kiki750321
Fanka BB :)
moje kreseczki tez byly mocno czerwone ale w 31 dzien cyklu..moze to tez dziewczynka jak pisaly tu poprzednio dziewczyny!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje kreseczki tez byly mocno czerwone ale w 31 dzien cyklu..moze to tez dziewczynka jak pisaly tu poprzednio dziewczyny!;-)
ja tez tak przypuszczam ze okolo 15 tego 13 mialam sluz bialawy a po tym przytulanku zanikl i juz go nie bylo i jak tego 17 sie przytulalam to juz bez sluzu..to juz sama nie wiem..ale test wykazal jak twoj dwie piekne kreski..no pewnie KIKI ze tak
a powiedz, kiedy miałaś owu ? ja przypuszczam, ze ok 15-16 dnia ale mogę tylko przypuszczać![]()
to tez bede miec cicha nadzieje;-)na dziewuszke.alwe tylko taka malenka,by sie nie rozczarowac,;-)jak bedzie chlopaczek tez bedzie fajnie.Kiki jak Czarodziejka tak mówi to tak musi być
dobrej nocki papa
nie nie strach zasnac;-)spij spokojnie.jutro napisz co snilas..dobranocki..:-)strach zasnąć
ciekawe, uciekam) papaaa