reklama
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek

Witam sie po raz pierwszy w Nowym Roku

Poczytałam Ci ja znów oj poczytałam

I udanej soboty laseczki.
kiki750321
Fanka BB :)
wiitejcie Dziewczynki!
Laseczki, co do suwaczków to jak spojrzycie na ramkę naszego forum to na górze na różowym pasku pisze ustawienia i tam musicie kliknąć, a potem na edytuj sygnaturę i tam w tą ramkę wkleić te Wasze suwaczki. Wtedy będą się wyświetlać pod wykresem i nie wiem czy czasem nie można tylko 4 wkleić, więcej chyba się nie da, ale spróbujcie.
Anufifi a Ty mu powiedziałaś że dziewczynkę planujesz? Bo może on Ci coś da zebyś Ty w ciążę zaszła a to nie o to chodzi, bo jak byś serduchowała w owulację to już pewnie od dawna była byś w ciąży.
A to moje szkraby[/...sliczne dzieciaczki aniu.:-):-)
Czarodziejka
marnie sie dzis czuje

grypa? boszeeeeee
i jeszcze zgage mam

grypa? boszeeeeee
i jeszcze zgage mam
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Witam piatkowo
))
Czarodziejka... noooo ja to raczej mysle ze to co innego
a nie grypa:-) A mialas na mnie czekac;-)

Buziaki Dziewczynki
Czarodziejka... noooo ja to raczej mysle ze to co innego

Buziaki Dziewczynki
Witam sobotnio:-)
Czekam az maz wypije kawe, wiec korzystam z chwiluni, bo zaraz zmykamy do szpitala na badania krwi.
Sliczne te Wasze dzieciaki
Tak ja czytalam wychodzi, ze sporo z nas ma dzieci z rocznika 2005-tego, moja Madzia z 25 maja. Tez bedzie cztery lata roznicy miedzy rodzenstwem, mam nadzieje, ze jakos sie dogadaja.
Margaritta, do ktorej klasy Twoja corcia chodzi w polskiej szkole? No i czy lubi tam chodzic i jak sobie radzi? A jakie Ty masz zdanie o takich szkolach polonijnych? Pytam, bo ja ucze w takiej szkole, tylko za Oceanem i starsze klasy.
Anufiini, ale bylaby wspaniala niespodzianka:-)
Czekam az maz wypije kawe, wiec korzystam z chwiluni, bo zaraz zmykamy do szpitala na badania krwi.
Sliczne te Wasze dzieciaki

Margaritta, do ktorej klasy Twoja corcia chodzi w polskiej szkole? No i czy lubi tam chodzic i jak sobie radzi? A jakie Ty masz zdanie o takich szkolach polonijnych? Pytam, bo ja ucze w takiej szkole, tylko za Oceanem i starsze klasy.
Anufiini, ale bylaby wspaniala niespodzianka:-)
kiki750321
witam was dziewczyny..anufifi jak fajnie by bylo moze nawet sie niespodziewasz a masz juz fasolinke!agnieszko mam nadzieje ze to bylo pierwsze i ostetnie pokazanie sie krwi.ja nie mam pojecia jak tu u nas jest z tym kwasem foliowym ja juz 3 razy bylam w ciazy i nie bralam tego.wewtorek mam termin do lekarza to zapytam go niech mi przepisze-czy mozna go kupic bez rezepty ten kwas foliowy?juz wyszukalam w slowniku jak sie nazywa bo wczesniej nawet nie wiedzialam jak jest kwas foliowy po niemiecku..a tak to dzisiaj jestem tylko spiaca,dalej nie mam apetytu,musze beti zrobic twoje nalesnioki bo teraz mam zachcianke na nie jak poczytalam jakie musza byc pyszne..a z papierem juz przeszlo.jest spoko z poltora tygodnia mialam tak a potem przeszlo..bylam dzisiaj na zakupach pokupilam sobie witaminek i bede w siebie je wpychac..
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Niki ma popoludniową drzemkę to i ja skorzystam z wolnej chwili.
kinga12 mieszkamy w Dublinie i nasze polskie prawo jest takie,ze jesli masz dziecko w wieku szkolnym to ma ono uwaga cytuje"...obowiązek spełniania polskiego systemu nauczania gdziekolwiek by nie bylo.."
Ja akurat osobiscie z tego sie ciesze... Teraz jest w pierwszej klasie:-) Chodzi własnie do polonijnej szkoły i znów musze powiedziec,ze jestem zadowolona.Oprócz zajec podstawowych mozna było zapisac dziecko na dwie godziny zajec dodatkowych- z szesciu mozna bylo wybrac dwa
Oczywiscie mojej miśce w to graj.Jak była w wieku zerowkowym to sama z nia w domu spełnialam "obowiązek" nauczania ;-) Korzystałysmy z polskich ksiazek z "wesołej szkoły" i zdolną dziewczynke mam
Nie wiem jak jest w inych szkołach polskich w Irlandii... Wybralismy tą z wielu powodów i jestem jak najbardziej za
Własnie mój sznowny pojechał po miśkę.
W irlandzkiej tez juz zadomowila sie super
Ale poczatki były straszne..... :-( Teraz juz jest pieknie
Sie rozpisałam
Czarodziejko kochana cóz Ci?
Ja nawet w ciazy nie mialam zgagi...nie wiem cóz to za uczucie.Cos tam piecze w przełyku i Reni sie bierze chyba.Oj bidulko.Moze to chwilowe jakies.
Betiiii gdzie zes polazła znów? Ja moge tu zagladac tylko w tych dwóch porach kiedy Niki spi a Ty widze wieczorami jestes... szkoda.
anufifi jako,ze mam parcie na synka powiem tylko ,ze masz boskich chlopakow no
a ten mniejszy to juz w ogole.
Popoludniowa kawka moze dla kogos?
kinga12 mieszkamy w Dublinie i nasze polskie prawo jest takie,ze jesli masz dziecko w wieku szkolnym to ma ono uwaga cytuje"...obowiązek spełniania polskiego systemu nauczania gdziekolwiek by nie bylo.."

W irlandzkiej tez juz zadomowila sie super

Sie rozpisałam

Czarodziejko kochana cóz Ci?

Betiiii gdzie zes polazła znów? Ja moge tu zagladac tylko w tych dwóch porach kiedy Niki spi a Ty widze wieczorami jestes... szkoda.
anufifi jako,ze mam parcie na synka powiem tylko ,ze masz boskich chlopakow no

Popoludniowa kawka moze dla kogos?

reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinko mąż w końcu postawił na swoim, więc myśle że tym razem zobaczysz dwie kreseczki i zycze Ci tego z całego serca;-)![]()
mam nadzieję,że postawi na swoim, bo jak nic z tego nie wyjdzie jeszcze mi sie chłopina załamie, że jest do niczego i co ja wtedy zrobie .................... sama sobie na II nie zapracuje " bo do tanga trzeba dwojga"

czy mozna go kupic bez rezepty ten kwas foliowy?juz wyszukalam w slowniku jak sie nazywa bo wczesniej nawet nie wiedzialam jak jest kwas foliowy po niemiecku..a tak to dzisiaj jestem tylko spiaca,
kwas foliowy jest bez recepty, u nas wg zalecen lekarza powinno sie go zacząć brać na 3 miesiące przed starankami i przez pierwszy trymestr

a dzisiaj kolejny dzionek w rodzinnym gronie czyli dalej lenistwo

miłego wieczorku ..... świece, wino i przyjemności ......................

Podziel się: