu brac sie za sebie i nie łamac....walczyc o swoje marzenia!
Medio kochana trzymam kciuki za szybki i szczesliwy porod
A gdzie moja Sylwia?
Beti,. Margeritta, KiKi, Kicia ....i cala babska reszta....dajcie znac

hej kochane towarzyszki

W efekcie wylądowałam u mojego gina w szpitalu...miał dzzisiaj dyzur...
na wstepie zrobił mi usg i test ciążowy bo bał sie ze to ciąza pozamaciczna bo ajanik wielki...ale na szczęscie nie....dał mi leki i powiedział ze to nie powinno sie powtórzyc i mam nie zaprzesstawac staranek...to mnie troche uspakaja

zastanawaiam się tylko czy skoro zaczynaja sie jakies problemy to czy nie powinnam odpuścic z płcia ,,,,ale jeszcze z dwa cykle mysle ze spróbuję ...

straszne tu ostatnio pustki.....:-:)-(

Anufifi te nasze cykle w tym m-cu sa jakieś popipcone
daj sobie luzu i do dzieła w następnym cyklu

Kicia miałam robić test ale stchórzyłam, boję się :baffled:

hej kochane towarzyszki

W efekcie wylądowałam u mojego gina w szpitalu...miał dzzisiaj dyzur...
na wstepie zrobił mi usg i test ciążowy bo bał sie ze to ciąza pozamaciczna bo ajanik wielki...ale na szczęscie nie....dał mi leki i powiedział ze to nie powinno sie powtórzyc i mam nie zaprzesstawac staranek...to mnie troche uspakaja

zastanawaiam się tylko czy skoro zaczynaja sie jakies problemy to czy nie powinnam odpuścic z płcia ,,,,ale jeszcze z dwa cykle mysle ze spróbuję ...

straszne tu ostatnio pustki.....:-:)-(

No co Ty??????? Nie rezygnuj!!!! Przeciez dopiero tak porządnie drugi cykl się starasz i poznajesz co tam w środku sie dzieje i pierwsze schodki a Ty chcesz się poddawać? Kurcze .....nie wstyd Ci? Gdyby to był juz rok starań tak jak u Agi to bym zrozumiała, a Ty już???? Jeśli Twój lekarz stwierdzi że sie to nie powtórzy to może rzeczwiscie tak bedzie, a jak nie to już na nastepnej wizycie zapytaj się o ten zastrzyk na peknięcie kiedy mozna go dostać i czy to od razu pęka, zebyś wiedziała na ile dni wczesniej serduchować. I przecież masz dwóch synów wteym jednego całkie m małego, a panikujesz jakbys starała sie o pierwsze dziecko i to conajmniej rok! Więc moja droga głowa....bierz się za siebie i na pewno wszystko sie uda!!

Cześć Aneczko
dziekuje kochana za tego kopniaka w tyłek :-D:-D
Musze poprostu ochłonać i mam nadzieje wróce do formy
wiecie ....mój mąż sprawił mi dzisiaj nieświadomie wielka radość ...kiedy pobrali mi krew na betke wróciłam do niego i mówie ze mamy godzine czasu bo robia test ciązowy ...ucieszył sie ze jest szansa , a jak wróciłam i powiedziałamze nie ma ciązy to było mu strasznie przykro...wzruszył mnie ...

reklama
Aniu :))))
Oj jak dobrze ze Cie tu mamy:tak::tak::tak:Jak trzeba doradzisz...i jak trzeba potrząśniesz by głupotki z glowy wywiac:-D
Anufifi
Aniama rację..nie ma co się poddawac!!!! Tym bardziej ze dopiero co zaczelas starania. W tej ksiazce co Wam ja cytowalam iles postow wstecz autorka bardzo podkrela..ze na dziewczynkę...Cierpliowsc i jeszcze raz cierpliowsc;-);-);-)
Wiadomo ze u Ciebie w tym cyklu problem natury innej..cos tam trzeba nareperowac ale nie masz co sie martwic...ja tam wierze ze jesli ktoś jest cierpliwy zostaje wynagrodzony :))))):rolleyes2:
Asus :)))
to ogromne gratulacje ze udalo Wam się zaplanowac plec ze efektem 100%
73669.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry