reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
no pewnie KIKI ze tak

a powiedz, kiedy miałaś owu ? ja przypuszczam, ze ok 15-16 dnia ale mogę tylko przypuszczać :zawstydzona/y:
ja tez tak przypuszczam ze okolo 15 tego 13 mialam sluz bialawy a po tym przytulanku zanikl i juz go nie bylo i jak tego 17 sie przytulalam to juz bez sluzu..to juz sama nie wiem..ale test wykazal jak twoj dwie piekne kreski..:tak:;-):-)

mi dzisiaj szybciutko minal dzien,troszeczke mnie nie bylo a wy tu napisalyscie ze ho ho..sporo musialam poczytac.bylam u ginekologa i jak narazie oki.jeszcze dziala ten zel.mam kilka dni odczekac jak nie bede brac zelu i obserwowac swoj sluz..jak bedzie normalny,bezzapachowy i bialy to oki.a jak zmiany to mam znowu do niego przyjsc,wiec musze poczekac i mam nasdzieje ze jest juz oki..anufifi ja tez dalabym ci klapsa i to tak duzego..do rozsypania ci jeszcze daleko.jeszcze chwilke i bedziesz nam kwitla w oczach..mowie wam dziewczyny ty anufifi.sylwia beti i tych nie wiele co was tu zostalo niezafasolkowanych to w nowym roku bedziecie miec wasze fasolinki pod serduszkiem.wiecej wiary w siebie i uda sie,,trzymam kciuki za was wszystkie..tez mykam spac dobranoc dziewczyny..spijcie dobrze,kolorowych snow..

Dopiero teraz udalo mi sie tu zajrzec i od razu wspaniale wiadomosci!!!

Medio, gratuluje Karolka!!! Odpoczywaj i ciesz sie synkiem!

Bershka, krechy wygladaja swietnie! Teraz dbaj o siebie i o fasolke!

Mam wrazenie, ze odkad weszlam na forum to tak mniej wiecej co miesiac ktorejs z dziewczyn udalo sie zafasolkowac, wiec teraz kolej na reszte:-) Trzymam kciukasy!!!

Dzień dobry kochane ....

Czarodziejko oczywiscie ze zapraszamy na kawkę w realu w koncu z wawy do nas 2 godz i już ....a potem doborowe towarzystwo :tak::tak:

A póko co zapraszam na kawkę tutaj :)

reklama
MEDIO GRATULUJE SYNECZKA< OJ ALE WIELKOLUDKA MASZ W DOMKU!!!! niech zdrowo rosnie i da mamusi pospać :-)..cudny przezencik noworoczny:-)..czekamy na fotki

Bershka - gratuluje II :-) niech teraz szczęścliwie te 8 mies minie :-)...

A co do moich trzech pozytywnych testów ciazowych to takich grubych kresek na tescie nie miałam nawet jak zrobiłam 10 dni po teraminie @ test przy córce, teraz w 28 dniu cyklu kreseczka II była tez cieniutka, a w 2 ciazy widac ja było jako tako było dopiero w 34dc hehe....to chyba u mnie nieczego nie dowodzi bo poziom betahcg u mnie zawsze był bardzo wysoki i przyrasyała 130% w 48h na początku....a testy robiłam różne, i Quick vue i bobotest...

Do góry