reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

u mnie ksiądz był dziś ale jakie szaleństwo przed jessooo ksiądz piętro niżej, a moja chuda krzyczy z dworu, że nie może przyjsć bo jej królik pod samochód zwiał :baffled::szok: zwariowałam:baffled: , i gamonie zamiast iść po sąsiada żeby odjechał kawałek to pięć osób pod samochodem siedziało i królika łapało:-D:-D kolędnicy weszli, pośpiewali, a laski moje razem z królikiem i księdzem weszli do domu:-) chuda mokra i brudna ale szczęśliwa z królikiem na rękach:-)a ksiądz miał ubaw:-):-)

reklama
oo kochana ubaw miał:-) posiedział ,pogadulił, a ksiądz taki swojski bo to nasz wojskowy i prawie codziennie na korytarzu w pracy się z nim widujemy:-) więc wymieniliśmy nowości, obrazki dał, akurat mojej Pati Patryk przyszedł i załapał się na obrazek:-) a najlepszy numer to ksiądz pyta z żartem kiedy ma zamiar się ożenić z moją Pati, a Patryk poważnie odpowiada w 2012 na mundial:szok::szok::szok: hehe zwariowaliśmy:-D:-D:-)

No to zapowiada sie wesele:-D:-D:-D ;-) Musial sie pieknie usmiec ten ksiadz heheheeh ... no u nas tez jest taki fajny "swojski" a najlepsze na ptyanie kumpeli co kupic proboszczowi na 65 lecie.. odpowiedzial "jak to co ? ..wieniec" :-D:-D:-D Kochana widze ze mamy COŚ wspolego :-D:-) to na W..:-)

dobre z ty wieńcem:-):-D:-D a co na W?
ja zmykam na chwilkę do sklepu, bo w lodówce to światełko zostało:-D:-)
zaraz będę:-)

Jarzębinko właśnie dziś o Tobie myślałam i tu Cię znalazłam, coś ucichłaś na mamusiach, staraczkach :-)

dziękuję za pamięć :tak: ale jak siedzę w domku to mam mało czasu na BB, więc na wszystkie wątki brakuje czasu, ale jak wrócę do pracy 5 to wszystko nadrobie i odezwę sie i na mamusiach i na staraczkach :tak:

Witam Babeczki!!!

kiki mialam identyczną sytuacje jak ty teraz, tylko że w poprzedniej ciązy tez wylądowałam w szpitalu i też jak tam dojechałam lekarz już niewidział w srodku zadnej krwi:sorry2: kazał przymusowo brać kwas foliowy ;-) i wszystko az do konca ciązy było ok, nastepne plamienie krwia miałam dzień przed porodem;-)

anuffi dzieciaczki kochane Tomus to taki słodziak;-):-)
Anka34 nio corcia widać ze oczko w głowie mamusi:tak:;-), buziaczki
Beti z mojego doświadczenia moge Ci poradzić że monitoring zqaczyna się od 10dc;-) ale dzisiaj miałaś ubaw:-D:-D:-D

Sywuś to czekamy, owulka pewnie w drodze....;-)
Czarodziejka tak Ty to mozesz poczarować i oszukąc los...:-D:-);-)
Jarzebinko mąż w końcu postawił na swoim, więc myśle że tym razem zobaczysz dwie kreseczki i zycze Ci tego z całego serca;-):tak:

no nadrobiłam Was ale ostatnio strasznie cięzko bo piszecie strasznie dużo ale to dobrze wkońcu po to jest to forum!!!
zostawiam buziole;-)

reklama
witam

Anufifi śliczni chłopcy, kochani :tak: gratuluję...

a ja mam pierwsze oznaki ciąży : ! obżarstwo !!! jem i jem

i non stop siku

ale dziewczyny wymyśliłyście z tym rodzeniem dziewczynek i chłopców jedna dla drugiej :-D:-D:-D:rofl2:

Do góry