reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczyny

Elle kurczę bardzo mi przykro , oby kolejnym razem wszystko sie udało &&&

Daria masz już znowu ochotę na dzidzię ??
Ja Ciebie podziwiam za ta odwagę ,nie posiadania dzieci tylko samego porodu .
Bo dzieci same teraz sobie bedą wkrótce pomagać :)

A powiedz mi ile w Niemczech płaca za dzieci ?
Bo przy okazji to są dość fajne pieniądze , pomoc od państwa rewelacyjna i mozna sobie pozwolić na 4 i więcej , prawda ?

Oby Ci się spełniły marzenia &&&&

Dorcia gratuluję , aż mi łzy popłynęły piękny prezent dla córki i pięknie to razem przeżywacie

Ostatnia edycja:
Elle, Gdusia, przykro mi, oj jakaś zła passa zagościła na forum ;/

dziewczyny a czy można jeść łososia przy diecie dziewczynkowej? jeżeli tak to jaki macie pomysł na jego przyrządzenie bo mam kawałek w lodówce i nie wiem co z tym zrobić?

a jakie pieczywo jecie?

suplementy - lukrecja jest dla M, czy źle pamiętam??

Witam :)

Matik akurat wczoraj o tobie przed spaniem myslalam ,ze dawno cie nieczytalam ;)
Jak sie czujesz?
Robisz juz badania?

Daria mozesz mi podac ta holenderska strone z wozkami :)

Matik tutaj na dziecko miesiecznie dostaje się 184 € jak juz masz trzech to po chyba 190 € wsumie czym wiecej dzieci wiecej to jest Kindergeld. Do tego przez rok dostajesz po 300 € elterngeld.
A jesli matka wczesniej pracowala to dostaje 67% wyplaty przez rok.juz bez tego 300 €.

Jesli chodzi o urtogest to moj lekarz mi powiedzial jak kobieta ma ciezko w ciaze zajsc to jak test pozytywny to duza dawka dopomagac tz 3× 200 mg

hej dziewczyny

Elle kurczę bardzo mi przykro , oby kolejnym razem wszystko sie udało &&&

Daria masz już znowu ochotę na dzidzię ??
Ja Ciebie podziwiam za ta odwagę ,nie posiadania dzieci tylko samego porodu .
Bo dzieci same teraz sobie bedą wkrótce pomagać :)

A powiedz mi ile w Niemczech płaca za dzieci ?
Bo przy okazji to są dość fajne pieniądze , pomoc od państwa rewelacyjna i mozna sobie pozwolić na 4 i więcej , prawda ?

Oby Ci się spełniły marzenia &&&&

Dorcia gratuluję , aż mi łzy popłynęły piękny prezent dla córki i pięknie to razem przeżywacie

ochote na dzieci to ja mam zawsze :) bo co dziecko dorasta to mi brakuje kolejnego :) nie ale narazie czekam namawiam teraz meza na baby compa i w nastepnym miesiacu w koncu kupie :)jako antykoncepcji a za rok dwa moze do planowania :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry