reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mi tez Polska najbardziej ale moj mąż ma inne zdanie :(

Zobaczymy jak nam tu wyjdzie , mamy rok na decyzje bo dzieci w Polsce szły by do gimnazium a nie do 6 kl i egzamin przed nimi, to nie było by fajne

reklama
mam pytanie do tych codobrze sie znają na tych miernikach ;/ bo postanowilam go od nowa skalibrowac i w plynie 7 idzie to zrobic natomiat wklada do plynu 4 i pokazuje mi sie 6.80 jakos tak i nie moge zmniejszyc na 4.01 jakas masakra tym pokretelem od strony 7,01 idzie zmniejszych ale nie tym od 4 ;/ nie wiem czy sie popsuł czy co;/

Hej mam takie pytanko. Niestety nie mam czasu wrroac wszystkich postow...
Mam 3 synkow i statamy sie o 4 bobaska fajnie byłoby gdyby byla dziewczynka. Dacie jakies rady ?
Pozdrawiam.

Ja znów wszędzie tylko nie polska ale tu chodzi o układy ukladziki urzedy itd ze nuc nie można bez znajomości i wszędzie trzeba liczyc na dobry humor urzednika państwowego co pracuje jakby łaskę robił petentowi a nie bral wyplate dzięki niemu. UK to tez nie moje marzenie ale dla dzieci tu sa perspektywy. Mieszkaliśmy we Włoszech to brak pracy i z ciężkim sercem nastapila przeprowadzka. Marzy nam sie Hiszpania ale na razie stać nas na co wyżej wycieczkę ;-)

gdusia_ Faktycznie, na razie pustki wszędzie z tymi paskami Merc'a, bo 60zł to za nie, nie dam ;) Jak coś znajde to dam znać, a jak nie to trzeba kupić te drugie z gorszym podziałem co 0,5 .

Airfix, na all są jakieś 4polowe, ale nie bardzo rozumiem o co z nimi chodzi... Chyba odżałuję na te Mercka, 100 sztuk powinno mi wystarczyć....
Jak się przyjmuje prawidłowo ten castagnus? 2 razy dziennie od 1 dc i przez cały cykl?czy tylko do jakiegoś momentu?

reklama
Nusiu wszystko ok u mnie. okres ciężkiej, stresującej pracy za mną. odpoczęłam też psychicznie od planowania;-) dietkuję się dalej, suplementy biorę, cały czas brałam, ale w zmniejszonych ilościach, teraz zwiększyłam. zaczęłam nowy cykl, ścisła dieta i próbujemy w tym cyklu. możesz mnie wpisać na razie na listę na @ 18 września, ale termin dokładny podam po owu, bo nie wiem kiedy mnie nawiedzi:-D
dziewczyny do szkoły przygotowane. najstarsza pół wakacji praktycznie poza domem, dopiero wczoraj przyjechała od babci.
moje młodsze córeczki bawią się ze sobą jak dwie przyjaciółki, raz się kłócą, raz śmieją i naprawdę mają ze sobą świetny kontakt.
do starań podchodzę bardziej na luzie. z dystansem. nic na siłę i bez wariactwa:-D
pozdrawiam Was wszystkie!!!
Elmo...ależ Twój synek już duży....kurde...czas leci....

Do góry