reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam dziewczyny pospalam dzisiaj prawie do 10.a dzieci razem ze mna,zjadlam sniadanie,ale cos za duzo rano nie moge jesc..my wszystkie jestesmy udane z tymi przepisami na dziewczynke i chlopczyka,im wiecej czytamy tym mniej wiemy-co nie?u nas dzisiaj zimno mrozno.posiedze przed telewizorkiem.ogladne indyjski film poplacze sobie i zleci dzionek.

reklama
Cześć kobietki.
Znów musialam poczytac najpierw:-D Jak tylko człek zaniedba z jeden dzien, co ja pisze- pare godzin, to juz musi nadrabiac ze ho ho:-D ale to fajnie,ze się tyle dzieje:tak:
Bershka ogromne gratulacje:tak: i spokojnych miesięcy:tak: Medio witamy w domku juz;-) Duzo cierpliwosci i siły zycze.Jak tylko znajdziesz moment to pokaz nam ten cud:zawstydzona/y:
Ehh... kobietki- na pólnoc na południie, koziolki, fikolki, od przodu , od tyly, na łózku , na podlodze, słono , kwaśno, rano , wieczorem:rofl2::errr::-D zgłupiałam do reszty:-D;-);-)
3majcie sie cieplutko i do miłego;-) Pozdrawiam kazdą z osobna oczywiscie.

Według kalendarza...moge dopiero w marcu:-D:-D
dziecko.gif

A jak tam laseczki przygotowania do Sylwka?
got.gif

Ostatnia edycja:
Kicia )))) Ale nie wiem czy wiesz ale ten kalendarz zawiera blędy.
Prawdziwy i bezblędny kalendarz jest w ksiązce Karola Wojcika "Chlopiec czy dziewczynka"
Tam mam ze w styczniu dziewczynka a tutaj ze czlopiec....
jesli chodzi o pierwszą ciąze to mi sie zgadza :))) mialbyc syn i jest Syn
Ten mi sie zgadza :
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
18 - + - + + + + + + + + +
19 + - + - - + - - - - + +
20 - + - + + + + + + - + +
21 + - - - - - - - - - - -
22 - + + - + - - + - - - -
23 + + - + + - + - + + + +
24 + - + + - + + - - - - -
25 - + + - + - + + + + + +
26 + - + - - + - + - - - -
27 - + - + - - + + + - + +
28 + - + - - - + + + + - -
29 - + - + + + + + + - - -
30 + - + - - - - - - + - -
31 + - + - - - - - - - + +
32 + - + - - - - - - - + +
33 - + - + + - - + - - - +
34 + - + - - - - - - - - +
35 + + - + - - - + - - - +

18-35 skończone lata matki w czasie poczęcia dziecka
1-12 miesiąc poczęcia
+ chłopiec
- dziewczynka

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki, co do tego kalendarza to zaden mi się niesprawdza
w pierwszej ciazy poczecie w pazdzierniku w wieku 21 lat wychodzi dziewuszka-a jest synek, teraz też wychodzi dziewuszka.....:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry