reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
aga12 współczuje bleeee...mnie dopiero od tygodnia nie meczy !!!! ....ale tez tak miałam z wiką 14tc minał i jak reka odjał...

a co do pozycji...hmmm my sie nie kochalismy ani z prawej ani z lewej...od tyłu :-D, i nie w łózku tylko na podłodze hehehehe.....ale artykuł niezły :-)...anufifi...wariatka z ciebie ....

ostatnio u mojej kolezanki, która niby w 16tc miała miec 2 chłopca ..chłopiec pokazał, ze jest kobietką...ciekawe co na finiszu sie urodzi.....hehe....ech te usg i lekarze...ale chyba bliźniaków nie ma...

a co do pozycji...hmmm my sie nie kochalismy ani z prawej ani z lewej...od tyłu :-D, i nie w łózku tylko na podłodze hehehehe.....
...

hmmm zapisałam na ściądze ...potem zrobie sobie liste zalecen ....jeszcze prosze o wskazówki czy na północ czy na zachód czy jak ....

matko tylko żeby nie wyszło ze będe musial fikołki robic ....bo juz na to za stara jestem

hej dziewczynki!:-)

jesli chodzi o testy to u mnie raczej sie nie sprawdza...
pierwsza ciaza mocne krechy - chlopiec
druga ciaza slabe krechy - ???

ponoc jak bthcg szybko rosnie wtedy dziewczynka ale to by trzeba robic betke pare dni z rzedu zeby sprawdzic.

z usg tez mozna wywnioskowac w miare dobrze kiedy bylo zaplodnienie.
mi gin sprawdzil ze jajeczkowanie mialam z lewego jajnika czyli tak jak mnie bolalo.

Aga wspolczuje mdlosci... u mnie narazie cisza...
a skad twoje przeczucie ze jednak chlopczyk??

moja kumpela jest w drugiej ciazy w pierwszej czula sie rewelka zero mdlosci itp dziewczynka, w drugiej wymioty i ogolnie zle samopoczucie i ... znowu dziewczynka takze to raczej o niczym nie swiadczy...

a z chinskiego kalendarza co wam wychodzi?
Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
to jest dla mnie fenomen czemu tak wielu dziewczynom sie sprawdza - choc to totalna bzdura?? :baffled:

anufifi łózko mielismy z wiki ze wsch na zachód...nie pamietam jednak czy akurat tak spalismy, bo przewaznie kładliśmy się z zach na wsch by byc nogami przy oknie a nie głową... a teraz chyba było na odwrót heheh....

no widzisz kochana to jednak cos w tym jest to juz jakis satrozytny filozof wymyslił....ze chłopca pn-pd a dziewczynki wsch-zach ...gdzie nogi czy głowa nie ma znaczenia :)

no to kolejna cenne wskazówka

:-D:-D:-D:-D

Jarzebinka... nioo dokladnie ..czlowiek juz sam nie wie co i jak:-) i glupieje:-D
Buziaki i pozdrowionka;-)

oj głupieje, głupieje................. ale zostaje przyjemność

Jarzebinka ...juz myslałam ze nas opusciłaś ....a jak serduchowałaś w tym cyklu ...? może będz:-Die coś z tego ....;-)

serduchowanie było, bo mój M był w tym cyklu bardzo romantyczny więc i wieczorki były przyjemne ........ 9 dc ( nawet 2x) 10, 12dc ......... a jeszcze noc sylwestrowa przed nami :tak:

Chcąc nie chcąc kolejna do rozpakowania jestem ja :rofl2: oby też wszystko szczęśliwie się udało.

uda sie napewno, i szczęście będzie rodzinne ........ :tak:

a i ja witam sie z domku, urlop do 4 stycznia :tak: jaki luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :tak: małe porządki tylko i pełen relaks i wypoczynek :tak: a i juz zaliczyłam z małym mały spacerek, troszke nasz wymroziło, ale może dzięki spacerkowi mały pójdzie na popołudniowa drzemke, ostatnio często mu sie to zdarza, choć regularnie od czerewca w domku juz nie chodzi spać w południe, choć w przedszkolu nie sprawia mu to problemów, a w domu nie ma na to czasu taki zajęty :tak: no ale zobaczymy .......

i mam jeszcze pytanie, czy macie jakis fajny przepis na sałatkę, bo ja mam 3 które zawsze robie, a ide na sylwestra w towarzystwo, z którym sie często spotykamy i chciałabym cos nowego ( moje to: ryż, tuńczyk kukurydza ;-) pekińska, ananas, kurczak wędzony, kukurydza i majonez ;-) pekińska, kurczak w przyprawie z knora "kurczak po węgiersku" pomidor, ogórek, kukurydza, majonez+ ketchup ( od Ewci przepis zresztą) ;-)............................................

reklama
Jarzebinka ja mam ulubiona i najszybszą do zrobienia :
2 tuńczyki w sosie własnym , 2 mieszkanki meksykańskie pudliszki, jak ktoś che to dodac mozna pomidora i cebule i do tego majonez ...robity ogólem na 5 minut a pychotka

To w takim razie kochana trzymam kciuki zeby te serduchowania zakwitły :tak::tak:

Do góry