reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzien dbry wszystkim :)

zakrecona sliczne wlosy to twoje natralne krecone ? ja zawsze chcialam miec moja mama ma loki i kazda jej siostra i brat a u nas kazdy proste druty :-D tak po za tym sliczny brzuch:)

matko ja to bym tak chetnie poszla do fryzjera ale sie boje bo tu nie wiem jak scinaja i co ijade do polski to ide do fryzjera wiec moje wlosy sa prawie do tylka;p

co do imion przy nadii mialam caly czas inez pozniej od 20 tygodnia do porodu byla naomi urodzila sie zostala nadia i zaluje do dzis;p colin mial byc brian a pozniej wpadlo w ucho colin i zostal colinem a natan do urodzenia nie wiedzialam jakie imie urodzil sie predzej pytaja w szpitalu jakie imie a ja ze nie wiem :-D a oni do mnie ze dawno sie nie spotkali zeby dziecko nie mialo imienia ;p

tak z ciekawosci do dziewczyn planujace corki czy ktoras z was uzywa tampony ellen (jakos tak sie pisze ) one sa z kwasem mlekowym ? ja uzywam i nie wiem czy dzieki nim mam niskie ph ale chyba sa dobre :) ph nie jest jeszcze idealne bo mam 4,8 ale mialam ponad 5 .

ja kupilam sobie baby compa udalo sie tanio kupic nowego i czekam az przyjdzie zeby używać jako antykoncepcje :)

milego dnia wszystkim :)

reklama
Dzień dobry wszystkim :) mam takie pytanie- czy jest gdzies jakas lista gdzie moge podejrzec listę produktów zakazanych i wymaganych przy danej płci? Jestem właśnie w pracy i zdałam sobie sprawę ze nie wiem nawet czy moge pic herbaty ziołowe? Ja aktualnie odpuszczam stArania sierpniowe ze względu na urlop i odpusXzenie diety i suplemtow.czekam na 3 dc zeby porobić badania i przystępuje do działań :) pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za starające; a ciężarnym spokojnym ciazy.

Daria tak naturalnie mam krecone wlosy:-)

male liski
nie ma co sie poddawac Kazda z nas przechodzi gorsze dni ale glowa do gory i do przodu Do mnie jakos nie docieralo i nawet nie pomyslalam ze moze nam sie nie udeac w pierwszym cyklu Bylo to dla mnie oczywiste ze sie uda Kazda z nas predzej czy troszke pozniej bedzie miala swoja upragniona dzidzie Trzymaj sie

Vivienka ale u Ciebie tez leci szybko Czekam na info po wizycie :) na pewno wszystko bedzie dobrze

Airfix kurcze smutne to wszysko Dlaczego dzieci musza cierpiec tak przez swoich rodzicow ?? :( Twoja mama teraz u brata jest tak? Boze jak bym chciala zeby nad Toba i nade mna zasiwecilo slonce w tejs prawie i zebysmy nie musialy tego przezywac

Dziewczyny kochane, nawet ostatnio nie mam czasu podczytywać Was. dużo pracy, potem już nic mi się nie chce. i w kółko ktoś coś chce ode mnie... a weekend miałam cały pracujący, wczoraj padłam o 21 i spałam do rana
Zakrętko, piękne włosy, zazdroszczę tych loków, a kolor też jest mega, mnie ostatnio korci mocno zrobienie sobie takiego jasnego chłodnego blondu :)
Vivienka, kciuki za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze!
Piraniu, jak tam Wasze sprawy? mam nadzieję, że jest już lepiej

