reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A ja wiec przetestuje dla sprawdzenia jeszcze ten 11dc .. ok 24 jak moja ekspertka poradzila;-) .. nie bede sie napalac ani nic.. poprostu dla sprawdzenia:sorry2: i tyle:-p
Bershka.. wazne ze sie udalo!!!!!!;-)

Sylwus .... ja cos czuje ze sie może udac ...jasne nie ma sie co nastawiac :) hahah ( ze ja to mówie to wprost nie wierze )...w sumie przyblizysz sie tylko kilka godzin w porównaniu z poprzednimi cyklami

Ostatnia edycja:
wpadłam jeszcze do Was na chwilkę:-)
Czarodziejko nie jesteśdziś sama:-) mi chyba też się zbliża i jakaś nerwówka w środku mi szaleje:-)

ja dziś dzwoniłam do mojej ginki, wyniki mam jakieś złe ale czekam na jej werdykt jak zobaczy, a po nowym roku przyjadą następne
mam nadzieję, że do około 10 stycznia wszystko się jakoś ułozy i będzie fasolinka :-)

Anufifi.. bo weteranki teraz tylko testuja hiih ..a moze cos wyjdzie i sie nie napalaja:-D oć w terminie @ mimo barku niby nastawienia ..zawsze jakis zal sie pojawia:tak:
Ale jak sama piszesz.. ze nie wierzysz ze to piszesz... szybciutko mija rozaczarowanie;-) i dobrze.. bo nie ma co rozmyslac nad tym co bylo tylko planowac co bedzie:tak:;-)

wpadłam jeszcze do Was na chwilkę:-)
Czarodziejko nie jesteś dziś sama:-) mi chyba też się zbliża i jakaś nerwówka w środku mi szaleje:-)

ja dziś dzwoniłam do mojej ginki, wyniki mam jakieś złe ale czekam na jej werdykt jak zobaczy, a po nowym roku przyjadą następne
mam nadzieję, że do około 10 stycznia wszystko się jakoś ułozy i będzie fasolinka :-)

reklama
Witam kobitki!!!

MEDIO wielgachne GRATULACJE aż mi się łezka zakręciła, zycze Waszystkiego Dobrego KOCHANA

berhka no ale nas trzymałas nieładnie:-p
ale równiez GRATULUJE!!! BEDZIE CÓRKA:tak:

Sylwia
nio ja bym próbowala dziś bardzo pózno w nocy:tak:;-)

Czarodziejko masz racje niema co patrzec na inne znaki.... ale ja Ci mówie że coś czuje że chopcyk będzie;-)

dobranoc dziewczynki;-)

Do góry