reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochane jestem....Tomus dzisiaj zdemolował mieskzanie mojej mamie ...rozwalił kwiatka w 30 litrowej doniczce wylał kawe ...i co chwila sciagał bańki ...niestey miałam co robic non stop wiec jestem padnięta jak koń po westernie :-)
Kochane nawet jeśli miałam tą owulke to 6 dni po ostatnim serduchu wiec napewno nic z tego ...ale cieszyłabym sie gdyby sie okazało ze ją jednak miałam :tak::tak::tak:.
Czarodziejka ja tam nie wiem , ale cosik mi to nie pasuje wszystko na chorobę :);-);-);-)

reklama
Acha Beti ...znalazłam do mamy dwie studentki medycyny ...przychodza na zmiany ...zadowolone i mama też wiec sie cieszę bo bałam sie ze mama jest skłonna przyjąć znów tamta wredotę :/ .....na dodatek laski maja egzamin u kuzyna mojej mamy wiec sie starają jak moga :-D:-D:-D:-D

JARZĘBINKA czyli tym razem odpuszczacie planowanie płci :) ???

Ostatnia edycja:
ja też jestem:-) witam niewitane:-)
mnie coś brzusio ostatnio boli, no i ten 1 dzień tylko @, zastanawia mnie to, i nie wiem jak mam sobie to wytlumaczyc
Margaritko stęskniłam się za Toba kochana:-) kurczę coś sie mijamy ostatnio:-) dziwnie tak w sobote do szkoły
Czarodziejko a cóż to za dziwna choroba Ci się przytrafiła?:-):-) a może nie choroba:-):-):-)
Kiki słonko jak tam naleśniki?:-)
Kinga dzieciaczki się kłóca,czasem tłuką ale i tak zawsze się dogadają:-)
Jarzębinko świece, wino i przyjemności .... echh takiej to dobrze:-) przyjemnego i romantycznego wieczorku życzę kochana:-)
Anufifi Tomuś ma dziś mega energię:-) a jak mama?

tomek-nacudowniejsiejsze.jpg
TOMUŚ :-)
filip2.jpg
FILIPEK

jeszcze się chwale :-):-)

Beti nic sie nie martw póki do niej nie pójdziesz ....nie ma co myślec bo nie znamy sie za bardzo na tych rzeczach a potem sobie kręcimy filmy i sie zamartwiamy ....te cykle sa nasze....pamietaj !!!!!!!

Mama dzisiaj mi sie zaczęła dusic ....nogi mi sie ugieły ....dopiero co pomyslałam ze ostatni rok był tak dobry bo nie miała kryzysu.....ale naszczęscie sdałyśmy radę .....

JARZĘBINKA czyli tym razem odpuszczacie planowanie płci :) ???

to wyglada tak: mamy synka więc teraz marzy nam sie córeczka, mnie może bardziej niz M, ale .... marzy się córeczka :tak: poprzednie cykle, ja planowałam, kombinowałam, serduszkowanie było tylko w te dni co trzeba i zero efektu :tak: on nie ma pojęcia o tych szczegółach :tak: w koncu sie zdenerwowal,że takim systemem to my w zyciu sie dziecka drugiego nie dorobimy, jeżeli serduszkowanie jest ze 2 razy na cykl :tak: więc tym razem wziął sprawy w swoje "ręce" i chodzi teraz dumny i mi szepcze, że córa musi być i tyle ...... :tak: a tak naprawdę, to chyba powoli chęć poprostu posiadania drugiego dzieciaczka, jest chyba już silniejsza niz chęć posiadania córeczki :tak: po wizycie u gina może jeszcze będzie można cos pokombinować, ale wszystko sie okarze :tak:

Jarzębinko świece, wino i przyjemności .... echh takiej to dobrze:-) przyjemnego i romantycznego wieczorku życzę kochana:-)

ja właśnie takiego wieczorku to Wam życzę :tak::-D:tak:

Anufifi chłopcy są niesamowici a Tomuś...ech słodziak kochany:-) tak pamiętam te cykle są nasze:-) ale kurczę denerwuję się jak diabli i nic na to nie poradzę:-(
dobrze, że z mamą już dobrze, super,że znalazłaś studentki, mamita sama nie będzie
Jarzębinka czyli czekamy na efekty?:-)zgadzam się z Anufifi, mąż wie co i jak:tak::-) i córa będzie jak ta lala:tak::-)

reklama
Do góry