reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kevinka I ja Ciebie pamietam :tak: ciesze sie ze udalo Ci sie zaciazyc ;-) I zycze Ci wymarzonej coreczki!
Pirania coreczka przeslodka :tak: patrzac na nia jeszcze mocniej pragne takiej ksiezniczki :-)
Roszpunka ja cos czuje ze uda Ci sie w tym cyklu tzn juz udalo :-) a jak tam z dieta nadal trzymasz i bierzesz suplementy? Ja po owulacji troszke zgrzeszylam bo zjadlam pizze i cala czekolade... juz nie moglam wytrzymac i chyba teraz do terminu @ bede jesc wiecej urozmaiconych rzeczy zeby w razie wu fasolka mogla sie dobrze rozwijac :blink:

reklama
Kajusia, śliczna, ma takie piękne oczka, że nie mogę się na patrzeć.

U mnie kocioł, nie mam nawet jak usiaść i coś napisać, ale czytam co dziennie i kciuki zaciskam.

Miłego dnia!

cześć dziewczyny:)

podczytuje , ale jakoś wenny brak :(
mężasty w poniedziałek ściągnoł szynę i założyli mu gips ehh stwierdziłam,że męża docenia się bardziej jak mu się coś stanie i nie jest w pełni sprawny :zawstydzona/y:mam nadzieje, że w najbliższym czasie w koncu ściągną mu ten gips ..i nie założą kolejnego... by w najblizszym cyklu staraniowym byłw pełni sprawny :zawstydzona/y:czujęsie jak samotna mama z mężem w delegacji :-p

Piraniu Kaja jestcudna ehh ile my staraczki zrobimy by mieć taką pięknąksiężniczkę u siebie w domku ... oczywiście z dużą twoją pomocą , bo twoja wiedza jest ogromna :)
a propo koteczka imię macie wybrane ??
mam małą instrukcję od hodowcy dot. opieki i jedzenia, wyprawki ragdolki , która miała byćmoja :( jakbyś chciała to mogę ci to przesłać w każdym razie mi to bardzo pomogło ... tylko prosze napisz mi gdzieś swojeg omaila .

Airfix powiem ci, żetak czytam o wybrykach twojej mamy i nie wierzę co czytam ... :( jak własna mama może robić coś takiego swojej córce ... współczuje

Kate jak dziś ząb ?Mam nadzieje, że już nie boli i udało ci się wyspać w nocy ...

MIŁEGO DNIA

Kevinka witaj :)oczywiscie napisz nam jak już się dowiesz kto zadomowił się w twoim brzuszku :)

Hej dziewczyny:)
Dlugo nie pisalam ale czytam Was codziennie:)
Nuska Dorcia coz za opiekunowie z tych ludzi, szkoda slow. Oprocz odliczania dni do spotkania z dziewczynkami, nie moglabym doczekac sie rowniez momentu kiedy powiem pare slow tym pseudo nauczycielom!!!
Zakreciu I co maly czesto daje o sobie znac? Moj kopie mnie jak najety, M nawet w nocha dostal !
Elle, roszpunka czarna perla stara nia o coreczke rozpoczete Wiec trzymam kciuki za dwie rozowe kreski na tescie/ testach !
Vivienka, Ilaczek przesylam mnostwo niebieskich fluidkow ~~~~~~~~~~~~
Kevinka jasne ze Cie pamietam, serdecznie gratuluje ciazy, najlepsza niespodzianka pod sloncem!! Trzymam kciuki za coreczke:)
Myfanwy tak sie zastanawialam co u Ciebie a tu prosze!!!! Gratuluje!!!!
Piranhu coreczka cudo!!! Sliczna jest!!!!
Kate wspolczuje!!!
Airfix, male liski, aljul, matik buziaki:)
Maggie buziaki I Milej pracy zycZe!!!
Gdusia jak ten malutki chlopczyk of sasiadow sie czuje?? WysZedl juz ze szpitala??? Biedny... Czesto o nim mysle...
Pozdrowienia dla wszystkich:)

Cześć kobietki :-D

Piranha - ale słodziak z Twojej Kai :tak: też chciałoby się mieć taką małą Księżniczkę :-D

Airfix
- jak tak czytam o Twojej mamie, to normalnie wierzyć mi się nie chce, że można tak wykorzystywać swoje dziecko i normalnie żerować na nim! masakra! współczuje Ci bardzo ..... :-(

Kevinka - serdeczne gratulacje! Oby marzenia o "różu" się spełniły !!!

