reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No mnie jak nigdy teraz od slodkiego odrzuca :)
Zawsze uwielbialam a dzis myslalam przy kawalku torta ze sie zrzygam.
Moglo by tak zostac :D wcale bym sie nie obrazila ;)

Ja z miomi hormonowymi problemami mialam robione specjalnie tabletki wlasnie w duzej dawce hormonu zenskiego co mialo i tak wlasnie dzialalo ze wlosy i cera sie poprawily na korzysc :)

Teraz tez czasem mi cos wyskoczy ale ogólnie mam miekka gładka skóre ;)

Duphaston z tego co mi wiadomo to jak jest ciąża to podtrzyma a jak ciazy niema to wywola okres.
Napewno nieprzedluzy czasu bez okresu.
Ja kiedys dostalam na wywolanie @.
Bo w ciazy niebylam i okres nieprzychodzil.
No i przyszedl.
Zaczęło sie rozowe plamienie tak jak lekarz powiedzial i wtedy mialam odstawic zeby calkiem okres dopuścić ;)
Mi kochana wszystkie testy wychodzily i kaledarze na dziewczynke tylko jonas pokazal chłopaka ;)
Ale ja tam juz w nic z tych zabobonow u kaledarzy niewierze ;p

Ania mi do teraz zdarzaja sie wymioty jak se dobrze pojem lub cos niepasuje ;)
Dwie wczesniejsze ciaze cale przerzygalam skonczylo sie w dniu porodu.nawet w szpitalu lezalam z tego powodu i bylo wszystko ok poprostu taki urok ciazy byl ;)
Glowa do gory wszystko bedzie dobrze.
I widzę ze wszystkie co zaszlysmy w tym okresie niestety chłopak zamiast dziewczynki wyszedl bo czarna perla też pisala ze chłopak :)

Ja czuje sie jak bak najedzona po grilku ;)

Witam sie niedzielnie :-):-)

Ana u mnie nie bylo zle z tak glukoza ale jak juz pisalam ja mam ogolnie niski poziom glukozy i juz kilka razy musialam brac plynna glukoze Aczkolwiek krecilo mi sie w glowie i senna bylam Nawet chwile przysnelam Tak mnie zmoglo

Airfix to w takim razie mocno zaciskam kciuki za trn cykl i za dziewczynke :)

za reszte staraczek rowniez mega kciuki

cisza tu taka odrazu widac ze dluuugii weekend

reklama
hej dziewczynki :)

To i ja chyba moge oficjalnie zaczac kolejny cykl staraniowy, ten juz bardziej mam nadzieje intensywny, dzis rano nawiedzila mnie @ takze cykl pomijajac fakt ze znowu sie nie udalo - ladny, bo trwal 29dni :)Mam nadzieje, ze tak juz zostanie na dluzej.

ilaczku ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze, u Nas tez przygotowania do szkoly pelna para, mimo ze na urlopie ale jednak pare rzeczy trzeba bylo jeszcze dokupic, strasznie sie stresuje tym przejsciem z III do IV klasy, zakres materialu jest ogromny, ale wierze ze damy rade w koncu nie my pierwsi i nie ostatni :)Powiedz mi czy to Twoj 4 cykl staran czy zle napisalam ?

zakreciu jak sie czujesz kochana ?? alez ten czas leci, Ty juz niedlugo bedziesz Igorka na swiecie witala !!! :)))):-)

piranha hop hop, Ciebie tez widze nie ma ???? Kociaki pochlonely ? :-):wściekła/y: wracam pelna para do staranek, mam nadzieje, ze nadal moge liczyc na Twoja pomoc :**

Airfix inwazja pchel zazegnana, powiem Ci, ze te krople na kark na prawde dzialaja cuda bo jesli ta kotka ktora sterylizowalismy nie ma na sobie juz ani jednej ( a kotka non stop biega po dworze ) to na prawde szacun :happy: az zal mi bedzie jej tu zostawiac eh...no ale czwarty kot to juz chyba nie na moje nerwy..i kieszen :wściekła/y:a jak gargamel ?? :D

Milej slonecznej niedzieli kochane, u Nas brzydko niestety od paru dni !
attachment.php

Starających się : 15
Oczekujących na staranka : 2

SIERPIEŃ 2014 :

iweet84 - termin @ 25 .08 ( 1 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 26.08 ( 16 cykl starań )
małe liski - termin @ 26.08 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ 31.08 ( 3 cykl starań )

WRZESIEŃ 2014 :

maggie2205 - termin @ 02.09 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 03.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
Elle87- termin @ .09 ( 5 cykl starań )
Roszpunka - termin @ .09 ( 4 cykl starań )
Justi - termin @ .09 ( 3 cykl starań )
Verita - termin @ .09 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Do góry