Zakrętko jakie Ty masz piękne loki i widać ze Ci ciaza służy :)

a powiedz mi pasemka tez robiłaś ciemne czy to jakieś wcześniejsze

Czy możecie powiedzieć kiedy waszym zdaniem była owulacji ? Bo co mi to dziwnie wyglada , fakt zmieniłam termometr :( bo mi mąż zabrał :) i został inny wiec po cichszy jeszcze mierze , normalnie jak nałóg :)
Pierwszy dzień cyklu jest od 36.80 tempka
ImageUploadedByForum BabyBoom1408371676.464517.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408371676.464517.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408371676.464517.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 78
Bo ten program wyznaczył na 13 a ovufriend na 14.08
ImageUploadedByForum BabyBoom1408372922.010595.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408372922.010595.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408372922.010595.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy orientujecie się czy mogę brać castagnus i inofolic (b9 +myoinozytol) razem? Nie namieszam za mocno....?
Ja już czekam na @ i zaczynam nowy cykl. Będę sie wspomagać właśnie inoflikiem (czemu to takie drogie?!) i castagnusem, bo ostatnio progesteron był niski. Po owu mam już duphaston. Castagnus bierze się cały cykl czy tylko do owu?
Ja też jakoś głupio założyłam się, że uda się w pierwszym cyklu... Na dodatek za wcześnie zrobiłam test z moczu i przyszło mega rozczarowanie, gdy beta wyszła ujemna, do dziś dnia nie mogę sobie darować, że coś tam było a nie ma :(. Ostatnio w ogóle mam takiego stracha, że wcale nam się nie uda... A gdy przedwczoraj dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży, to poprostu tak się poryczałam, że przez cały wieczór nie mogłam dojść do siebie :(

Zakrecona dziekuje ze pytasz. Juz sie otrzasnelam po tym wszystkim ale jakis tsm smutek pozostal... mam nadzieje ze mimo wszystko szybko uda sie zaciazyc. Zaczelam brac jeszcze castagnus w tym cyklu i musze isc do ginka po recepte na dupka i luteine tak jak to Pirania zalecala no i do dziela ;-) piekne wloski i w ogole super wygladasz jak na 30 tydz ciazy :tak:
Male liski glowa do gory i pamietaj ze mocno Ci kibicuje! Czemu przekladacie staranka? U mnie 5 cykl staran... bylam pewna ze maks w 3 sie uda a tu prosze juz od 7 miesiecy mozna powiedziec ze na diecie raz wiekszej raz mniejszej i na suplementach a nie wiadomo ile jeszcze ale nie poddam sie ;-) Tobie tez sie uda a moze juz sie udalo, widze ze plamienia ustaly
Gdusia wiem co czujesz... ale teraz na pewno beda II kreseczki :tak: castagnus bierz caly cykl a dupka z 2 dni po owulce.

Ostatnia edycja:
reklama
male liski powiem ci ze świat robi sie coraz glupszy... jest naprawde tyle par wśród moich znajomych co chca a nie moga zajść.. pomimo ze sa zdrowi.. a tu po drugiej stronie slyszysz tylko w Tv ze jakas chora matka znów zabiła niemowle albo wlozyla je po prostu do zamrażarki :(
Trzymam kciuki kochana abys juz za kilka dni zobaczyla II kreseczki ;) pamiętaj im dziwniejszy cykl tym lepiej ;)

gdusia tule mocno!! castagnus caly cykl ;) przez trzy miesiące

matik ja zielona jestem jak wyznaczyć owu.. zawsze opieralam sie na tym co ovufriend mi wyznaczyl albo jak czulam bol na podstawie bolu :/

elle glowka do gory :* ściskam cie mocno! Napewno niedługo będziesz nosila cud pod serduszkiem ♡

lili ty nasza pracocholiczko uważaj na siebie!! Chwile relaksu tez sa ważne dla równowagi ;)
zaglądaj częściej

daria skad ja to znam z fryzjerem... ja sie zawsze śmieje ze wole iść do dentysty niz do fryzjera :/
przez pseudo fryzjerke musiałam scuac wlosy z do piersi na 5 cm bo byly popalone :wściekła/y:

zakrecona ty tez mialas plamienia na początku prawda? Byly one tez spowodowane krwiaczkiem?
Nie denerwuj się ze nie możesz pomagać w remoncie, jetes w ciazy i to juz na końcówce takze delektuj sie :*

Ostatnia edycja:
Do góry