Justi - zdrówka dla męża! Oby szybko się regenerował, bo przecież w przyszłym miesiącu startujecie ze starankami :tak:

Nuuuśka - ale akcje z tą zieloną szkołą Oli :baffled: na szczęście do piątku już niedaleko ...

udanego dnia! :-)

hej dziewczynki.

piranha piekne masz te klony :D mnie sie marzy ogrod, ale pewnie pozostanie tylko w sferze marzen.

aljul alez ukwiecony balkon :-)! sliczny, i widze wiele roznych sadzonek. Moj to przy Twoim nic ;-)

roszpunka taaa dym zrobie na pewno tylko jeszcze nie wiem gdzie i kiedy go zaczne ale zrobie :wściekła/y:

attachment.php

Starających się : 11
Oczekujących na staranka : 10

MAJ 2014 :

Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )

CZERWIEC 2014 :

Roszpunka - termin @ 04.06 ( 1 cykl starań )
czarna_perła - termin @ 06.06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.06 ( 2 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 23.06 ( 14 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 25.06 ( 13 cykl starań )

LIPIEC 2014 :

ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Airfix ( sierpień 2014 )
Dorcia ( wrzesień 2014 )

Witam porannie :-) juz kwitne w pracy oczywiscie :-/ dzis do 16... dziekuje wam bardzo za kciuki.trzymajcie zacisniete.

Piranho,pewnie na koniec wykresu bedzie wielki dol w tempkach,ale na razie zyje nadzieja :-) Kajusia jest przesliczna,i jaki ma boski szlafroczek :-)

Airfix,mi tylko wychodzi rozsadzanie pelargonii hihi ;-) wielkiej ogrodniczki to ze mnie nie bedzie ;-)

Kevinka,powodzenia na usg :-)

Elle,tak,trzymam diete.objadam sie glownie truskawkami z jogurtem. Na urodzinach m zjadlam kawalek tortu,ciasto i lody,i jeszcze kukurydzki konserwowe i mam wyrzuty sumienia.ale co sie stalo to sie nie odstanie.mam nadzieje,ze nie wykonczylam ewentualnej fasolki ta iloscia cukru.

Milego dnia zycze.wpadne po poludniu :-)

Dzień dobry :)
ale miałąm do nadrobienia :-)

Roszpunka śliczne rzeczy robisz na szydełku :) zazdroszcze zdolnośći Mega kciuki za pozytywny tes i małą kropeczkę

Airfix kurcze kochana nieciekawe te objawy Twojego synka Dobrze robisz że idziesz z młodym do lekarza Oby wszystko było dobrze :*
Powiem Ci kochana że rozumiem Cie dokłądnie jeśłi chodzi o numery z mamą Ja mam podobnie

Piranhu no tak akwarystyka to taka mała beczka bez dna ;) ale i tak nie mogę się doczekać jak wrzucisz zdjęcie gotowego akwarium :) dzieci szczęśliwe że będą miały kotka w domu?:) bo mamusia to wiemy że bardzo szczęśliwa
Co do imienia to jeszcze nie wybrane :D mamy kilka typów ale narazie żadnego konkretnego :) mnie morze wycisza choć w sezonie bardzo mało razy jesteśmy (za dużo ludzi;)) a jak już jedziemy to tam gdzie wiemy żę będzie mało ludzi Bardziej przed sezonem jeżdzimy albo po na spacery
super że Kaja tak szybko się odpieluchowała :) zdolniacha po mamusi Drzewka super i świerk rewelacja A Twoja mała księżniczka boska do zacałowania

Aljul przykre żę kolega tak się zachował Niech synuś wraca szybko do zdrowia
Boski masz balkon

Kate cudowny masz ogród Zazdroszczę :) Jak ząb dzisiaj? mam nadziej że już lepiej Ja pare dni temu byłam na kontroli i wszytskie zdrowe

Kevinka gratuluje :)

Nuuska normalnie przegięcie co tam się dzieje Nie dziwie się że nerwy Ci puszczają Miała Olcia miło spędzić a tu ciągle coś Mam nadzieję że mimo tych nieprzyjemnych sytuacji będzie zadowolona i nie zrazi się
U mnie ok też mi brakuje czasu ostatnio;) Słonik na pewno szczęście przyniesie kochana

Justi kurcze jeszcze gips Współczuje Teraz musisz wszystko sama robić:(

Mamakaja mój maluszek też kopie Jeszcze delikatnie ale już czuć MOjemu K też już sie oberwało ale w policzek :)

Wczoraj miałam wolne i jak zwykle za dużo na głowie ale.... lumpa udało się odwiedzic :D robiłam wczoraj botwinke i przypomniały mi sie dwa przepisy w diecie dziewczynkowej :
1. kotlety pożarskie (mielone z piersi kurczaka , ja dodaje też surowe mieso z udek )
2. pierś z kuraka w cieście naleśnikowym (pierś kroimy na średnie kawałki w misce dajemy 2 łyżki mąki, 2 łyżki majonezu, 2 jajka i przyprawy Musze jeszcze sprawdzić w domu czy coś nie namieszałąm w tym przepisie i dam znac:)
Ogołnie czuje się dobrze aaaa nie mówiłam 7 czerwca dostajemy klucze od mieszkania :)
Miłego dnia :-)

reklama
Do góry