Sylwia75
Mama Super Synków:)
I ja sie Kochane zbieram..się dzis rozpisalam
..Ale wreszcie imprezowanie swiateczne sie skonczylo to i wieczorem wiecej czasu jest
..Zmykam .. i zycze kolorowych snow Kochane;-)
Dobranoc

Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bereshka..gratuluje i jeszcze raz gratuluje;-):-);-):-),,super czulam ze jestes w ciazy piosalam ze beda dwie piekne kreseczki.zycze szczesliwych 9 miesiecy z dzidzia pod serduszkiem..:-):-):-)ok, nie będe Was trzymać w niepewności
w końcu czekaliście na mnie calutki dzień moje Kochane
więc.....są mocne II krechy:-):-)
zrobiłam test dosłownie godzinę temu i cała się do tej pory trzęsę;-):-)
to bereshka masz podobnie jak ja ;-)ja tez mialam w 13 dzien przytulanko na 30dni cyklu,potem w 17 dzien przytulanko;-)i tez nie mam pojecia co bede miecDZIEKUJE ale się trzęsę
ledwo piszę na klawiaturze
takich mocnych kresek to ja przy pierwszym dziecku nie miałam
nawet nie wiem kiedy była owulka
ostatnie przytualnie w 13 dc na 30 dni, oj żeby to był dziołszkazresztą, chyba mi wszystko już jedno
![]()
Mąż nie wiedział o moich perfidnych planach, powiedziałam mu i bardzo się ucieszył![]()
gratuluje medio:-):-)jeszcze raz gratuluje zdrowego pieknego karolka;-)a prosze jaki duzy,bedzie chlopak ze heyJestem dziś już w domu po porodzie przenieśli mnie do sali z bardzo słabym zasięgiem.
Karolus cudny 4200 waga, dł 59 cm.
Poród bardzo bolesny, niby dali mi znieczulenie, ale nic nie zadziałało, nie wiem jak to możliwe, trochę pomógł mi gaz..
Teraz walczymy z karmieniem Karolek się złości i płacze.Odezwe się i wkleję kilka zdjęc, ale tak za kilka dni, bo teraz nie mam na to czasu. Jestem padnięta 3 noce pawie nie spałam, przed porodem i tą po to z 15 min.
Jestem bardzo szczęśliwa,że mam już małego przy sobie.